- 12 Ağustos 2024
- 1.600
- 3.547
- 53
- 26
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #48.741
Aaa üniversiteye mi başladın tekrar? Maşallah kız helal olsun hukuk bi deBen hem iş hem üniversite başlayınca unuttum kendimi bile. Sabah okula gidiyorum bakıcı geliyor öğlene kadar ondan sonra ben alıyorum akşamları hukuk dersleri. Yemek yap çocuk yıka sil süpür derken ömür gidiyor
Baban nasıl oldu bu aradaBen hem iş hem üniversite başlayınca unuttum kendimi bile. Sabah okula gidiyorum bakıcı geliyor öğlene kadar ondan sonra ben alıyorum akşamları hukuk dersleri. Yemek yap çocuk yıka sil süpür derken ömür gidiyor
Taburcu oldu canım evde ama hep yatar pozisyonda, oturma yürüme vs yok henüx xaten kireçlenme kas zayıflaması vs de oldu zamanla güçlenecek inşallahBaban nasıl oldu bu arada
İstanbul Bahçelievler’de haftanın 4 günü 12-12:30 a bir günü 13:30 a kadar 16,500 e anlaştım sabah 7 buçukta geliyor haftalık 26 saat yaniKızlar bakıcı fiyatları ne alemde? Bakıcı arıyorum haftada 4 gün 20-25 bin bandında istiyorlar. Sabahtan akşam iş çıkış saatine kadar. Sizin oralarda fiyatlar ne durumda var mı bilginiz bi bana mı fazla geldi maaşıma oranla
Çok sevindim zamanla düzelir inşallahTaburcu oldu canım evde ama hep yatar pozisyonda, oturma yürüme vs yok henüx xaten kireçlenme kas zayıflaması vs de oldu zamanla güçlenecek inşallah
7 aylıkKac aylik suan cnm
Ben de bahçelievlerdeyim canım nereden buldun peki çok iyi bence fiyatİstanbul Bahçelievler’de haftanın 4 günü 12-12:30 a bir günü 13:30 a kadar 16,500 e anlaştım sabah 7 buçukta geliyor haftalık 26 saat yani
tam gün için de asgari ücret istedi çok fark yok ama tam gün evde insana gerek yok başkansın yaptığı yemekleri falan yiyecek olsalar öğleden sonra yemek yapsın derdim. Öğretmen arkadaşlarımın bakıcısı sıra ile herkesin çocuğuna bakıyorBen de bahçelievlerdeyim canım nereden buldun peki çok iyi bence fiyat
Cnm her bebek farkli bence. Kimi bebek erken kimisi gec tepki veriyor ismine.7 aylık
ne güzelmiş sizin için. Saatler çok iyi. Ben özel sektörde çalışıyorum 4 tam gün bakacak. Sabah 8 de gidip akşam 7 de geleceğim. Yolu da hesaba katınca ancak bu saati bulacak. Bakalım nasıl olacak hiç bilmiyorum bu kadar saattam gün için de asgari ücret istedi çok fark yok ama tam gün evde insana gerek yok başkansın yaptığı yemekleri falan yiyecek olsalar öğleden sonra yemek yapsın derdim. Öğretmen arkadaşlarımın bakıcısı sıra ile herkesin çocuğuna bakıyoryarım gün olduğu için uyuyor ona da 12 buçuk gibi evinde oluyor yürüyerek geliyor bir de akşamları düğün salonunda çalışıyormuş iş oldukça tam gün olsa yorulurdu. Çok da memnunum ben de fiyattan dolayı sürekli çocuğuna bişiler yolluyorum dengeliyorum ama fiyat uygun ama saat de az zaten 1 saati uykuyla geçiyor ilk geldiğinde ben beslemiş temizlemiş oluyorum bol bol konuşuyorlar oynuyorlar sonra kahvaltı yapıyorlar 1 saat uyuyor sonra uyandıktan yarım saat sonra kadar ben geliyorum
Ne güzel ya güvenebileceğin birini bulmuşsun çok sevindim senin adına, mükemmel gerçektentam gün için de asgari ücret istedi çok fark yok ama tam gün evde insana gerek yok başkansın yaptığı yemekleri falan yiyecek olsalar öğleden sonra yemek yapsın derdim. Öğretmen arkadaşlarımın bakıcısı sıra ile herkesin çocuğuna bakıyoryarım gün olduğu için uyuyor ona da 12 buçuk gibi evinde oluyor yürüyerek geliyor bir de akşamları düğün salonunda çalışıyormuş iş oldukça tam gün olsa yorulurdu. Çok da memnunum ben de fiyattan dolayı sürekli çocuğuna bişiler yolluyorum dengeliyorum ama fiyat uygun ama saat de az zaten 1 saati uykuyla geçiyor ilk geldiğinde ben beslemiş temizlemiş oluyorum bol bol konuşuyorlar oynuyorlar sonra kahvaltı yapıyorlar 1 saat uyuyor sonra uyandıktan yarım saat sonra kadar ben geliyorum
Saate göre ücreti kıyasla senin 44 saat olacak bir buçuk kayından fazla bir de yarım güne bakmala tam güne bakmak farklı benimki ek işe gidiyor seninki gidemez mesela.ne güzelmiş sizin için. Saatler çok iyi. Ben özel sektörde çalışıyorum 4 tam gün bakacak. Sabah 8 de gidip akşam 7 de geleceğim. Yolu da hesaba katınca ancak bu saati bulacak. Bakalım nasıl olacak hiç bilmiyorum bu kadar saat
Ben zaten oluyordum geçen sene riskli diye sınavlara giremedim son senemdi. Bakıcı arkadaşlarımın bakıcısı idi.Aaa üniversiteye mi başladın tekrar? Maşallah kız helal olsun hukuk bi deçok haklısın vakit kalmaz ki
Bakıcıyı nasıl buldun peki ve ne kadar veriyosun canım
İstanbul değil ama burası Akdeniz’ de bi şehirdeyim sahilde. O yüzden belki fiyat fazla geldi. İstanbul için az bile söylediğiniz rakamSaate göre ücreti kıyasla senin 44 saat olacak bir buçuk kayından fazla bir de yarım güne bakmala tam güne bakmak farklı benimki ek işe gidiyor seninki gidemez mesela.
Saatler öğretmenler için iyi gerçekten
Sizin fiyatta normalİstanbul değil ama burası Akdeniz’ de bi şehirdeyim sahilde. O yüzden belki fiyat fazla geldi. İstanbul için az bile söylediğiniz rakam
Ben deneyeceğim patates havuç ile ben Philips aventin çorba ve buharlı pişirme diye bir aletini almıştım şu an pahalı ama ikinci el alıp kaynattım ona su kısmına koyup buharla pişiriyorum az bişi su da oluyor ayrı küçük tavada irmik su pişirip buna döküyorum zeytinyağı ekliyorum aynı alette ters çevirince blender da yapıyor bıızzz yapıp veriyorum yanında yoğurtlaBu arada kızlar kereviz deneyen var mı hiç ?
Sizin oralarda kiralar daha pahalı aslında ama maaşınız önemli tabi benim de çalışma saati az tam güne 30-35 istediler bu kadın uyguna geldi yürüyor ve tanıyor diyeİstanbul değil ama burası Akdeniz’ de bi şehirdeyim sahilde. O yüzden belki fiyat fazla geldi. İstanbul için az bile söylediğiniz rakam
Burada kutuphanelerde etkinlikler oluyor, ben goturmeye calisiyorum, ingilizce sarkilar soyluyoruz, sonra isteyen anneler biraz daha kaliyor ordaki oyuncaklarla oynuyoruz. Hem ben sosyallesmis oluyorum hem de oglum. Bazen duyusal etkinlikler oluyor, bazen yoga. Elimden geldigince gidiyorum, bana cok iyi geliyor, ben de oglum da egleniyor, arkadaslari da oldu, tamam bu yasta ne arkadasi diyeceksiniz ama ne bileyim eskiden ben elini salliyordum artik kendisi elini uzatiyor el ele tutusuyorlar falan. Bir de ilk etkinlikte mesela garipsemisti 1 saat icinde iki defa emmek istemisti, artik ac ya da uykulu olsa bile izliyor ya da eslik ediyor. Farki gormek bana cok iyi geldi, elimden geldigince gidiyorum. Steril konusunda da burdakiler nasil yetistiriyorsa oyle yapicam demistim tasinirken, ben de yere atiyorum kutuphanede emekliyor, bagisikligi icin ilerde iyi olur diye dusunuyorum. Not: su an ikimiz de hastayizBen de istiyorum oyun grubu ama yakınlarda olanlar 12 aydan başlıyor hep. Ama çok lazım değil demişsin, oyundan ziyade akranlarını görsün istiyorum özgüven, iletişim, sosyallik açısından. Bu açıdan faydalı yada gerek yok diyebilir misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?