- 2 Ekim 2022
- 2.839
- 4.338
- 83
- 35
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #49.961
Evde varsa serum fizyolojik koy az miktarda. Yoksa eczanedende alabilirsin. Tabi ilerlerse doktora gotur cnm cok gecms olsnHava makinası var içine eşimin kullandığınımı koyucam bebek için yok çünkü dr götürmedim
Kız joie de çinde üretiliyorBegonvil9699 kuzu ben bugün bayağı kafa yordum oto koltuğu olayına. Sanırım joie i-spin xl alacağım yani hem 360 derece dönen, 36 kg ye kadar olan ve yan darbe koruması olan başka model bulamadım. Çin ürünü istemiyorum alman tasarımı yazıyorlar bakıyorum sonra çin malı yazıyor. Sende bir şey bulursan yaz bana olur mu? Bu arada #reklamdeğil arastırıyoruz
Bizde de oncekilerde ishal ve sik uyanma olmustu ama surekli kotu uyudugu icin artik emin olamiyorumBizde diş geleceği zaman kısa süren ishal, vücut ısısında yükseklik, salyada artış ve gece sık uyanma olmuştu. Ha bir de burun akıntısı. Bunlardan birkaçı var mı acaba sizde
Evet bi huzursuzlugu vardi tum gun, arada bagrinmalar aglamalar. Ama dis yok henuzgeçmiş olsun kuzuya atlatır hemen inşallah
inşallah diştir damakları baya sertleşti ama ağzını kitliyo baktırmıyo hiç. gece uykuları zaten kabus gibi odadan odaya geziyoruz tüm gece şu an beşik sallıyorum .D çok merak ediyorum tipi nası olcak dişi çıkınca heheh. doktora tekrar gitmedik henüz ben evde ölçtüm ama ben çıplak ölçtüğümden kendi ölçümüme daha çok güveniyorum hiçbi şey yemiyo zaten yüzünden belli kilo verdiği
düzenli yenen içilen şeyler süte 1-2 günde etki ediyo gibi hissediyorum ben ama belki meme rahatlama mekanı olduğundan ve o huzursuz olduğundan emmiyodur. ben de aynı şeyleri yaşıyorum memeyi de çok az emiyo inşallah düzelir artık. keşke dişten olsa da diş çıktı mı sorun bitse :/
İngiliz markası ya demek ki o yüzden menşei yazmamışlar hiç bir siteye üç kağıtçılarKız joie de çinde üretiliyorşimdi baktım maxi cosiyle arasında kalmıştım ben de. Chat gbtye karşılaştırma yaptırdım joie daha avantajlı gerçekten. Ben de yüksek ihtimalle dediğin modeli alacağım canım içime sindi, güvenliği de yüksekmiş
Ben de e bebekten bakınca gördümİngiliz markası ya demek ki o yüzden menşei yazmamışlar hiç bir siteye üç kağıtçılarbir bebek arabasında çok zorlanmıştım bir de bu oto koltuğunda. Güneş arabada hiç durmuyor denemek için bir an önce de almak istiyorum
Ya bizimde 2014 model araç. 2013 de zorunlu olmuş sırf yapmış olmak için yapmıslar gibi. Orda 2 tane demir var isofix falan da yazmıyor. E bebeğe gidip bir denemek istiyorum aslında öncesinde. Aparat takıldığını bilmiyordum ama iyiymiş öyle birşey varsaBen de e bebekten bakınca gördümay evet ya ben de çok zorlamdım ikisinde de, benimki de hiç durmuyor bakalım ne yapcaz bi de bizim araçta isofix yok ama aparat eklenebiliyomuş öyke denicez sonra araç değiştircez inş yıl sonunda
Demir varsa isofixtir bence de canım benim dediğim aparat da öyle bişey isofix yoksa kendin ekliyosun yani isofix aparatı yazınca çıktı bizim araç modeli için ama bilemedim tabi oluyor mu nasıl fikrim yokYa bizimde 2014 model araç. 2013 de zorunlu olmuş sırf yapmış olmak için yapmıslar gibi. Orda 2 tane demir var isofix falan da yazmıyor. E bebeğe gidip bir denemek istiyorum aslında öncesinde. Aparat takıldığını bilmiyordum ama iyiymiş öyle birşey varsa
Tabi ki gidip denersek yazarım mutlakaDemir varsa isofixtir bence de canım benim dediğim aparat da öyle bişey isofix yoksa kendin ekliyosun yani isofix aparatı yazınca çıktı bizim araç modeli için ama bilemedim tabi oluyor mu nasıl fikrim yok
Evet deneyip görürsün güzel olur, buraya da yazar mısın eğer benden önce alırsan görürsen güzel mi nasıl
diye
bunu ben de görmüştüm denedim ama bi etkisini görmedim ya.Kizlar instagramda hep uyusun diye bebege verilen seyleri goruyordum, dun denemek istedim. Uyumadan once muz yedirdim cok az. Biraz iyi geldi. Bi deneyin isterseniz.
Tereyagi vardi bir de onu denemedim, biraz korkutucu geldi acikcasi ama ne zaman kemikiligi versem o geceler daha iyi uyuyordu gercekten. Daha iyiden kasit da sey 5 kere degil 3 kere uyanmasi
Görüyormusun bizim yaramazlarısarılalımemojisii
bizim de birebirrrr aynı annem korkuyor pütürlüye
telefona gizli gizli bakıyorum skdjf geceler bizim de berbattt
Ben sandalyenin yumusak olan kumasli minderimsi seyini kullanmiyorum, altina yere ortu sermek mantikli olabilir ama ortum yok djdjdjdj. Sandalyeyi de arada dusa sokuyorum ama paslanmis ici islak kalip, onu gordugumden beri islak mendille bezle falan siliyorum sadece. Zaten tablasini genelde lavabo ya da dusta yikiyorum.bunu ben de görmüştüm denedim ama bi etkisini görmedim ya.
dünyanın en yaramaz ve uyuz oğlanına sahibim sanırım. banyo oturağı gibi bi plastik mama oturağı almıştım onda yediriyodum ondan da kaçmayı öğrendi ayağını altına toplayıp kalkıp atlıyo içinden. ben de tekrar mama sandalyesine oturttum uzun zaman sonra onda da durmadı kaykılıyo aşağı doğru salıyo kendini oturmuyo kıpkırmızı oluyo kaçamadığı için kendini kasıp bağırıyo. bişey yediremiyorum çocuğa delirecem. bi de sandalye battı direkt her şeyini yıkamam lazım şimdi yememesine rağmen onu nası yapıyosunuz ki? poşet falan geçirmek lazım komple yoksa her yemekten sonra yıkayıp kurutmak lazım yani
nerde yanlış yaptım ki iskandinavlar gibi bebek arabasında dışarda mı bırakmalıydım çocuğu anlamıyorum. herkes nası yediriyo içiriyo zaptediyo çocuğusunu.
evet benimkinin de üstleri hep lekelendi artık o kadar kötü görünüyoduki çamaşır suyuna bastırdım tabi alaca belece oldu her şeyi. elde çitileyip leke çıkarıcı sprey sıkıp kirliğe fırlatıveriyorum ama fayda etmiyoBen sandalyenin yumusak olan kumasli minderimsi seyini kullanmiyorum, altina yere ortu sermek mantikli olabilir ama ortum yok djdjdjdj. Sandalyeyi de arada dusa sokuyorum ama paslanmis ici islak kalip, onu gordugumden beri islak mendille bezle falan siliyorum sadece. Zaten tablasini genelde lavabo ya da dusta yikiyorum.
Bir suru onluk aldim cikartip atiyor, uste giymeli olanlarda da sıkılip agliyor, tum kiyafetler yemek lekesi dolu ama zaten ona dikkat etsem de kustugu ya da demiri puskurttugu icin yine leke olacak diye saldim ben.
Ben anlamadim canavara dondu benimki de, yemek yemeye calisirken kasigi alip agzina sokuyor , elinden alinca agliyor. bugun 3 kasik yedirdim, ikisi elinde digeri ile arada agzina yemek soktum. Bebek arabasini severdi en azindan yarim saatten sonra bagrirdi, su an oturtmaya calisirken sinir krizi geciriyorum, eline yemek verince oturuyor bazen ama.
bir de asla mont astronot giymiyor. Ben tir tir titrerken adam ince bir ustle takiliyor, ruzgardan saclari oynuyor bebe mutluluk cigliklari atiyor. Ben de anksiyete krizi yasiyorum ya usuturse diye.
Evet bunu da yazicaktim, en zoru bu sanirim, sinirlerim yine bozulmaya basladiBenimki de ağlayarak bir şeyleri yaptırmayı öğrendi çok fena bunlar anacım ya, delicesine ağlıyor bağırıyor elinden bişeyi alınca, istediği olmayınca
Ben kulot beze gectim, sadece geceleri normal bez takiyorum. Ayaktayken yakaliyorum alttan geciriyorum, cok daha kolay. Kiyafet hala zor ama artik iki parca ve bir beden buyukler daha rahat giydiriliyor.evet benimkinin de üstleri hep lekelendi artık o kadar kötü görünüyoduki çamaşır suyuna bastırdım tabi alaca belece oldu her şeyi. elde çitileyip leke çıkarıcı sprey sıkıp kirliğe fırlatıveriyorum ama fayda etmiyogünde 50 defa kıyafet değişiyoruz yetmiyo çamaşırları habire kıyafet alıyorum çocuğa. bezinin ve üstünün değiştirilmesinden de nefret ediyo zaten çığlık kıyamet her defasında kaçıyo falan 40 takla ve 1000 manevrayla zar zor giydiriyorum o kaçarken.
ben de 2 kaşıkla yedirmeye çalışıyorum elimden kapıyo bırakmıyo sonra yere atıyo. arada iki kaşığı birden kapıyo başka bişeyleri uzatıp kaşıklardan birini geri alıyorum falan
mama sandalyesini ben de bi kurcaliyim bilmiyorum altı nasıl kılıfını hiç sökmedim bezle siliveriyorum suni deri gibi bişey
Ya ben bebek arabası şu kabin boy olanlardan aldım aşırı memnunum evet ama kışın korunaklı kış için değil annemin ev de asansör yok çalınır korkusuna aşağıda bırakamıyorum acaba uygun fiyatlı bi tane daha mı alsam ya etrafı korunaklı olan bi taneİngiliz markası ya demek ki o yüzden menşei yazmamışlar hiç bir siteye üç kağıtçılarbir bebek arabasında çok zorlanmıştım bir de bu oto koltuğunda. Güneş arabada hiç durmuyor denemek için bir an önce de almak istiyorum
Ay külot bez doğru dedin ben de alayım onlardan valla epidural yerlerim ağrıyorEvet bunu da yazicaktim, en zoru bu sanirim, sinirlerim yine bozulmaya basladi
Ben kulot beze gectim, sadece geceleri normal bez takiyorum. Ayaktayken yakaliyorum alttan geciriyorum, cok daha kolay. Kiyafet hala zor ama artik iki parca ve bir beden buyukler daha rahat giydiriliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?