2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Begonvil9699 kuzu ben bugün bayağı kafa yordum oto koltuğu olayına. Sanırım joie i-spin xl alacağım yani hem 360 derece dönen, 36 kg ye kadar olan ve yan darbe koruması olan başka model bulamadım. Çin ürünü istemiyorum alman tasarımı yazıyorlar bakıyorum sonra çin malı yazıyor. Sende bir şey bulursan yaz bana olur mu? Bu arada #reklamdeğil arastırıyoruz

Kız joie de çinde üretiliyor şimdi baktım maxi cosiyle arasında kalmıştım ben de. Chat gbtye karşılaştırma yaptırdım joie daha avantajlı gerçekten. Ben de yüksek ihtimalle dediğin modeli alacağım canım içime sindi, güvenliği de yüksekmiş

Bizde diş geleceği zaman kısa süren ishal, vücut ısısında yükseklik, salyada artış ve gece sık uyanma olmuştu. Ha bir de burun akıntısı. Bunlardan birkaçı var mı acaba sizde
Bizde de oncekilerde ishal ve sik uyanma olmustu ama surekli kotu uyudugu icin artik emin olamiyorum
Evet bi huzursuzlugu vardi tum gun, arada bagrinmalar aglamalar. Ama dis yok henuz

İngiliz markası ya demek ki o yüzden menşei yazmamışlar hiç bir siteye üç kağıtçılar bir bebek arabasında çok zorlanmıştım bir de bu oto koltuğunda. Güneş arabada hiç durmuyor denemek için bir an önce de almak istiyorum

Ben de e bebekten bakınca gördüm ay evet ya ben de çok zorlamdım ikisinde de, benimki de hiç durmuyor bakalım ne yapcaz bi de bizim araçta isofix yok ama aparat eklenebiliyomuş öyke denicez sonra araç değiştircez inş yıl sonunda

Ya bizimde 2014 model araç. 2013 de zorunlu olmuş sırf yapmış olmak için yapmıslar gibi. Orda 2 tane demir var isofix falan da yazmıyor. E bebeğe gidip bir denemek istiyorum aslında öncesinde. Aparat takıldığını bilmiyordum ama iyiymiş öyle birşey varsa

Demir varsa isofixtir bence de canım benim dediğim aparat da öyle bişey isofix yoksa kendin ekliyosun yani isofix aparatı yazınca çıktı bizim araç modeli için ama bilemedim tabi oluyor mu nasıl fikrim yok
Evet deneyip görürsün güzel olur, buraya da yazar mısın eğer benden önce alırsan görürsen güzel mi nasıl
diye

Tabi ki gidip denersek yazarım mutlaka

Kizlar instagramda hep uyusun diye bebege verilen seyleri goruyordum, dun denemek istedim. Uyumadan once muz yedirdim cok az. Biraz iyi geldi. Bi deneyin isterseniz.
Tereyagi vardi bir de onu denemedim, biraz korkutucu geldi acikcasi ama ne zaman kemikiligi versem o geceler daha iyi uyuyordu gercekten. Daha iyiden kasit da sey 5 kere degil 3 kere uyanmasi

bunu ben de görmüştüm denedim ama bi etkisini görmedim ya.
dünyanın en yaramaz ve uyuz oğlanına sahibim sanırım. banyo oturağı gibi bi plastik mama oturağı almıştım onda yediriyodum ondan da kaçmayı öğrendi ayağını altına toplayıp kalkıp atlıyo içinden. ben de tekrar mama sandalyesine oturttum uzun zaman sonra onda da durmadı kaykılıyo aşağı doğru salıyo kendini oturmuyo kıpkırmızı oluyo kaçamadığı için kendini kasıp bağırıyo. bişey yediremiyorum çocuğa delirecem. bi de sandalye battı direkt her şeyini yıkamam lazım şimdi yememesine rağmen onu nası yapıyosunuz ki? poşet falan geçirmek lazım komple yoksa her yemekten sonra yıkayıp kurutmak lazım yani
nerde yanlış yaptım ki iskandinavlar gibi bebek arabasında dışarda mı bırakmalıydım çocuğu anlamıyorum. herkes nası yediriyo içiriyo zaptediyo çocuğusunu.

bugün annemle de konuştum çocuk sahibi olmak çok güzel ama annelik iğrenç bişeymiş hiçbi şeyi beceremiyorum çok zor olmuyo falan diye sen çok mükemmeliyetçisin diyo ama benim bebeğin bakımı zor cidden hakkımdan geldi hiçbi şey plandığım düşündüğüm olur dediğim gibi olmuyo. çok zor be.
gece 50 defa uyanır emer uyumaz uyurgezer gibi oturup devrili devriliverir. kendini fırlatır. yine uyku semesi kucağıma aldım yatarken kendini atıverdi son andan da sonra yakaladım kafası yerdeydi ayağından yakalayıp geri çekiverdim. gecenin ortasında yatakta 2 saat güreş tuttuktan sonra pes edip götürüyorum beşikte sallıyorum bu sefer de ben uyurgezer gibi esnemekten ağzım yırtılacak gece gulyabani gibi dolanıp duruyorum evin içinde
yemek ver yemez şurup ver tükürür su ver püskürtür çok acayip gıcık bi karakter ama inanılmaz da tatlı yani nası oluyo ikisi bir arada anlamadım. böyle anlatınca insanın gözünde şöyle bişey canlanıyo:

ama değil ya çok merak ediyorum büyüyünce ona bişeyler anlatıp öğrenince nasıl olacak o zaman çok saracak bence. di mi deneyimli anneler laftan anlamaya öğrenmeye başlayınca güzel olur mu?

sarılalımemojisii

bizim de birebirrrr aynı annem korkuyor pütürlüye

telefona gizli gizli bakıyorum skdjf geceler bizim de berbattt
Görüyormusun bizim yaramazlarıbu yemek olayını çözmemız lazım ama ben haftasonu bı denıcem bakalım köfte yada pankek gıbı bısey parmagımla ıyıce ezıp bı tattırırım sanada soylerım vakıt bulurda yapabılırsem.yaa mayoş ben bide ticari segmente gectım aman tanrım köle gibi çalısıyorum iş yerındede cok zor yaa hayat ama biraz büyüsünler kolaylasacak ınsallah dıye dua edıyorumen azından banyo yapabılırız dıye dusunuyorum hahah

Ben sandalyenin yumusak olan kumasli minderimsi seyini kullanmiyorum, altina yere ortu sermek mantikli olabilir ama ortum yok djdjdjdj. Sandalyeyi de arada dusa sokuyorum ama paslanmis ici islak kalip, onu gordugumden beri islak mendille bezle falan siliyorum sadece. Zaten tablasini genelde lavabo ya da dusta yikiyorum.
Bir suru onluk aldim cikartip atiyor, uste giymeli olanlarda da sıkılip agliyor, tum kiyafetler yemek lekesi dolu ama zaten ona dikkat etsem de kustugu ya da demiri puskurttugu icin yine leke olacak diye saldim ben.
Ben anlamadim canavara dondu benimki de, yemek yemeye calisirken kasigi alip agzina sokuyor , elinden alinca agliyor. bugun 3 kasik yedirdim, ikisi elinde digeri ile arada agzina yemek soktum. Bebek arabasini severdi en azindan yarim saatten sonra bagrirdi, su an oturtmaya calisirken sinir krizi geciriyorum, eline yemek verince oturuyor bazen ama.
bir de asla mont astronot giymiyor. Ben tir tir titrerken adam ince bir ustle takiliyor, ruzgardan saclari oynuyor bebe mutluluk cigliklari atiyor. Ben de anksiyete krizi yasiyorum ya usuturse diye.

evet benimkinin de üstleri hep lekelendi artık o kadar kötü görünüyoduki çamaşır suyuna bastırdım tabi alaca belece oldu her şeyi. elde çitileyip leke çıkarıcı sprey sıkıp kirliğe fırlatıveriyorum ama fayda etmiyo günde 50 defa kıyafet değişiyoruz yetmiyo çamaşırları habire kıyafet alıyorum çocuğa. bezinin ve üstünün değiştirilmesinden de nefret ediyo zaten çığlık kıyamet her defasında kaçıyo falan 40 takla ve 1000 manevrayla zar zor giydiriyorum o kaçarken.
ben de 2 kaşıkla yedirmeye çalışıyorum elimden kapıyo bırakmıyo sonra yere atıyo. arada iki kaşığı birden kapıyo başka bişeyleri uzatıp kaşıklardan birini geri alıyorum falan
mama sandalyesini ben de bi kurcaliyim bilmiyorum altı nasıl kılıfını hiç sökmedim bezle siliveriyorum suni deri gibi bişey

anneannesiyle her gün görüntülü konuşuyoruz. Telefonu almaya çok çabalıyor veriyorum arada aramadayken. Geçen çok zorladı ağladı zırladı elinden aldıkça ellemedim. Bi baktım annem “bu kim ya” “kimi aradın” vs diyor. Sen git okuldan bi öğretmeni ekle aramaya kdkdkdsksjjskdkf
Hayır karşı taraf da açmış bebek seviyor

Benimki de ağlayarak bir şeyleri yaptırmayı öğrendi çok fena bunlar anacım ya, delicesine ağlıyor bağırıyor elinden bişeyi alınca, istediği olmayınca
Evet bunu da yazicaktim, en zoru bu sanirim, sinirlerim yine bozulmaya basladi
Ben kulot beze gectim, sadece geceleri normal bez takiyorum. Ayaktayken yakaliyorum alttan geciriyorum, cok daha kolay. Kiyafet hala zor ama artik iki parca ve bir beden buyukler daha rahat giydiriliyor.

Ya ben bebek arabası şu kabin boy olanlardan aldım aşırı memnunum evet ama kışın korunaklı kış için değil annemin ev de asansör yok çalınır korkusuna aşağıda bırakamıyorum acaba uygun fiyatlı bi tane daha mı alsam ya etrafı korunaklı olan bi tane

Ay külot bez doğru dedin ben de alayım onlardan valla epidural yerlerim ağrıyor
Ah kızlar korktuğum başıma geldi bebeğim yataktan düştü bugün… sabah uyuyordum eşim uyandırdı bebek yanımda lavaboya giriyorum dedi işe gidecek ben de sarılmıştım poyraza dalıvermişim eşim de çok suçlu hissetti kendini bile diyemedim ne diyebilirim olan oldu küt sesine bi uyandım doğru hastaneye…
Çok şükür Allah’a iyi yavrum ama kahroldum Rabbim korudu yatak yüksek bizim 75 cm tam…
Ben hayatta bırakmam yatakta eşim de düşünemedi uyanırım diye düşündü ah uykular haram bana mahvoldum inanın yastık da vardı benim bebek yastığın üzerinden düşmüş bir de …
Az çok demeyin sadakanızı eksik etmeyin bebekleri yataklara koymayın eşime de ders oldu bana da ki ben çok kaygılı bi insanım zaten düşünün arı girer diye ben yoksam odada cam açmam bebeğim uyurken… olacağı varmış ya Allah korusun evlatlarımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…