2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Bugğn hastanede güvenlik görevlisi kadın da poyriki seviyor diyor ki seni benim kızıma alalım kaç yaşında kıznıız 6 yaşında ama olsun dondururuz diyor güvenlik odasında Poyrazı izlemişler onu anlatıyor

Hahah benim bebe de öyle valla bazen epidural yerim ağrıyor canları sağolsun artık hiç şikayet etmicem

Gecmis olsun canim, insallah tekrarlanmaz bir daha vallahi cok zor

Bizde yaşadık onu eşim almış bebeği sen git sandalyeye yastık üzerinde koy arkasını dönmüş çocuğu alacakken pat diye düştü nasıl ağladı yavrum o an eşimi olduresim geldi o da korktu çok şükür bişey olmadı ama şimdi nerdeyse her gün ayağı kalkarken düşüyor arkamı dondugum an koltuklara birşeylere tutunuyor çok kafa üstü düşüp çarptı yavrum

Oyy çok geçmiş olsun daha 5 gün önce benimki düşmüştü yataktan, çok şükür bişey çıkmadı radyasyon yediğiyle kaldı yavrum. Allah beterinden korusun. Bende yastıklarla barikat kurmama rağmen düştü sakın artık yüksek yerlere tek bırakmayın kaşla göz arasında napacakları belli değil. Ben gün içinde full matına koyuyorum oyuncaklarıyla takılsın. Düşmeden önce de bizim yatakta gece uykusuna uyutuyordum koluma sarılıp o şekilde daha kolay dalıyordu biz yapacağımız vakit de kendi yatağına geciriyordum. Ama bu olaydan sonra park yatağında uyutuyorum tabi uzun sürüyor.

Cok gecmis olsn cnm birdaha olmasin insallah
Benim oglumda besikte rahat edemedigi icin yerde yatak yaptik ona. Bizim yatakta aramizda yatirmayada korkuyoruz bizim ustumuzden bile atlar gider valla cunku cok hareketlendiler artik

Gecmis olsun poyrike cok korkunc ya ama kemikleri top gibi sekiveriyor bisey olmuyor hic nedense dustuklerinde cani yanmasi haric.
Ben yatagi yere koydum oyle yatiyoruz ve neredeyse her gun yataktan dusuyo. Gunduz de surekli dengesini kaybedip dusuyo hatta kendi dengesini denemek icin surekli kendini pat popoustu birakiveriyo her saniye dibinde yakalamak uzere beklemek gerekiyo.
Bi de daha akli ermeden yuruyup edip full pesinde kosturdugu period gelecek annem ona en zoru diyor bakalim hatta annem bugun buyudukce zorlasiyo en zoru ergenlik falan diye anlatiyodu. 8 aydir uyku uyumayan ben de saskinlikla dinledim hahah
Eksisozlukte de kadinlarin artik cocuk yapmak istememesi diye bi baslik gordum derin dusuncelere daldim

ben pankek verdim ağzına tıkınca çiğnedi yedi ama sevmedi skdjf geçen kıymalı taneli püre yaptım o tanelerden öğürdü ya köfte yapayım mücver falan bakayım. akşam uyutunca kamerayı kocama verip duş partisi veriyorum kız jsdfhss

Hahaha duşu eğlenceli hale mi getirsek napsak kğvet koydurup bol köpükler içinde bi elimize içecek alıp falan çünkü neden çünkü tek eğlencemiz

Ah canım gel sarılalım saçlarım ağardı ticaride

Ben yumurtayı sadece muhallebi üzerinde ezip veremiyorum asla tek, labneyle ya da başka bişeyle yemiyor. Çiğnemeyi seviyor ama pankek sevmiyor mücver denicem bi de bakalım sever bence mücver sevilmez mi ama ya

Ben pütürlü için önce mercimek çorbası yaptım herşeyi minik minik doğra hiç blend etme patates havuç rende de yapabilirsin rendenin ince yeriyle soğanı da ufak ufak doğradım
Sonra yoğurt çorbası yaptım pirinçli bebekler çok seviyor
Sonra tarhanasına şehriye sonra da ekmek doğradım minicik minicik. Adım adım ilerleyebilirsin. Kuzu köfte yaptım kıvamını yumuşak tuttum onu da deneyebilirisn
Sırada ekşili köfteyi ekşisiz yapmak var
Bugğn ezogelin çorba var umarım sever

İndirip çıkarmak çok zor olur ya ben dün dedeme gittim çıkarmak zorunda kaldım. Hergün çekilecek birşey değil. Bence uygun fiyatlı al bi tane dursun aşağıda ya da kilitler oluyor ufak zincirle falan öyle birşey de yapabilirsin
Çok geçmiş olsun. Bende çok korkuyorum anlık böyle şeyler. Allah bir daha yaşatmasın

Kilite güvenemem bisikletimi çalmışlardı çocukken

Buldum bi tane 3 bin küsür alcam onu

Hahahahbenımkının totosu sensörlü,ben banyoya gırınce kesın uyanıyor
Ah canım gel sarılalım saçlarım ağardı ticaride
Valla yaa ben böyle bişey görmedim evde tuvalete gıdemıyodum şimdi iş yerındede gidemıyorum
Ben yumurtayı sadece muhallebi üzerinde ezip veremiyorum asla tek, labneyle ya da başka bişeyle yemiyor. Çiğnemeyi seviyor ama pankek sevmiyor mücver denicem bi de bakalım sever bence mücver sevilmez mi ama ya
Pankekle mucver tarıfı please

Yaa canım benim çok geçmiş olsun çok üzüldümçok şükür bısey olmamıs bızım yatakta cok yuksek aşırıı hemde bende hep korkuyorum bu senaryodan,ben poyrazla tek yatıyorum yatakta yastık var yan tarafındada,yastıgı nasıl aşmış acaba ahh yavrum benım kıyamam ben onla.çok çok gecmıs olsun tekrardan

Kesinlikle besafe tavsiye ederim canım biz kullanıyoruz ve çok çok memnunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…