- Konu Sahibi elektroforez
-
- #50.441
Yoğurt hazır almıyorum canım labne hazır aldım pınarın organik laktozsuz olanı . Yoğurdu kendim yapıyorumValla ben en başından beri yoğurdu içim organik ya da pınar alıp veriyorum ckckskskskka siz aldığınızda organik olanı mı alıyosunuz yoksa normalleri de veriyoe musunuz
Aaa anladım canım, alırken de organik olanı alıyorsunuz yani ben de öyle devam ederim bir şey alırkenYoğurt hazır almıyorum canım labne hazır aldım pınarın organik laktozsuz olanı . Yoğurdu kendim yapıyorum
Lise sonda okul, üni hazırlık, lise stajı derken çok bunalmıştım ve bende de saçkıran olmuştu. Özele gittim, kortizonlu iğne yaptı o bölgeye 15 gün aralıkla 2 defa. 3.ye de çağırdı ama baktım saç çıkıyor gitmedim. İnşallah düzelir sıkma canınıYorgunluk, stres, uykusuzluk birleşince saçkıran oldum galiba dermatoloğa randevu aldım. Ben elendim arkadaşlar bünyem error veriyor artık
ben de az tuzlu beyaz peynir aldım ondan karıştırıyorum bazen kahvaltılarına ama yemiyo nefret ediyoBen labneyi de marketten alıyorum kendim yapmakla uğraşamambence her şey o kadar da zararlı değil ya abartılıyor
Ben de merak ediyorum süzme peynir da yumuşak ya verilir mi acabaAaa anladım canım, alırken de organik olanı alıyorsunuz yani ben de öyle devam ederim bir şey alırkenbeyaz peynir fslan veren var mı onu ne veriyorsunuz
Labne de mi yemiyor peynir önemli ya az da olsa yeseler keşkeben de az tuzlu beyaz peynir aldım ondan karıştırıyorum bazen kahvaltılarına ama yemiyo nefret ediyoo kadar para döküyoruz ziyan ediyo yav
Ya bana da saçma geliyordu ama kuzenim yaptı çok güzeldi bi de bizim çok hevesimiz var biraz zor oldu bebeğimiz diye eşim çok istiyor yapmak istiyorum ben dekızlar bebeğinize 1 yaş doğum günü partisi yapıcak mısınız nasıl bişey yapıcanız? bana saçma geliyo ama o ilerde sormasın niye kutlamadın diye yapmak istiyorum
İlk dgunu güzel fotileri kalsin diye yapicam only aile skdsjndjd zaten ramazan ayına denk geliyor orucu açarlar öyle kutlarız diye düşünüyorum kesin bir plan yokkızlar bebeğinize 1 yaş doğum günü partisi yapıcak mısınız nasıl bişey yapıcanız? bana saçma geliyo ama o ilerde sormasın niye kutlamadın diye yapmak istiyorum
labne lor kendim yapıp denedim beğendiremedim yemedi. bugün bu bahsettiğim peynirle omlet yapıp denedim blw hesabı alıp yere fırlattı ağzına soktuğum parçaları tükürdü. avokadoyla hurmayı ezip karıştırdım içine parçalayıp attım omleti ama kandıramadım öyle de yemedi tatlı şeyleri sevmesine rağmen. hazır labne denemedim belki sever ama ben de hazır şeyler vermeye tırsıyorum biraz nedense. verilebilir halbuki azıcık azıcıkLabne de mi yemiyor peynir önemli ya az da olsa yeseler keşke
Labne sever bence dene bi hazır az yiyorlar zaten bi sorun olmaz bencelabne lor kendim yapıp denedim beğendiremedim yemedi. bugün bu bahsettiğim peynirle omlet yapıp denedim blw hesabı alıp yere fırlattı ağzına soktuğum parçaları tükürdü. avokadoyla hurmayı ezip karıştırdım içine parçalayıp attım omleti ama kandıramadım öyle de yemedi tatlı şeyleri sevmesine rağmen. hazır labne denemedim belki sever ama ben de hazır şeyler vermeye tırsıyorum biraz nedense. verilebilir halbuki azıcık azıcık
Geçen gün hamsi verdim sade yağda kızarttımKızlar bebeğine balık verenler hangisini tercih ediyorsunuz ve pişirme şekli ne
Ben de hamsi vermiştim zeytinyağında kızartılmış çok sevdi ama kızartma önerilmiyor ya buharda sevmez gibime geldiGeçen gün hamsi verdim sade yağda kızarttım
Buharda verip eziyet etmek istemedimBen de hamsi vermiştim zeytinyağında kızartılmış çok sevdi ama kızartma önerilmiyor ya buharda sevmez gibime geldi
Küçük baluklar dnxbbd az suda haşliyorum disardaysak da izgara tercih ediyoruz ona da veriyoruz öyleKızlar bebeğine balık verenler hangisini tercih ediyorsunuz ve pişirme şekli ne
Ay ben kofteyi falan da bazen az yagda donduruyorum kizartiyorum ya da omleti de bol yagli yapiyorum sorun olur mu kiBen de hamsi vermiştim zeytinyağında kızartılmış çok sevdi ama kızartma önerilmiyor ya buharda sevmez gibime geldi
Buharda verip eziyet etmek istemedim
Haşlama seviyor mu ya ben kızartmak istemedim ama sevmezse mecbur kendimize kızarttığımızdan vericem yesin yeter kiKüçük baluklar dnxbbd az suda haşliyorum disardaysak da izgara tercih ediyoruz ona da veriyoruz öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?