- 10 Temmuz 2024
- 1.341
- 3.155
- 48
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #18.821
Benim 24.haftam canım senin haftalarında aynı ağrı bende de vardıKızlar dünden beri göbek çevremde bir ağrı var karnımın sağ üst tarafı gibi. Neresi olduğunu çözemiyorum. 21+1 olduk bugün. Neyden olabilir korkuyorum. Yaşayan oldu mu? İlk gebeliğimde göbek fıtığı olmuştu. Acaba ondan kaynaklı mı diyorum yoksa bir organım mı ağrıyor çözemiyorum neresi olduğunu. Karnı hemen çıkanlardanım çok gergin göbek deliğim de hemen dışına çıktı büyüdü gibi. Umarım fıtık kaynaklıdır bebeğim iyidir
Canım hangi bakımları yapacaksın ve doğumdan önce ne zaman başlamak gerekli ?Benim de hiç yok, hatta memem bile yok ama bebek emince hem ucu çıkıyor , hem de sütle kafam kadar oluyorAncak dezavantajı sanırım meme ucu daha çok tahriş oluyor, benim ilk bebeğimde aşırı yara olmuştu çok canım yanıyordu bir sürü bakım yapmama rağmen. Bu sefer daha erken bakıma başlayacağım.
7 aylıktan itibaren lansinohun lanonil kremini kullanırım diye düşündüm; başka hangi bakım yapılabilir bilmiyorum ben deCanım hangi bakımları yapacaksın ve doğumdan önce ne zaman başlamak gerekli ?
Canım bol bol su iç. Ben su içtiğimde boğaz acım rahatlıyordu. Orası nemli olunca. Bol c vitamini ılık ballı süt ıhlamur falan toparladım. Pastil de al iyi gelirKızlar hamileyken grip ne illet bir seymis ya mahvoldum. Ihlamur çayı iciyorum bir iki tane siz hangi pastil veya ne kullandınız yardım
İçini ferah tut yorulduğun için hissetmiyorsun muhtemelen ki henüz çok erken her gün hissetmek zorunda değilsin:)Kızlar selamm ya bugün yoğundu baya takip edemedim burayı.
Ben oturur pozisyonda göbeliğimin altından iki elimi birleştirince pıt pıt atış hissederdim hep. Bugün baya bi zorladım ama ses gelmiyor. 19+3 olduk bugün. Zaten hiç normal hareket hissetmedim henüz ama bu şekilde pıt pıt hissediyordum. Bi gariplik mi var sizce ? Kafamda mi kuruyorum yoksa
Çok teşekkürler desteğiniz için. Ben durup dururken hiç hissetmeye başlamadım henüz. Yani ellerimi otururken dediğim gibi göbek altından birleştirince pıt pıt atış hissediyordum sadece. Sizde bu şekilde hissedebiliyor musunuz mesela.. yoksa normalde bu şekilde hissedilmiyor mu sizde bi dener misiniz yaa :)İçini ferah tut yorulduğun için hissetmiyorsun muhtemelen ki henüz çok erken her gün hissetmek zorunda değilsin:)
Ay ben de hep yapıyordum onu hareketlerini hissetmeden önceÇok teşekkürler desteğiniz için. Ben durup dururken hiç hissetmeye başlamadım henüz. Yani ellerimi otururken dediğim gibi göbek altından birleştirince pıt pıt atış hissediyordum sadece. Sizde bu şekilde hissedebiliyor musunuz mesela.. yoksa normalde bu şekilde hissedilmiyor mu sizde bi dener misiniz yaa :)
Evet bugün baya yoruldum ama içime dert oldu hissetmeyince
Bilmiyorum ki ya bende anlamadım. Belki de dediğiniz gibi kendi nabzım ayy anlamadım ya tedirgin oldum çok teşekkürler :)Ay ben de hep yapıyordum onu hareketlerini hissetmeden önceşu anda da denedim ama bence o bizim kendi nabzımız ya da parmak uçlarımız mı atıyor öyle nasıl anlatsamm
otururken degil de sirt ustu yatip ellerinizi birlestirince karindaki hareketleri hissediyosunuz az da olsa, eger boyle pit pit otururken bile hissettiyseniz birazcik, sirt ustu hissedersiniz oyle bi hareket olursa cok netÇok teşekkürler desteğiniz için. Ben durup dururken hiç hissetmeye başlamadım henüz. Yani ellerimi otururken dediğim gibi göbek altından birleştirince pıt pıt atış hissediyordum sadece. Sizde bu şekilde hissedebiliyor musunuz mesela.. yoksa normalde bu şekilde hissedilmiyor mu sizde bi dener misiniz yaa :)
Evet bugün baya yoruldum ama içime dert oldu hissetmeyince
Zorbalama çok var yaa, size ne yani nasıl istersek öyle yaparızEvet işte ben de onu demek istedim az da alınca rahat olamıyoruz çok da alınca. Mutlaka bir yorum yapıyor çevremizdekiler yani. Kadın her türlü zorluk yaşıyor bu konuda.
Benim de kp e onu diyesim geliyor ya ahhaah kv asla karışmaz bişeye sen nasıl bilirsen nasıl istersen öyle der. Ama kp her şeyii her şeyiii çoook biliyorrrEvet ya herkes de uzmanben kayınvalideme bu konuda gereksiz yorum yapınca hmmm sen uzmanlığını nerden almıştın annecim demiştim shdhdhhs
Ay zaten hepimizin birbirine benziyor kolestrol yuksek çıkıyor o normal gebelikte benimde idrarda enfeksiyon var bir de keton pozitif çıkmış enzimler de iyi ama canım senin enzim işini doktorun çözmesi lazım anlatmıştım benim gebeliğin son haftasında yükselmişti gebelik kolestazi olabilir demişlerdi ilaçları kesince devam etti benim o yüzden suni sanciyla doğumu başlattılar belki senin ilaçları kesince düzelirCanım kan degerlerınde sorun yok,kanın dusmus sadece bıraz,karacıger degerlerın gayet ıyı sekerın gayet ıyı.sıkıntı bır durum yok merak etme.şekerınde iyi.idrarda bıraz bıseyler var ona ılac verebılır belkı
İçerden hissediyorsun ya hep elinle hissediyorsan zaten mutlaka içeriden de hissediyorsuundur ona dikkat et.Kızlar selamm ya bugün yoğundu baya takip edemedim burayı.
Ben oturur pozisyonda göbeliğimin altından iki elimi birleştirince pıt pıt atış hissederdim hep. Bugün baya bi zorladım ama ses gelmiyor. 19+3 olduk bugün. Zaten hiç normal hareket hissetmedim henüz ama bu şekilde pıt pıt hissediyordum. Bi gariplik mi var sizce ? Kafamda mi kuruyorum yoksa
Arkadan biri sana yargılayan bakışlarla bakıyor olabilirGöbek güncellemesiiiii
Sanırım kiskanmalar başladı bileArkadan biri sana yargılayan bakışlarla bakıyor olabilir
Canım çok ama çok teşekkür ederim rahatlattın beni. İnşallah benim de öyle bir şeydirBenim 24.haftam canım senin haftalarında aynı ağrı bende de vardı
Tam göbek deliğimin çevresinde uzunca o hizada ağrı oluyordu. Doktora sordum baktı kontrol etti çok normal dedi. İç karın yırtılıyormuş olur böyle geçici dedi. Endişe etme lütfen
Yaa çok tatlı amaaaaSanırım kiskanmalar başladı bilebugün eşim bebişe papyonlu çok sevimli keten bir takım almış, kıskanç kızım papyonuna çökmüş hemen, o artık onun tasması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?