• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    173
Bizim bagirsaktan bir şeyler olmadi veya pişik vs yüzünde değen yerler kizarip kabardi baya sonra alerjiye yönlendirdi doktoru az değil diye dusunerek az da değilmiş cidddn 🥲 ama ipeksi19 ipeksi19 nin iki bebede de var alerji sute falan onunkilerde kakada kan çıkmış suanki minikte de vucudunda kırmızı kırmızı benekler oluşmuştu
Evet yumurtada mesela kan geldi bizimde iplik şekilde ama yoğurtta benek benek çıktı benim F fthyeli
Yazmış zaten djnddbd ipeksi19 ipeksi19 sori bacim
🤣🤣🤣 ahah yine de sağol baciko 🥰🌸

Valllahi ya isirasim geliyo alt dişi varmis gibi agzinda isirir şekline hetiriyor dudaklarini sesler cikariyor mem mem mem falan deli nsbxndnjd birden sevinip cirpiniyor falan eriyorum 🥹🥹 sabaha kadar ağlamamış gibi aşk doluyorum ajxbshdhjshdjd
Analık cidden delilik ya 🤣 dişlerimi sıkmaktan sızlıyorlar ısırcam yoksa🤣🤣🤣

Benim oğlumun süt alerjisi var , yoğurt hiç denemedim çünkü ek gıdadan önce belli oldu alerjisi , kakada iplik şeklinde kan olmuştu ben süt ürünü yediğimde , pipoda pişik de oluyor aynı zamanda ,sadece pişik belirti mi bilmiyorum
Kan görmedim ama pişik olunca şüphelendim ben de

Bizim bagirsaktan bir şeyler olmadi veya pişik vs yüzünde değen yerler kizarip kabardi baya sonra alerjiye yönlendirdi doktoru az değil diye dusunerek az da değilmiş cidddn 🥲 ama ipeksi19 ipeksi19 nin iki bebede de var alerji sute falan onunkilerde kakada kan çıkmış suanki minikte de vucudunda kırmızı kırmızı benekler oluşmuştu
Anladım canım yüzde yok bizim ama ense ve popo çok kızardı 🤦🏻‍♀️

Ben korkuyorum ya denemedim hiç 9a kafar beklemicek misiniz
Geçen pankek yapmıştım bi firuze için bir de bizim için. Firuzeye yaptıklrım keçiunlu pek beğenmedim briazda yanmış gibiydi renginden tam ayarlayamadım keçiboynuzu unu oldupu için. Bizimlinden istemişti vermiştim v iraz ve yumurtanın beyazı da vardı bizde. O yüzden vereceğim bugün. İrmik yumurta tereyağı pişirdim bir çk pekmez 3 tanede badem rendeledim bakalım 😀

Geçen pankek yapmıştım bi firuze için bir de bizim için. Firuzeye yaptıklrım keçiunlu pek beğenmedim briazda yanmış gibiydi renginden tam ayarlayamadım keçiboynuzu unu oldupu için. Bizimlinden istemişti vermiştim v iraz ve yumurtanın beyazı da vardı bizde. O yüzden vereceğim bugün. İrmik yumurta tereyağı pişirdim bir çk pekmez 3 tanede badem rendeledim bakalım 😀
Harikasınnnnn benim bebe irmikli mamaya bayılıyor. Şeftali pekmek bebe bisküvisi ekliyorum nammm nammm diye yiyor cnckdkskkdjxjc

Harikasınnnnn benim bebe irmikli mamaya bayılıyor. Şeftali pekmek bebe bisküvisi ekliyorum nammm nammm diye yiyor cnckdkskkdjxjc
Ayyy evet ben de dün yaptım am apirinç unu şeftali bsiküvi yaptım. Bitirdi hepsini 😇 yumurtayı da verdim şimdi 4-5 kaşık yedi şimdilik asayiş berkemal 😀

Tereyağı hangi marka kullanıyorsun

Ben verdim canım bugün 3. Günümüz 🤣 çok şükür birşey yok gibi
Maşallah maşallah inşallah bende de bir şey çıkmaz şimdilik bir Şey yoktu 😊
Tereyağı hangi marka kullanıyorsun
Normalde içim kullanıyorum, bir de trabzon tereyağı almış bir tanıdığım onu eritip suyunu ve tortusunu almış sade yağ var ya sarı öyle kullanıyorum orijinal yağ olarak. Zeytinyağı da yine bir arkadaşın zeytin bahçesi var aydın da onlar yapıyor onlardan alıyorum

Tereyağı ilk tek tattırdınız mı acaba . Bi de dişi var mı pankek yiyebiliyor mu öyle 🤭

Tereyağı ilk tek tattırdınız mı acaba . Bi de dişi var mı pankek yiyebiliyor mu öyle 🤭
Yok daha önce çorbasına yumurtasına koymuştum yine. Dişi yok ama ezmek için dişe ihtiyacı yokmuş 😊 damakları güçlü olduğu için bit de yumuşak tırnağın yarısı kadar koparıp verdim öyle yedi direkt eline vermedim

Back
X