2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Sezeryan en zor ve en çok kan kaybı yaşanan ameliyatlardan biriymiş. Zaten şekli ne olursa olsun doğum yapan bi kadının halledemeyeceği bişe yok Allah’ın izniyle bence ya😀
Öyledir herhalde de ben doğumdan sonra içimde makas unuttular sanmıştım çok halledebileceğimi sanmıyorum 😂😂

Benimde sol tarafım ya 😀 doktora gitmiştim hatta burada bir şey var diye doktor da dikiş demişti 😂😂 kedinin yara sanması muhabbeti gibi 😂
Hahahah kızlar ben vajinal doğum yaptım ve epiyo dikişim var ilk diktiler tuvalete gittim doktor muayene için geldi dedim ki bu aşağıda diktiğiniz şeyi ne zaman çıkarttırmaya geleyim 🤣🤣🤣 ay rezillik doktor birşey yok ki orda dikişin var o kendi eriyecek dedi 😅 ama varya kalıp gibi bişey vardı sabun büyüklüğünde abi hissettim 🤭🤭🤣🤣🤣 meğerse değilmiş

Hahahah kızlar ben vajinal doğum yaptım ve epiyo dikişim var ilk diktiler tuvalete gittim doktor muayene için geldi dedim ki bu aşağıda diktiğiniz şeyi ne zaman çıkarttırmaya geleyim 🤣🤣🤣 ay rezillik doktor birşey yok ki orda dikişin var o kendi eriyecek dedi 😅 ama varya kalıp gibi bişey vardı sabun büyüklüğünde abi hissettim 🤭🤭🤣🤣🤣 meğerse değilmiş
Hhahaahah ben de aynı soruyu sormuştum ama benim sezaryen tabi 😀

Back
X