2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Sezeryan en zor ve en çok kan kaybı yaşanan ameliyatlardan biriymiş. Zaten şekli ne olursa olsun doğum yapan bi kadının halledemeyeceği bişe yok Allah’ın izniyle bence ya😀
Öyledir herhalde de ben doğumdan sonra içimde makas unuttular sanmıştım çok halledebileceğimi sanmıyorum 😂😂

Benimde sol tarafım ya 😀 doktora gitmiştim hatta burada bir şey var diye doktor da dikiş demişti 😂😂 kedinin yara sanması muhabbeti gibi 😂
Hahahah kızlar ben vajinal doğum yaptım ve epiyo dikişim var ilk diktiler tuvalete gittim doktor muayene için geldi dedim ki bu aşağıda diktiğiniz şeyi ne zaman çıkarttırmaya geleyim 🤣🤣🤣 ay rezillik doktor birşey yok ki orda dikişin var o kendi eriyecek dedi 😅 ama varya kalıp gibi bişey vardı sabun büyüklüğünde abi hissettim 🤭🤭🤣🤣🤣 meğerse değilmiş

Hahahah kızlar ben vajinal doğum yaptım ve epiyo dikişim var ilk diktiler tuvalete gittim doktor muayene için geldi dedim ki bu aşağıda diktiğiniz şeyi ne zaman çıkarttırmaya geleyim 🤣🤣🤣 ay rezillik doktor birşey yok ki orda dikişin var o kendi eriyecek dedi 😅 ama varya kalıp gibi bişey vardı sabun büyüklüğünde abi hissettim 🤭🤭🤣🤣🤣 meğerse değilmiş
Hhahaahah ben de aynı soruyu sormuştum ama benim sezaryen tabi 😀

Ben bazen 2 bazen 3 uyku yaptırıyorum. Aşırı bi uykuya direnç var. 2 nap yapınca gece hızlı uyuyor. Ama uyumadan 1.5 saat mızmızlanıyor. 3 nap yaptırırsam gece 23.00-00.00 a kadar oturuyor. Doğru mu yapıyorum yanlış mı tedirgin oluyorum

Ben bazen 2 bazen 3 uyku yaptırıyorum. Aşırı bi uykuya direnç var. 2 nap yapınca gece hızlı uyuyor. Ama uyumadan 1.5 saat mızmızlanıyor. 3 nap yaptırırsam gece 23.00-00.00 a kadar oturuyor. Doğru mu yapıyorum yanlış mı tedirgin oluyorum
Hiç bilemiyorum ama uyku saatine kendisi karar veriyor bizde. Mesela daha şimdiden 2. Uykuya geçti. Kısa kısa uykuları. Uykusu varken uyutmazsam kıyamet kopar 😁

Hiç bilemiyorum ama uyku saatine kendisi karar veriyor bizde. Mesela daha şimdiden 2. Uykuya geçti. Kısa kısa uykuları. Uykusu varken uyutmazsam kıyamet kopar 😁
2 nap yapınca uykuları bir tık uzadı. Şu uyku öncesi huysuzluk olmasa aslında çiçek gibi oldu. Huysuzluk bana sorun değil de acaba çok mu yoruluyor diye düşünüyorum kıyamıyorum

Back
X