2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Sezeryan en zor ve en çok kan kaybı yaşanan ameliyatlardan biriymiş. Zaten şekli ne olursa olsun doğum yapan bi kadının halledemeyeceği bişe yok Allah’ın izniyle bence ya😀
Öyledir herhalde de ben doğumdan sonra içimde makas unuttular sanmıştım çok halledebileceğimi sanmıyorum 😂😂

Benimde sol tarafım ya 😀 doktora gitmiştim hatta burada bir şey var diye doktor da dikiş demişti 😂😂 kedinin yara sanması muhabbeti gibi 😂
Hahahah kızlar ben vajinal doğum yaptım ve epiyo dikişim var ilk diktiler tuvalete gittim doktor muayene için geldi dedim ki bu aşağıda diktiğiniz şeyi ne zaman çıkarttırmaya geleyim 🤣🤣🤣 ay rezillik doktor birşey yok ki orda dikişin var o kendi eriyecek dedi 😅 ama varya kalıp gibi bişey vardı sabun büyüklüğünde abi hissettim 🤭🤭🤣🤣🤣 meğerse değilmiş

Hahahah kızlar ben vajinal doğum yaptım ve epiyo dikişim var ilk diktiler tuvalete gittim doktor muayene için geldi dedim ki bu aşağıda diktiğiniz şeyi ne zaman çıkarttırmaya geleyim 🤣🤣🤣 ay rezillik doktor birşey yok ki orda dikişin var o kendi eriyecek dedi 😅 ama varya kalıp gibi bişey vardı sabun büyüklüğünde abi hissettim 🤭🤭🤣🤣🤣 meğerse değilmiş
Hhahaahah ben de aynı soruyu sormuştum ama benim sezaryen tabi 😀

Ben bazen 2 bazen 3 uyku yaptırıyorum. Aşırı bi uykuya direnç var. 2 nap yapınca gece hızlı uyuyor. Ama uyumadan 1.5 saat mızmızlanıyor. 3 nap yaptırırsam gece 23.00-00.00 a kadar oturuyor. Doğru mu yapıyorum yanlış mı tedirgin oluyorum

Ben bazen 2 bazen 3 uyku yaptırıyorum. Aşırı bi uykuya direnç var. 2 nap yapınca gece hızlı uyuyor. Ama uyumadan 1.5 saat mızmızlanıyor. 3 nap yaptırırsam gece 23.00-00.00 a kadar oturuyor. Doğru mu yapıyorum yanlış mı tedirgin oluyorum
Hiç bilemiyorum ama uyku saatine kendisi karar veriyor bizde. Mesela daha şimdiden 2. Uykuya geçti. Kısa kısa uykuları. Uykusu varken uyutmazsam kıyamet kopar 😁

Hiç bilemiyorum ama uyku saatine kendisi karar veriyor bizde. Mesela daha şimdiden 2. Uykuya geçti. Kısa kısa uykuları. Uykusu varken uyutmazsam kıyamet kopar 😁
2 nap yapınca uykuları bir tık uzadı. Şu uyku öncesi huysuzluk olmasa aslında çiçek gibi oldu. Huysuzluk bana sorun değil de acaba çok mu yoruluyor diye düşünüyorum kıyamıyorum

Gece uykularınız nasıl kızlar? Ne zaman az uyanmaya başlıcaz :'(
Hiiiççç sorma :( bizimkinin gözü kapalı ama sürekli ıııı fslan yapıyor hareket editor geziyoe yatakta :( sürekli pozisyon değiştirmek istiyor ve mırıl mırıl. Neden sürekli ses çıkarıyor anlamadık ya hiç uyuyamıyoruz

Hiiiççç sorma :( bizimkinin gözü kapalı ama sürekli ıııı fslan yapıyor hareket editor geziyoe yatakta :( sürekli pozisyon değiştirmek istiyor ve mırıl mırıl. Neden sürekli ses çıkarıyor anlamadık ya hiç uyuyamıyoruz
Bziimde aynı yaa alışkanlık oldu herhslde sürekli ııııı uyanıkkende öyle. Ama sinirden yapıyor gibi hastalık değilde. Eşim dşyor doktor götürelim bu kız bozuldu srüekli ıı diyor diye 😀

aynen aynen bi sağa bi sola dönüyor hıı hıı garip sesler nefesini tutup bırakıyor falan diyorum acaba burnu mu tıkalı tuvaleti mi var

En zor azı dişi diyorlar.
Poyrik bugün 2 kere ishal gibi kaka yaptı. Hafif ateşi de var gibiydi. Muhtemelen 4. Diş geliyor 😊
Hayirli olsuuuun😍
Benimkinde dun emdi kustu emdi kustu sanki doymaya degil de sakinlesmeye emiyordu, bakalim ne cikacak
Sezeryan en zor ve en çok kan kaybı yaşanan ameliyatlardan biriymiş. Zaten şekli ne olursa olsun doğum yapan bi kadının halledemeyeceği bişe yok Allah’ın izniyle bence ya😀
Uykusuzlukla basedemiyorum😂
Eve geldik bakmak istedim ama cesaret edemedim 🤣 zaten korkunç geçmişti doğum birde baksam tam travma kalırdı herhalde 🤣
Ben baktim, 1 ay gecmisti, sonra bir daha bakamadim hic😂😂
Gece uykularınız nasıl kızlar? Ne zaman az uyanmaya başlıcaz :'(
Ben anlamiyorum asla ya neyi yanlis yapiyorum, bazen 3 saat uyuyor bazen bir saat, cok yoruldum en az 3 defa uyaniyorum ve enkazim
gunduz yaptiklatrini gece de tekrarliyorlarmis surekli o heyecanla, bizimki gunduz ciglik atmaya basladi, annem her seferinde konusacak diyor😅 dir dir anlatiyor bir sey zaten 😂 ne kadar zor bebe olmak da ya
Ben de emzik alıcam 490 tl belki indirim olur diyorum 😀 yine oyuncak kıyafet fln d abakarım. Mont almadım daha mont şapka alcam
Ben gecen gidip hepsisi bir yerden topladim, cok kaliteli almadim ama zaten 3 ay anca giyecek 😅 asil cok iyi bir astronot istiyorum, onu buyuk alirim biraz. -10 lara dusuyormus hava evden cikmadan nasil yazicaz acaba

Back
X