- 13 Temmuz 2023
- 2.090
- 2.094
- 63
- Konu Sahibi Mervenur277
- #23.501
O zaman yürüyüşle başladı biraz hem açılmış olursun bir anda yüklenme çokBenım de dikiş var diye yattım hep dikiş alındı şimdi hareket edeyim dedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman yürüyüşle başladı biraz hem açılmış olursun bir anda yüklenme çokBenım de dikiş var diye yattım hep dikiş alındı şimdi hareket edeyim dedim
İlk bebeginmi canım benim ilk gebeliğim de hareketleri bu gebeliğim kadar şiddetli hissetmedimHerkese merhaba umarım hepimiz bebeklerimizi kucağımıza sağlıkla zamanında ve kolaylıkla alırızBen de bugün itibariyle 34+1 haftalığım gece uyumamda bir sıkıntı yok fakat gündüz de kafamı kaldıramıyorum uykudan. Bir de çoğu kişi hareketlerden uyuyamadım filan diyor ben evet hareketleri hissediyorum ama şiddetinden uyuyamadığım olmadı yazılanları gördükçe korkuyorum acaba bende mi sıkıntı var diye
Evet canım ilk gebeliğim. çok şükür gündüz hareketleri hissetmede bir sıkıntı yok ama uyurken ya uykum çok mu ağır bilmiyorum hiç uyandıracak kadar olmadıİlk bebeginmi canım benim ilk gebeliğim de hareketleri bu gebeliğim kadar şiddetli hissetmedim
Hiç endişelenme hareketleri duzenliyse bir problem olmaz bazenEvet canım ilk gebeliğim. çok şükür gündüz hareketleri hissetmede bir sıkıntı yok ama uyurken ya uykum çok mu ağır bilmiyorum hiç uyandıracak kadar olmadı
Ben de hareketlerine uyanmadım hiç, tuvalet icin ya da kramplardan ağrılardan uyanıyorum sadeceEvet canım ilk gebeliğim. çok şükür gündüz hareketleri hissetmede bir sıkıntı yok ama uyurken ya uykum çok mu ağır bilmiyorum hiç uyandıracak kadar olmadı
Dönem dönem öyle olabiliyor endişelenmeyin. Ben bazen 1/2 saat uyku ile haftaları geçiriyorum bazen sizin dediğiniz gibi gece ve gündüz gözümü açamıyorumHerkese merhaba umarım hepimiz bebeklerimizi kucağımıza sağlıkla zamanında ve kolaylıkla alırızBen de bugün itibariyle 34+1 haftalığım gece uyumamda bir sıkıntı yok fakat gündüz de kafamı kaldıramıyorum uykudan. Bir de çoğu kişi hareketlerden uyuyamadım filan diyor ben evet hareketleri hissediyorum ama şiddetinden uyuyamadığım olmadı yazılanları gördükçe korkuyorum acaba bende mi sıkıntı var diye
Merhaba, benim bebiş de aynı çok hareketli bir bebek değil. Ablam söylüyor mesela o hiç uyuyamazmış hareketlerden ne tarafa dönse oraya vururmuş ama benim bebeğim öyle değil bugüne kadar gece hiç uyanmadım hareketine. Çok şükür sorun yokHerkese merhaba umarım hepimiz bebeklerimizi kucağımıza sağlıkla zamanında ve kolaylıkla alırızBen de bugün itibariyle 34+1 haftalığım gece uyumamda bir sıkıntı yok fakat gündüz de kafamı kaldıramıyorum uykudan. Bir de çoğu kişi hareketlerden uyuyamadım filan diyor ben evet hareketleri hissediyorum ama şiddetinden uyuyamadığım olmadı yazılanları gördükçe korkuyorum acaba bende mi sıkıntı var diye
Tuvalete de uyanmıyorum işin garip tarafı sadece dönerken uyanıyorum sonra hemen uyuyorum geri herkes uykusuzluk çekerken ben uykudan gözümü açamıyorumBen de hareketlerine uyanmadım hiç, tuvalet icin ya da kramplardan ağrılardan uyanıyorum sadece![]()
Allah'ın vip kulusunTuvalete de uyanmıyorum işin garip tarafı sadece dönerken uyanıyorum sonra hemen uyuyorum geri herkes uykusuzluk çekerken ben uykudan gözümü açamıyorum![]()
Ay bu çok rahatlattı içimiMerhaba, benim bebiş de aynı çok hareketli bir bebek değil. Ablam söylüyor mesela o hiç uyuyamazmış hareketlerden ne tarafa dönse oraya vururmuş ama benim bebeğim öyle değil bugüne kadar gece hiç uyanmadım hareketine. Çok şükür sorun yok![]()
Ya herkesten farklı şeyler duyunca korkuyorum bu sefer. 5 dk uzanayım diyip hemen uyuyup kalıyorum çünküAllah'ın vip kulusun![]()
Keşke bende uyuyabilsemYa herkesten farklı şeyler duyunca korkuyorum bu sefer. 5 dk uzanayım diyip hemen uyuyup kalıyorum çünkü![]()
Ya çok uyuduğum için sanırım kalkınca başım dönütor sersem gibi oluyorum o da çok iyi bir şey değilKeşke bende uyuyabilsem![]()
yok bakmadılar alttan nst den söyledı ama heralde yalancı sancı falandır 2ciye gırdıgımde nst ye duzelmıstı ama ıyı korktum hazırlıksız gıttım dıyeAçılma var mı diye baktılar mı yoksa nst ye bakarak mı söylediler![]()
İyice dustu demekki kanalaDün gece ilk defa bu kadar aşağıda kafasını hissettim ben de . Tekmeliyordu karnımı, her tekmede kafası kemiklerimi zorladı resmen elime geldi dolgun dolgun ilk defa bu kadar canım acıdı![]()
Herkesde farklı olur gebelim süreci aslında bak uyurum ama sırt ağrısı var bende de gece muhakkak uyanıyorum Ağrıdan çok uykum varken yatamiyorumYa çok uyuduğum için sanırım kalkınca başım dönütor sersem gibi oluyorum o da çok iyi bir şey değil![]()