- Konu Sahibi ogretmenhanim
- #17.921
Özelden atıyorum linkleri canımLinkleri atarmısın canım bende keimyspmak istyorumm
Çok beğendim aşağıdaki modelleri![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Özelden atıyorum linkleri canımLinkleri atarmısın canım bende keimyspmak istyorumm
Çok beğendim aşağıdaki modelleri![]()
Ben de düğünden sonra böyle demiştim haklısın ama insan özeniyor dayanamıyorYa kızlar doğuran biziz neden hediye veriyoruz onlar getirsin Alla Alla ben yaptirmicam valla doğurduğuma şükür etsinler![]()
Bende yaptırmayı düşünmüyorum şimdilik. Ama bilmiyorumYa kızlar doğuran biziz neden hediye veriyoruz onlar getirsin Alla Alla ben yaptirmicam valla doğurduğuma şükür etsinler![]()
Kız ne gerek var benim ilk çocuk olcak ama hevesim yok ona vercem paracıkları yastık altına atarım lazım olcak sonuçtaBende yaptırmayı düşünmüyorum şimdilik. Ama bilmiyorumyaptırabilirim de
Nereye yaptırıyorsun ve fiyat ne kadar anlaştın canım ben de araştırıyorum
Evet bazen hareket etmeyince tedirgin bile oluyorum bazen çok sert vuruyor bazen sadece içerde dönüşünü vs hissediyorum gün içinde hareketliysem hissetmiyorum normaldir herhaldeKızlar selamm, size de bebişleriniz bazı günler çok bazı günler az hareket ediyor gibi gelior mu? Yada sabah harektli id diyelim öğlen/ akşam az hareket etse tedirgin oluyor musunuz
Yani şöyleYapmışsın tebrik ediyorum
Amin canım benimde var çevremde örnekler malesef bu yüzden herkes vicdanına mantığına bilgisine güvenip hareket etmeli inşallah yanlış kararlar vermeyiz diyorum
Yaa anladımm o zaman çapada doğum olayı yatıyor desenize baya heveslenmiştim şimdi yine ilk seçenek özel hastane olmak zorunda kendi adıma
Çok şekermiiiiş![]()
Evet evet. Mesela dün kıpır kıpırdı. Genel olarak öyle zaten. Bugün çok durgun. Hareket ettiğini hissettim ama her dk hissetmeyince kötü hissediyorum. Kafamda kurmalara başladım şuan. Doktorum 30'larda artık yeri daralacağı için hareketler azalabilir, endişelenme dedi, 30'a da çok bir şey kalmadı ama işte ana yüreği. :)Kızlar selamm, size de bebişleriniz bazı günler çok bazı günler az hareket ediyor gibi gelior mu? Yada sabah harektli id diyelim öğlen/ akşam az hareket etse tedirgin oluyor musunuz
Herkes aynıymış kendimi rahtlatayım biraz, korkunca. sürekli dürtüyorum uyansın diye , insan çok pimpirikli oluyor, Allah ım tüm bebişler iyi olsunEvet bazen hareket etmeyince tedirgin bile oluyorum bazen çok sert vuruyor bazen sadece içerde dönüşünü vs hissediyorum gün içinde hareketliysem hissetmiyorum normaldir herhalde
Aynısndan valllahi nekadar hareket ederlerse o kadar mutluyuz sanırım çok şükürEvet evet. Mesela dün kıpır kıpırdı. Genel olarak öyle zaten. Bugün çok durgun. Hareket ettiğini hissettim ama her dk hissetmeyince kötü hissediyorum. Kafamda kurmalara başladım şuan. Doktorum 30'larda artık yeri daralacağı için hareketler azalabilir, endişelenme dedi, 30'a da çok bir şey kalmadı ama işte ana yüreği. :)
Teşekkürler canımmm
Ya hakıısjn ama ilk bebiş olunca çok özeniyo insanYa kızlar doğuran biziz neden hediye veriyoruz onlar getirsin Alla Alla ben yaptirmicam valla doğurduğuma şükür etsinler![]()
Benimki özellikle dinlenme saatim gelince aktifleşiyor gece uykumdan kaldırıyor geceleri de aktif, gündüz az hareket ediyorKızlar selamm, size de bebişleriniz bazı günler çok bazı günler az hareket ediyor gibi gelior mu? Yada sabah harektli id diyelim öğlen/ akşam az hareket etse tedirgin oluyor musunuz
Bende aynı mantığa sahibim ama bu heveslerimi yok etmiyor hâlâ bakıyorum birşeyler ajsjdjf kızımda sadece 1. Derece aileme ve 3 4 yakın arkadaşıma vereceğim kadar hediyelik yaptım makromeden gökkuşağı magnet yapmıştım ve kapı süsünüde yapmıştım birde çikolataYa kızlar doğuran biziz neden hediye veriyoruz onlar getirsin Alla Alla ben yaptirmicam valla doğurduğuma şükür etsinler![]()
Gittiğinde daha net öğreniriz dediğin gibi ama biraz zor olacak orada işleyiş gibi geldiYani şöyleorange3752 zaten randevu almıştı giderse net öğrenmiş olur ama benim yazdığım doktor Asil randevu almamiz gereken doktordu o da öyle dedi
Ay harikasın teşekkür ederim canım benim
Hadi ya olsunn bol bol nemlendir sen ne kullaniyorsun ?İşin garip tarafı çatlağım var![]()
Benim de öyle . Bu sabah 11-8 cıktı çok 8 üstü çıksın istemiyorum açıkçası tansiyon önemliymiş baya çünkü. Sonra düştü 10-6 cıktı . Doktor bana 9-9.5 biraz daha tehlikeli demişti .Düzenli sayılır mı bilmiyorum ama her akşam yatmadan önce ölçüyorum ben canım. 10-7, 11-8 arasında değişiyor. Senin ne alemde?
hangi doktorla görüşmüştünüz acaba gittiğim zaman sorayım bendeKızlar çapa için randevu almamiz asıl gereken doktora insta dan yazmıştım ben sağolsun cevap verdi ve çapa da doğumhane nin kapalı olduğunu iletti bilginiz olsunorange3752
Uykusuz Koala
Bende çekiniyorum. Ama maksimum öyle çıkıyor benimde çok şükür.Benim de öyle . Bu sabah 11-8 cıktı çok 8 üstü çıksın istemiyorum açıkçası tansiyon önemliymiş baya çünkü. Sonra düştü 10-6 cıktı . Doktor bana 9-9.5 biraz daha tehlikeli demişti .
Peki ikizler için ne olur pazarlık sorusu gibi oldu amaAy lütfen ben 5 bin alıcam![]()