2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Maşallah bebişine kilosu boyu haftası çok iyi canım hiç endişe etme Allah’ın izniyle sağlıkla kucağına alırsın kurtardılar kendilerini içini ferah tut

Bu nasıl bir kafa yapısı ya . En iyisini yapmışsın iyi sakin de kalmışsın ben burda sinir oldum hadsizlere bak sen

Canım maşallah gelisimi çok güzel sen de güzel düşün her şey yolunda gidecek inan Stres yaptıkça tansiyonun daha cok yükselecek. Çok dikkat et kendine. Sağlıkla kolaylıkla gelecek inşallah

Canım hicc moralini bozma. Ben de kızlarımı 35+5 te doğurdum.kuveze girmediler ki girseler de çok kısa kalırlar demişti drum. Sağlıkla kavusacaksin bebeğine

Maşallah kilosu çok iyi ciğer gelişimi de zaten 36 hafta da tamamlanıyormuş. İnşallah sağlıkla alırsın kucağına

Masallah kilosu boyu cok guzel canımhic korkma haftasına göre çok güzel için rahat olsunsadece stres yapma ki tansiyonun daha fazla yükselmesin
Çok tşk ederim kızlar inşallah hepimiz için sorunsuz geçer bu süreç. Ciğer geliştirici 4 doz oldum hatta suyum azalınca 2 dozunu doktor dün yaptı ne olur ne olmaz diye o da tansiyon yükseltiyormuş tüm gün hastanede yattım ama gel görelim içi içimi yiyor. Allahım kimin ne sıkıntısı varsa bizimde içinde olarak hepsini kolaylıkla çözsün bebeklerimizi sağ salim kolaylıkla sorunsuz kucağımıza alalım güzel hayatları olsun inşallah

Aynen mecbur değilim ismini koysam ne fayda sağlayacak çok iyi karakterde de değil ahlak olarak Allah yukarıda kötü bişey diyemem ama ben evlendiğimiz de dedim kimsenin ismini koymam diye kaybettiğim oğluma bile farklı bir isim verdim evet senin kaynının işi tehlikeli ama kim kimden önce ölecek belli değil sırf onun içinde koyulmaz yani borç vermedim diye çok başıma kalktılar hala da söylüyorlar 2 sene oldu gideli ne doğru düzgün çalıştı ne oturum alabildi Red bile yedi ben niye vereydim Bi de kendi parasıda yoktu hepsini benden alacaktı eşime direndim pişman da değilim o benim tek güvencemdi bu sene sayesinde araba aldım evimde çıktı nasip olursa evimin ilk ödemesini de onla yapacağım verseydim bunlara sahip olamayacaktım

Bu nasıl bir kafa yapısı ya . En iyisini yapmışsın iyi sakin de kalmışsın ben burda sinir oldum hadsizlere bak sen
Ben sakinim çünkü benim dediğimin üstüne laf söyleyemezler bu konuda ben bildiğimi okurum herşeyi sessiz yürütürüm evlendiğimde eşime dedim kimsenin adını koymam diye eşim bana uyuduktan sonra gerisinin dediği boş evet koyduğum isimlerin huyları karakterleri de bozuk olacak belki Allah korusun da şunun ismini koydum ona çekti demek istemiyorum herkes adıyla yaşasın bu daha güzel

Aynen canım sanki versen Kadir kıymet bileceklerdi, biraz kendini ve kendi çocuklarını da düşünmek zorundasın. Vereceğin paranın geri geleceğinin garantisi olsaydı ver destek ol derdi insan ama garantisi de olmayınca insan kendi ailesini ön planda tutmak mecburiyetinde kalıyor. Evin da hayırlı olsun bu arada uğur getirsin sana

İnş canım teslim edilseydi Bi kere Allah olmayanlarada nasip etsin ya versem öyle böyle bir şekilde yaparlardı ama içimden gelmedi Bi insan bişey yaparken ilk kendi çabalar biraz kenara birikim yapar eksiği için destek ister o zaman verirsin bana göre böyle en azından ama hop diye hepsini isteyince kafama yatmadı eşimle de o ara aramız bozuldu ama sonradan anladı benim niyetimi

Kızlar lekelenme tarzı kanama yaşayan oldu mu hiç 38. Hafta da ?
Benim şuan kahverengi akıntı var ama dikiş açıldığı için oluyor senin farklıdır doktoruna danış canım sabah arkadaş yaşadı hastaneye gitti ama inş güzel haberlerini de yazar buraya

Çok haklısın canım ama kim olsa senin yerinde aynısı olur şöyle düşün çok riskli bir durum olsa hemen alırlardı bebegi bekletmezlerdi yani

En doğrusunu yapıyorsun canım bunların hakkından iyi geliyorsun geri kafalılar sinir oldum burda

Kuzeyşehir tokileri mi kuzum, ay ben başvuru yaptım çıkmadı bana ama neyseki biz de kayınvalidemlerden borç alarak aldık bir şekilde ev şimdi kayınvalidemlere ödüyoruz ay ay

Maşallah kilosu çok iyi ciğer gelişimi de zaten 36 hafta da tamamlanıyormuş. İnşallah sağlıkla alırsın kucağına
Kusum ben onu özellikle doktoruma sordum bazı doktorlar ciğer gelisimi tamamlandı diyormus neye göre diyorlar diye %100 ciğer gelisimini anlayamayız sadece ön görebiliriz. Bu da bağırsak hareketlerinden bir de beyaz bisi gösterdi ultrasonda oradan ön görebiliriz ama kesin konusamayız dedi. 34 haftada doğan bebek doğduktan sonra anneyle kalabiliyorken, 36 haftada doğan bebek annenin diabetik sorunlarından vs küveze alınabiliyor dedi. Bebisler icin 37+3 de ciğer gelisimi icin tüm gelisimleri sağlar diye acıklama yaptı

Evet, bazen tam haftasında doğsa bile solunum desteğine ihtiyaç olabiliyormuş. Genelde 36 dan sonra riskin düştüğünü söylüyor ama her bebiş farklı tabii

Kilosu normal canım yani her bebek kilolu doğacak diye bir şey yok. Ama artmasını istiyorsan özellikle son güne kadar yumurta, avokado, ceviz ve somon dörtlüsünü tüketebilirsin. Ben hep bunları yiyorum
Hiç sevmiyorum avokado ya ama sürekli her gün 2 yumurta mutlaka kaşar ve ceviz yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…