2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
kalpte üfürüm çok sık oluyor kendi kendine geciyor. Kulaklari asagida sendrom var dediler eniştemin yeğenine okadar genetik testler sonuçlar beklendi hiçbir şey çıkmadı. Inş hallolmayacak birşey yoktur dualarimiz seninle

Kızım 8 yaşında ama çok yaramaz Çocuk çocuk dediğim günlerin hakkını vermek için ikinciyi yaptım yaramaz bidiklar
Benim de büyük 8 küçük 5 yasinda 2 side erkek kavga etmeseler yaramazlıklari hoşuma bile gidiyor yeterki gülüp eğlenip anlaşsınlar. Cok güçlüler kavgaya tutuşunca ortalık harp alanı döven annede degilim ama oğlan çocukları full şiddet.

Erkek çocuklar için diyecek lafım yok benimde oğlum olacak kızım böylese oğlum nasıl olur şimdiden olacakları hayal edemiyorum

Canım öncelikle hayırlı ve geçmiş olsun. Bende de detaylıda ense kalınlığı çıkmıştı diğer herşey normaldi gittim fetal yaptırdı şükür bir sorun çıkmadı ama geçen doktor bile dedi ne bu testlerde ne ultrasonda en ufak belirti vermeden sağlıksız olan bebekler var şuan kapalı bir kutu hakkında yorum yapıyoruz diye anlatmıştı… O DNA sonucu gelene kadar ne yaşadığımı bir ben bir Allah bilir yinede tabi annelerin içi rahat olmuyor kucağına alıp sağ sağlim görmeden, Rabbim kimseyi evladının sağlığıyla sınamasın. Umarım ciddi birşey yoktur ufak tefek operasyonlarla halledilebilecek sorunlardır Rabbim tez zamanda sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin, bol bol dua et

Çok doğru söylemiş ben ilk kizimida iki defa detayliya girdim dudağını görmediler halbuki normal ultrasonda dahi gözükürmus biz doğumda gördük aynı bu arkadaşım gibi ne yaşadığını hissettiğini anlayabiliyorum o dönem başka anomali varmı diye cok araştırıldı tek isteğim zihinsel bişey çıkmamasiydi çok şükür sadece görüntü olarak kaldı ameliyat oldu kızım şimdi belli belirsiz bı iz var dudağında hala yapılacak ameliyatlari var ama yinede Rabbime şükürler olsun ki fiziksel anomali olarak kaldi

Sizede geçmiş olsun kimse evladının rahatsızlığı olsun istemez, Rabbim düşmanıma bile yaşatmasın, ben o sonucu alana kadar her gece ağladım fetal sonucunda rahatladım mı evet ama kaygılarım hep devam etti çünkü gerçekten kapalı bir kutu gibiler sürpriz yumurta gibi… Ne diyelim Rabbim kimseyi böyle acılarla sınamasın. İnşallah hepimiz sağ sağlim sağlıklı bebişler doğururuz kucağımıza alırız

Buyuk tuvaletini yapmanı bekliyorlar aslında yapınca da ertesi güne taburcu ediyorlar hersey yolundaysa
Sezaryenin bir ameliyat olduğu unutuluyor bazen maalesef. Herkes farklı düşünebilir bu konuda ama bence kesinlikle 2 gece kalınması gerekiyor. O dikişlerin ağrısı, yürürken yanma hissi, annenin kendini toparlaması ve eski hayatına dönmesi zaten ayrı bir süreç.

Amin amin inşallah canım

Bende onu anlayamıyorum fiziksel diye bahsedilenler ultrason ile tespit edilmiş olmalıydı veya yaptığım gen testi ile farklı bir şey
İnş yanılıyorlardır , doğum yaptığım hastahane özel ama tam teşekkülü ama şansıma yoğun bakım doktoru ayrılmış ve biz maalesef sevk olmak zorunda kaldık
Yarın haberlerini alırız inşallah zaman geçmiyor sadece

Canım hayırlı haberler alacaksın inşallah korkma

İnşallah yarın güzel haberler alırsınız ve yavrunuza kavusursunuz
Derin bir nefesle rahatlar "hiçbir sıkıntı olmadığı " haberini alın insallah ve bizimle paylasin

Özelden özele mi sevk ettiler canım bazı ufak şeyleri göremeyebiliyorlar ama detaylını peritonolog mu yaptı ben devlette yaptırmıştım kaç haftaya kadar da gittim her seferinde detaylı ultrason değildir diye hep imza attırdılar detaylı bakmalarına rağmen sorumluluk almak istemiyorlar ama özeller o sorumluluğu almak zorunda bence İnş güzel haberler yazarsın sabır de vardır Rabbim in bir bildiği

Evet özelden özele sevk edildi
Detaylımı perinatoloji Dr yaptı çok da ilgilendi
İnşallah güzel hayırlı haberler alırız

İnşallah yarın güzel haberler alırsınız ve yavrunuza kavusursunuz
Derin bir nefesle rahatlar "hiçbir sıkıntı olmadığı " haberini alın insallah ve bizimle paylasin

Çok teşekkür ederim haber bekleyen herkes olumlu haberler alsın inşallah

Canim benim oncelikle esin neye gonullu degil.mesela sarilmiyor opmuyor vs bunumu kastediyorsun smdi soyle olabilir pskiyatir arkadasim var sk sk konusuyoruz pfke kontrol problemim var benim tedavi goruyorum bunuda knusmustuk dofmdan snra esler sizi once anne sonra es olarak gorur ayrica sizin regl kanamaniz oldugunu bilir libido yuksekligi mevcuttur eger size dokunursa devamini getiremiyecehini bilir yada dusunur o yuzden dokunmak istemez boyle durumlar cok yasaniyor yasayabilirsin uzulme hazrlikli ol demisti evde insanlarin olmasida onh huzursuz ediyor olabilir biraz daha zaman ve yalnz kalmak size iyi gelecektir emin ol ayrica kilo olayina takilma karsindaki leonarso di caprio degil ise sen cok guzelsin her halinle bu bir surec ve zamanla eski haline donucek kndini uzme lohusa sendromuna girmeden kenarindan dön kuzum

Evet özelden özele sevk edildi
Detaylımı perinatoloji Dr yaptı çok da ilgilendi
İnşallah güzel hayırlı haberler alırız
İnşallah canım bu kadar da görmemiş olamaz yani zaten detaylı yapıldığı zaman her şeyi oluşmuş oluyor benim gibi devlette yapmış olsan neyse diyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…