- 25 Ekim 2022
- 1.063
- 899
- 53
- 30
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #26.921
Kızım 8 yaşında ama çok yaramaz Çocuk çocuk dediğim günlerin hakkını vermek için ikinciyi yaptımEvet 2 gün önce de kafesi düşürdüler her yer yem oldu süpür süpür bitmedi. Allah tan tontis kuşum alışık bunların yaramazliklarina çok korkmadı
kalpte üfürüm çok sık oluyor kendi kendine geciyor. Kulaklari asagida sendrom var dediler eniştemin yeğenine okadar genetik testler sonuçlar beklendi hiçbir şey çıkmadı. Inş hallolmayacak birşey yoktur dualarimiz seninleEvet vajinal
Çatı muayenem vardı kontrol edildi normal doğum uygunluğum ve 7 cm açılmam varmış
Ancak benim hiç bir doğum belirtim ağrım yoktu o nedenle acil yatış verildi
Suni sancı ile 2-3 saatte doğumum gerçekleşti bebeğimi gördüm odaya hazırlanacağının haberini aldım sonrasında bu haberi aldık
Detaylı da gen testinde hiç bir şey demediler sorunsuz çıkmıştı
Ayak parmakları perdeli yani ördek ayak gibi dediler ancak ultrasonda sayarlardı detaylı da sayıldı
Kulakları yüz hizasının aşağısında dediler ilk kez duyuyoruz bu anomalikler bir sendrom işareti olabilirmiş
Ciğer gelişimi 37+0 da doğdu diye tamamlanmamış
Kalbinde üfürüm var dediler bilmiyorum iyi haber alamadık hiç allahım haber bekleyen hiç bir anneye bunları duyurmasın hepimiz sağlıkla evlerimize götürüp büyütelim
Şok içindeyim
Benim de büyük 8 küçük 5 yasinda 2 side erkek kavga etmeseler yaramazlıklari hoşuma bile gidiyor yeterki gülüp eğlenip anlaşsınlar. Cok güçlüler kavgaya tutuşunca ortalık harp alanı döven annede degilim ama oğlan çocukları full şiddet.Kızım 8 yaşında ama çok yaramaz Çocuk çocuk dediğim günlerin hakkını vermek için ikinciyi yaptımyaramaz bidiklar
Erkek çocuklar için diyecek lafım yokBenim de büyük 8 küçük 5 yasinda 2 side erkek kavga etmeseler yaramazlıklari hoşuma bile gidiyor yeterki gülüp eğlenip anlaşsınlar. Cok güçlüler kavgaya tutuşunca ortalık harp alanı döven annede degilim ama oğlan çocukları full şiddet.
Canım öncelikle hayırlı ve geçmiş olsun. Bende de detaylıda ense kalınlığı çıkmıştı diğer herşey normaldi gittim fetal yaptırdı şükür bir sorun çıkmadı ama geçen doktor bile dedi ne bu testlerde ne ultrasonda en ufak belirti vermeden sağlıksız olan bebekler var şuan kapalı bir kutu hakkında yorum yapıyoruz diye anlatmıştı… O DNA sonucu gelene kadar ne yaşadığımı bir ben bir Allah bilir yinede tabi annelerin içi rahat olmuyor kucağına alıp sağ sağlim görmeden, Rabbim kimseyi evladının sağlığıyla sınamasın. Umarım ciddi birşey yoktur ufak tefek operasyonlarla halledilebilecek sorunlardırEvet vajinal
Çatı muayenem vardı kontrol edildi normal doğum uygunluğum ve 7 cm açılmam varmış
Ancak benim hiç bir doğum belirtim ağrım yoktu o nedenle acil yatış verildi
Suni sancı ile 2-3 saatte doğumum gerçekleşti bebeğimi gördüm odaya hazırlanacağının haberini aldım sonrasında bu haberi aldık
Detaylı da gen testinde hiç bir şey demediler sorunsuz çıkmıştı
Ayak parmakları perdeli yani ördek ayak gibi dediler ancak ultrasonda sayarlardı detaylı da sayıldı
Kulakları yüz hizasının aşağısında dediler ilk kez duyuyoruz bu anomalikler bir sendrom işareti olabilirmiş
Ciğer gelişimi 37+0 da doğdu diye tamamlanmamış
Kalbinde üfürüm var dediler bilmiyorum iyi haber alamadık hiç allahım haber bekleyen hiç bir anneye bunları duyurmasın hepimiz sağlıkla evlerimize götürüp büyütelim
Şok içindeyim
Çok doğru söylemiş ben ilk kizimida iki defa detayliya girdim dudağını görmediler halbuki normal ultrasonda dahi gözükürmus biz doğumda gördük aynı bu arkadaşım gibi ne yaşadığını hissettiğini anlayabiliyorum o dönem başka anomali varmı diye cok araştırıldı tek isteğim zihinsel bişey çıkmamasiydi çok şükür sadece görüntü olarak kaldı ameliyat oldu kızım şimdi belli belirsiz bı iz var dudağında hala yapılacak ameliyatlari var ama yinede Rabbime şükürler olsun ki fiziksel anomali olarak kaldiCanım öncelikle hayırlı ve geçmiş olsun. Bende de detaylıda ense kalınlığı çıkmıştı diğer herşey normaldi gittim fetal yaptırdı şükür bir sorun çıkmadı ama geçen doktor bile dedi ne bu testlerde ne ultrasonda en ufak belirti vermeden sağlıksız olan bebekler var şuan kapalı bir kutu hakkında yorum yapıyoruz diye anlatmıştı… O DNA sonucu gelene kadar ne yaşadığımı bir ben bir Allah bilir yinede tabi annelerin içi rahat olmuyor kucağına alıp sağ sağlim görmeden, Rabbim kimseyi evladının sağlığıyla sınamasın. Umarım ciddi birşey yoktur ufak tefek operasyonlarla halledilebilecek sorunlardırRabbim tez zamanda sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin, bol bol dua et
Sizede geçmiş olsunÇok doğru söylemiş ben ilk kizimida iki defa detayliya girdim dudağını görmediler halbuki normal ultrasonda dahi gözükürmus biz doğumda gördük aynı bu arkadaşım gibi ne yaşadığını hissettiğini anlayabiliyorum o dönem başka anomali varmı diye cok araştırıldı tek isteğim zihinsel bişey çıkmamasiydi çok şükür sadece görüntü olarak kaldı ameliyat oldu kızım şimdi belli belirsiz bı iz var dudağında hala yapılacak ameliyatlari var ama yinede Rabbime şükürler olsun ki fiziksel anomali olarak kaldi
Sezaryenin bir ameliyat olduğu unutuluyor bazen maalesef. Herkes farklı düşünebilir bu konuda ama bence kesinlikle 2 gece kalınması gerekiyor. O dikişlerin ağrısı, yürürken yanma hissi, annenin kendini toparlaması ve eski hayatına dönmesi zaten ayrı bir süreç.Buyuk tuvaletini yapmanı bekliyorlar aslında yapınca da ertesi güne taburcu ediyorlar hersey yolundaysa
Amin amin inşallah canımSizede geçmiş olsunkimse evladının rahatsızlığı olsun istemez, Rabbim düşmanıma bile yaşatmasın, ben o sonucu alana kadar her gece ağladım fetal sonucunda rahatladım mı evet ama kaygılarım hep devam etti çünkü gerçekten kapalı bir kutu gibiler sürpriz yumurta gibi… Ne diyelim Rabbim kimseyi böyle acılarla sınamasın. İnşallah hepimiz sağ sağlim sağlıklı bebişler doğururuz kucağımıza alırız
Bende onu anlayamıyorum fiziksel diye bahsedilenler ultrason ile tespit edilmiş olmalıydı veya yaptığım gen testi ile farklı bir şeyYani 9 ay boyunca bişey demeyip doğunca nasıl böyle oluyor anlamadım size göstermediler mi kalbindeki üfrüm her çocukda olabilecek bişey onu kaygı etme diğeri de öyle bişey varsa ameliyatla çözülür canım seni anlayabiliyorum ama sakin kalmaya çalış tetkikleri yaparlar sonra bilgi verirler devlette mi yaptın özelde mi peki
Canım hayırlı haberler alacaksın inşallah korkmaBende onu anlayamıyorum fiziksel diye bahsedilenler ultrason ile tespit edilmiş olmalıydı veya yaptığım gen testi ile farklı bir şey
İnş yanılıyorlardır , doğum yaptığım hastahane özel ama tam teşekkülü ama şansıma yoğun bakım doktoru ayrılmış ve biz maalesef sevk olmak zorunda kaldık
Yarın haberlerini alırız inşallah zaman geçmiyor sadece
İnşallah yarın güzel haberler alırsınız ve yavrunuza kavusursunuzBende onu anlayamıyorum fiziksel diye bahsedilenler ultrason ile tespit edilmiş olmalıydı veya yaptığım gen testi ile farklı bir şey
İnş yanılıyorlardır , doğum yaptığım hastahane özel ama tam teşekkülü ama şansıma yoğun bakım doktoru ayrılmış ve biz maalesef sevk olmak zorunda kaldık
Özelden özele mi sevk ettiler canım bazı ufak şeyleri göremeyebiliyorlar ama detaylını peritonolog mu yaptı ben devlette yaptırmıştım kaç haftaya kadar da gittim her seferinde detaylı ultrason değildir diye hep imza attırdılar detaylı bakmalarına rağmen sorumluluk almak istemiyorlar ama özeller o sorumluluğu almak zorunda bence İnş güzel haberler yazarsın sabır de vardır Rabbim in bir bildiğiBende onu anlayamıyorum fiziksel diye bahsedilenler ultrason ile tespit edilmiş olmalıydı veya yaptığım gen testi ile farklı bir şey
Evet özelden özele sevk edildiÖzelden özele mi sevk ettiler canım bazı ufak şeyleri göremeyebiliyorlar ama detaylını peritonolog mu yaptı ben devlette yaptırmıştım kaç haftaya kadar da gittim her seferinde detaylı ultrason değildir diye hep imza attırdılar detaylı bakmalarına rağmen sorumluluk almak istemiyorlar ama özeller o sorumluluğu almak zorunda bence İnş güzel haberler yazarsın sabır de vardır Rabbim in bir bildiği
İnşallah yarın güzel haberler alırsınız ve yavrunuza kavusursunuz
Derin bir nefesle rahatlar "hiçbir sıkıntı olmadığı " haberini alın insallah ve bizimle paylasin
Canim benim oncelikle esin neye gonullu degil.mesela sarilmiyor opmuyor vs bunumu kastediyorsun smdi soyle olabilir pskiyatir arkadasim var sk sk konusuyoruz pfke kontrol problemim var benim tedavi goruyorum bunuda knusmustuk dofmdan snra esler sizi once anne sonra es olarak gorur ayrica sizin regl kanamaniz oldugunu bilir libido yuksekligi mevcuttur eger size dokunursa devamini getiremiyecehini bilir yada dusunur o yuzden dokunmak istemez boyle durumlar cok yasaniyor yasayabilirsin uzulme hazrlikli ol demisti evde insanlarin olmasida onh huzursuz ediyor olabilir biraz daha zaman ve yalnz kalmak size iyi gelecektir emin ol ayrica kilo olayina takilma karsindaki leonarso di caprio degil ise sen cok guzelsin her halinle bu bir surec ve zamanla eski haline donucek kndini uzme lohusa sendromuna girmeden kenarindan dön kuzum10 günlük olduk bizmaşallah oğluşum uslu , şimdilik içiyor sütünü gazını çıkarıyorum uyuyor. Bira sarılık vardı ama çok şükür emdikçe geçti gözlerinde var sadece suan.
Dün de ikinci topuk kanını verdik sağlık ocağı D vitamını verdi ama 1 aydan önce kullanmayacağım.
Annelik harika bişey. Hele ki kokusu aman allahım
Göbeğim hergun biraz daha iniyor. Umarım bu kiloları veririm tez vakitte.
Annem ve kız kardeşim benımle ilk günden beridir. Annem yarın gidiyor kız kardeşim de 1 hafta daha kalıp öyle gidecek.
Şimdi size bişey sormak istiyorum. Eşimi çok özledim. Akşamları bebiş yataş juno yatakta aramızda yatıyor zaten saatte bir uyanıyorum emzirmek için.
Eşimle aramda mesafe var sanki. Bir kaç kere yanaştım ama çok gönüllü değildi.
Çok kötü oldum duşa girip baya ağladım. Bu normal mi geçici midir ?lohusalık belki bilmiyorum kilo aldığım için kendimi kötü hissediyorum acaba ondan da canı istemiyor diyorum
Guzel haberlerini bekloyoruz canim hepimiz insallahÇok teşekkür ederim haber bekleyen herkes olumlu haberler alsın inşallah
kurekle suratlarina vursak aslinda sendrom falan kalmazda psikologum bunu onermiyorErkekler bazen dogum sonrasinda tribe giriyomus ya cekici bulmuyomus eslerini. Bu erkeklerin de tripleri bitmedi cidden ya
İnşallah canım bu kadar da görmemiş olamaz yani zaten detaylı yapıldığı zaman her şeyi oluşmuş oluyor benim gibi devlette yapmış olsan neyse diyeceğimEvet özelden özele sevk edildi
Detaylımı perinatoloji Dr yaptı çok da ilgilendi
İnşallah güzel hayırlı haberler alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?