2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Perdeli parmak sorun değil, ailenizde varsa kulakların aşağıda olması ondan olabilir ya da bebikler de biraz ödemli doğuyor ya zamanla toparlar ciğer gelişimi ve kalbi önemli şuan o da müdahale ile düzelir içinizi ferah tutun

Bayanlar doğuran varmı bilmiyorum biz alışma donemindeyiz çocuklar heyecanlı başından ayrilmiyolar emzirmeye çalışıyorum bol bol dün gece çok agladı bende bu gece çok az mama verdim bu gece daha uzun uyudu sanırım tam doyamiyo göğüslerim çok aciyo umarım bu durumuda atlatırız gerçekten emzirmenin ilk dönemi çok zor ama bir okadar da güzel sürekli emmek istiyor beni emzik yaptı resmen bizden şimdilik bu kadar göbeğimi sardım bu arada korse taktım dikişim falan olmadığı için rahatım bu konuda ama baya ağrım oluyo bu ağrılarda geçince kendimi daha iyi hissedecem karnımın içleri acıyo

Çok teşekkür ederim. Konuştum aynen devamını getiremeyeceği için sarılmak öpmekten de kaçınıyormuş öyle söyledi

En zoru mutfak canım evet gerçekten cok zor oluyor

Gunaydin kizlar,
Beni bu geceki regl agrisi bitirdi. Yani kasilma hissetmiyorum ama regl agrisi ve agri sebebiyle hafif mide bulantisi.
Sabahtan kontrolum var allahtan, bakalim ne cikacak.
Benim de öyle olduğunda sancım yüksek çıkıyor canım hayırlı haberler inşallah

Kızlar bişey sorcam bzaen bebeğim irkilir titrer gibi hareket ediyor şu son bı haftadır her gün olmaya başladı varmı yaşayan çok korkuyorum öyle olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…