2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Kızlar bişey sorcam bzaen bebeğim irkilir titrer gibi hareket ediyor şu son bı haftadır her gün olmaya başladı varmı yaşayan çok korkuyorum öyle olunca
Bende de var canım titriyor karnım normaldir bence

Gunaydin kizlar,
Beni bu geceki regl agrisi bitirdi. Yani kasilma hissetmiyorum ama regl agrisi ve agri sebebiyle hafif mide bulantisi.
Sabahtan kontrolum var allahtan, bakalim ne cikacak.
Günaydınn
Benim de en son öyle olduğunda nst de sancım çıkmıştıı canım tıpkı senin gibi kasılmam yoktu ama regl ağrım vardı
Hayırlı haberlerle gel

Kızlar dün kaynım aramıştı artık benim ismimi koyarsınız falan dedi o kadar ki beklenti içine girmiş herkes yine bu konuşma olurken eşim yoktu bende ismi belli hediyesi kartı hazır dedim kaynanam ben yengene söyledim koymadı dedi geri kaynım Bi eve Bi Mustafa yeter dedi aynen fazlasına gerek yok diye konuşma geçti kaynanam evet sen Bi tanesin falan yapıyor yani bu benim 3. Hamileliğim 3 ü de erkek oldu birini kaybettim onun mezar taşına bile sizlerin ismini yazdırmadıysam niye ısrar ediyorsunuz ki anlamıyorum eniştesi buradaydı baran nerden çıktı sizde sosyete olmuşsunuz diyor bilmiyorum babası buldu dedim geri kaynıma senin çocuğun olursa normal isim koy diyor herkese dert oldu istediklerini yapmamam

Kızlar mide yanmasından maf oluyorum aynı problemi yaşayan var mı acaba??
Ben çok kötüyüm canım ağladım hatta gece hayatımda bir kere bilmem yandığını mafoldum Galviks içiyorum çok kötü olursam doktor alabilirsin dedi. Gavicsondan daha iyi geldi bana. Tahin içiyorum bi nebze iyi geliyor

Günaydın kızlar, bu arada dünkü vajinal muayenemden sonra ara ara damla şeklinde kanamam oldu. Doktorumuza yazdım normal olabilir dedi.

Bende aynı canım az kaldı hastaneye gitmeyi düşündüm ben gaviscon kullanmıştım iyi gelmişti tekrar alıcam heralde

Günaydın hanımlar
Uzuuuun zamandır yazamadım, herkesin yazdıklarını tek tek okudum ama. Doğum yapan arkadaşlarıma hayırlı uğurlu olsun, Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah
Benim 40 hafta 24 Mayıs'ta doluyor görünüyordu ama oğluşun gelişimine göre doktorum 1 hafta öne çekti onu, haliyle 17 Mayıs oldu. Oğlumun gelişimi de çok şükür iyi ve her şey yolunda. 38+6 ya yani 9 Mayıs'a gün verdi. 1 hafta önce alıyormuş sezaryenleri. Hastanede de 1 gece kalacakmışız. Pandemi sonrası alınan karar bu yöndeymiş ama ben buna üzüldüm açıkçası, sezaryen bi ameliyat nihayetinde ve ne kadar çok hastane ortamında kalırsak o kadar iyi bizim için. Eşim de doğuma giremeyecek, yine pandemi sonrası kurallarına göre.

neden bu kadar cahiller neden anlamiyorum bu isim konusunda ben ne kavgalar yasadim bir bilsem birde bizimkiler oyle seylere asla karismazlar konu benim koyacagim isim oluncaherkes kendini hak sahibi ilan ettiama ne oldu yine benim iatedigim yine benim istesigim o yuzden boswerrr adlariyla yasasin kuzular

Sağlıkla gelsin inşallah bende aynı durumdayım ağrılarım var nst de çıkıyor çatı muayenesi oldum doktor 7sini beklemeyelim dedi normalde son gün 7siydi, sen 3 gün sonra tekrar gel dedi eğer doğum başlamaz suyum falan gelmezse yarın tekrar gideceğim, size bir soru sormak istiyorum bu ağrılar her koşulda her kadında düzenli mi olmak zorunda? Bu gece 3 saatte bir sancıma uyandım, en son 10 da yaşadım şuan saat 1i bekliyorum, ne yapacağımı şaşırdım tüm tuşlara da bastım valla, hurmaymış sıcak duşmuş yerleri silmekmiş çömelerek ve merdiven inip çıkmakmış, bilmiyorum artık ne olacak.. şuan bunu yazarken bile hafif hafif ağrım oluyor hep arada sonra belirli saatlerde şiddetleniyor

Gunaydin kizlar,
Beni bu geceki regl agrisi bitirdi. Yani kasilma hissetmiyorum ama regl agrisi ve agri sebebiyle hafif mide bulantisi.
Sabahtan kontrolum var allahtan, bakalim ne cikacak.
Ay tabii ki nst’de 0 sancı çıktı ben gidene kadar azalmıştı zaten.
Bugünkü randevum sadece nst içinmiş, doktorla görüşmedik. Neyse 0 sancı ve bebek hareketi ve kalp atışı normal
Ama sanırım bebek bayağı aşağıda, kalp atışını göbeğimin altında buldular.

Erkek çocuklar için diyecek lafım yok benimde oğlum olacak kızım böylese oğlum nasıl olur şimdiden olacakları hayal edemiyorum
Tekken sorun yok iki tane oldular mi evlere şenlik . Şimdi ekip hiç bozulmadan devam edecek bende 3. De erkek, abi buyusede iki küçük devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…