- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #27.281
Valla bende eşimin de yanımda olmasını isterdim ama benim de 4 yaşa yakın oğlum var evde. Daha bi gece bile ayrılmadık hiç en azından babası yanında olsun istiyorum. Hamile kaldığım günden beri o bi gece hastanede kaldığımda ne olcak diye düşünüyorum hep. Babası varken beni tolere edebilir diye düşünüyorum. Hayırlısıyla tamamlasak şu süreci biBen kendi annemle gorusmuyorum kayınvalidem kalmak istiyor ama ben de önce evdeki kızımı düşünüyorum okul var yemesi içmesi biz bı şekilde idare edebilir miyiz diye sormuştum sen de gayet güzel yönetebilmissin bence süreci normali odur zatenbir kişi burda ilk gece bağdaş kurup bebeğimin altını ben aldım yazmıştı ama kimdi
Beni ozetlemissin canim ayni duygular ve ayni durumOfff kızlar bu düşünceler bir tek bende mi var bilmiyorum daha doğurmadan depresyona mı girdim ne yaptım… Bazen bebeği hiç sevmeyecekmişim gibi hissediyorum, bazen ona birşey olsa ben ne yaparım diyorum, bana birşey olsa o ne yapar kim bakar yavruma benden daha iyi diyorum, özellikle geçen burda bir arkadaşın doğuma kadar tüm testleri normal çıkıp doğum sonrası bazı sorunlar olduğu tespit edilmişti o gündem beri acaba hasta mı bir sorunu mu var ya DNA testi yanlışsa gibi gibi şeyler düşünüyorum… Herşey Allahtan biliyorum ama kafamda binbir türlü şey var… Evliliğimin 2. Ayında hamile kaldım sevdiğim evlendim ama ister istemez sorunlar yaşanıyor eskisi gibi ilgi alaka sevgi göremiyorum bunlarda tetikliyor sanırım…
Analık iste her zamanki gibi kendinden önce yavrunu düşünmek malesef yoksa bizim yardima ihtiyacımız tabiki var ama evdekine kiyilmiyo ki zaten annesiz kaliyoValla bende eşimin de yanımda olmasını isterdim ama benim de 4 yaşa yakın oğlum var evde. Daha bi gece bile ayrılmadık hiç en azından babası yanında olsun istiyorum. Hamile kaldığım günden beri o bi gece hastanede kaldığımda ne olcak diye düşünüyorum hep. Babası varken beni tolere edebilir diye düşünüyorum. Hayırlısıyla tamamlasak şu süreci bi
Geçen hafta dikişi alırken benim bebek de hareketsiz kaldı hemen şekerli serumdu galiba onu taktılar öyle kendine geldi hiç mi hareket etmiyorKizlar bebegin hareketleri az demistim ya nstye geldim baktilar kalp atisi falan suyu falan iyi ama hareket etmiyo hala. Kalp atisi varsa hareket etmemesi problem mi sizce? Devletteyim duzgun cevap alamiyorum. Nstde de hareket cikmiyo herhalde serum vericekler, uyuyodur dediler ama 2 gundur boyle
Canım 1-1buçuk litre su içip çikolata gibi şeyler yedin mi nst de geçen hareket etmedi uyudu hep ebe mutlaka su iç ve öncesinde kan şekerini yükselten şeyler ye dediKizlar bebegin hareketleri az demistim ya nstye geldim baktilar kalp atisi falan suyu falan iyi ama hareket etmiyo hala. Kalp atisi varsa hareket etmemesi problem mi sizce? Devletteyim duzgun cevap alamiyorum. Nstde de hareket cikmiyo herhalde serum vericekler, uyuyodur dediler ama 2 gundur boyle
Canım kedilerdeki mantar insana bulaşır evet ama her mantar türü bulaşmaz zoonoz olanlar bulaşıyor ayrıca bağışıklığı düşük olan insana bulaşır. Ve senin kediden olduğu ne alaka kedinde olsa anlarsın derisinde lezyon olur kaşınır kıpkırmızı olur hayvanda hasta olur yani. Bu mantar parklardan bulaşıyor genelde, sokak kedisinden, köpeklerden ve başka çocuklardan da almış olabilirler. Çok önemli bir durum değil mantar kremi sürünce bile geçiyor ama imuneks gibi bağışıklık arttırıcı şurupla takviye de verebilirler. Çok büyütülecek bir şey değil eltin çocuklarının gezdiği yerlere dikkat etsinAy kızlar gece akşam eltimler gelmişti bize ailece bugün çocuklarınin sırtında para şeklinde döküntüler başlamış yayılmış falan sağlık ocağına götürmüşler kedi mantarı bu demiş prof Dr aile hekimikedivtuyunden gezdiği yerde gezmekten bulaşır demiş bilmemne. Benim kedim oldu yani tam olarak suçlu.bense gebe olmama rağmen kumunu hala temizliyorum aynı cataldan kaşıktan sevdigi yiyecekleri tattıriyorum kucağıma alıyorum opuyorum ekliyorum bende hiç bişey olmadı bı gecede çocukta olmuş oldu aşırı sinir oldum
Aynısını söyledim bende benim kedimde herhangi bi lezyon yok dedim gayet sağlıklı dışardan almış demek ki dedim ama sinir oldum yani ister istemez neden ilk akla tertemiz koşullarda yaşayan kedim geliyor birde dışarda heryeri elleyen yuvarlanan falan bı çocuk yaniCanım kedilerdeki mantar insana bulaşır evet ama her mantar türü bulaşmaz zoonoz olanlar bulaşıyor ayrıca bağışıklığı düşük olan insana bulaşır. Ve senin kediden olduğu ne alaka kedinde olsa anlarsın derisinde lezyon olur kaşınır kıpkırmızı olur hayvanda hasta olur yani. Bu mantar parklardan bulaşıyor genelde, sokak kedisinden, köpeklerden ve başka çocuklardan da almış olabilirler. Çok önemli bir durum değil mantar kremi sürünce bile geçiyor ama imuneks gibi bağışıklık arttırıcı şurupla takviye de verebilirler. Çok büyütülecek bir şey değil eltin çocuklarının gezdiği yerlere dikkat etsin
Canım üniversite zamanında 3 yıl veteriner kliniğinde çalıştım binlerce mantarlı kedi gördüm anlattığın şey senin kedinle alakasız emin ol aile hekimi de öyle dememiştir eltin lafı çevirmiştir hiç takma kafana çok tuhaf bu hayvan sevmeyen insanlarAynısını söyledim bende benim kedimde herhangi bi lezyon yok dedim gayet sağlıklı dışardan almış demek ki dedim ama sinir oldum yani ister istemez neden ilk akla tertemiz koşullarda yaşayan kedim geliyor birde dışarda heryeri elleyen yuvarlanan falan bı çocuk yani
Vallahi bebekle ilgili zaten kaygılarım var üstüne birde eşimle 1 aydır sanki asker arkadaşı gibiyiz, cinsel yönden de duygusal olarakta…Beni ozetlemissin canim ayni duygular ve ayni durum
Of evet ya hayvan sevmeyen insanların ama nedense her konuda fikri var ona çok ayarim kaçıyor.4 gün sonra dogurcam kayınvalidem kedimden en çok nefret eden sürekli söylenen kişi ve 1 ay boyunca bizde kalacak kesin kavga ederiz yani bı yere kadar tolerans burası benim evim sevmiyorsan gelme kalma git evineCanım üniversite zamanında 3 yıl veteriner kliniğinde çalıştım binlerce mantarlı kedi gördüm anlattığın şey senin kedinle alakasız emin ol aile hekimi de öyle dememiştir eltin lafı çevirmiştir hiç takma kafana çok tuhaf bu hayvan sevmeyen insanlar
Valla bende hiç tahammül edemiyorum eltimin kızı kediden korkuyor halbuki kayınvalidemin de kedisi var onlara gidince hayvanı odaya kapatıyorlar ben kapatamam zamanında söyledim kedimin psikolojisi bozuluyor dedimOf evet ya hayvan sevmeyen insanların ama nedense her konuda fikri var ona çok ayarim kaçıyor.4 gün sonra dogurcam kayınvalidem kedimden en çok nefret eden sürekli söylenen kişi ve 1 ay boyunca bizde kalacak kesin kavga ederiz yani bı yere kadar tolerans burası benim evim sevmiyorsan gelme kalma git evine
Senin kedin daha temiz onlardan zaten. Boş boş konuşmuş hayvan düşmanları. Ben olsam kavga ederdim sen iyi valla sakin kalabilmişsin. Birde haftaya doğumun var nelerle uğraştırıyorlar seniAynısını söyledim bende benim kedimde herhangi bi lezyon yok dedim gayet sağlıklı dışardan almış demek ki dedim ama sinir oldum yani ister istemez neden ilk akla tertemiz koşullarda yaşayan kedim geliyor birde dışarda heryeri elleyen yuvarlanan falan bı çocuk yani
Odaya kapatmak için almadık ben de kapatıyorum hiç bı zaman korkan gelmesin vi çok insandan daha değerli benim için kedim kimse kusura bakmasınValla bende hiç tahammül edemiyorum eltimin kızı kediden korkuyor halbuki kayınvalidemin de kedisi var onlara gidince hayvanı odaya kapatıyorlar ben kapatamam zamanında söyledim kedimin psikolojisi bozuluyor dedimçok nadir geliyorlar bize umrumda da değil
Canım son durum nedir? Bir şeyler yiyip çişini yapıp bir kez daha nst’ye gir bakalım. Olmazsa doktor ultrasonla baksın.Kizlar bebegin hareketleri az demistim ya nstye geldim baktilar kalp atisi falan suyu falan iyi ama hareket etmiyo hala. Kalp atisi varsa hareket etmemesi problem mi sizce? Devletteyim duzgun cevap alamiyorum. Nstde de hareket cikmiyo herhalde serum vericekler, uyuyodur dediler ama 2 gundur boyle
Ben sürekli temas halindeyim bişey olsa bana geçerdi en bağışıklığı düşük olan benim şuanda dedim oda dedi ki sana geçmemiş olabilir ona geçti belki herkesin bunyesi farklı dedi. Allah'ım dedim sus Buket kendi kendini strese sokma cahillere laf anlatamazsinSenin kedin daha temiz onlardan zaten. Boş boş konuşmuş hayvan düşmanları. Ben olsam kavga ederdim sen iyi valla sakin kalabilmişsin. Birde haftaya doğumun var nelerle uğraştırıyorlar seni
O sırada benim sütlü nuriyemValla bende hiç tahammül edemiyorum eltimin kızı kediden korkuyor halbuki kayınvalidemin de kedisi var onlara gidince hayvanı odaya kapatıyorlar ben kapatamam zamanında söyledim kedimin psikolojisi bozuluyor dedimçok nadir geliyorlar bize umrumda da değil
Yok yok anlatamazsın boşuna kendini strese sokma salla. Doğumuna son hazırlıklarına odakla kendini.Ben sürekli temas halindeyim bişey olsa bana geçerdi en bağışıklığı düşük olan benim şuanda dedim oda dedi ki sana geçmemiş olabilir ona geçti belki herkesin bunyesi farklı dedi. Allah'ım dedim sus Buket kendi kendini strese sokma cahillere laf anlatamazsin
Öyle öyle canım az kaldı senin belli mi ne zamanYok yok anlatamazsın boşuna kendini strese sokma salla. Doğumuna son hazırlıklarına odakla kendini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?