2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Burda ilk gebeliği olmayanlara sormak istiyorum. 8 ysşında oğlum var. Pazartesi sezeryana gireceğim ama doğum heyecanı stresi yerine sezeryanda bana birşey olsa oğluma kim bakacak, bensiz nasıl yapacak psikolojisine girdim. 2 gündür elimde olmadan gözlerim doluyor. Sizde de var mı bu korku? Bu his bir türlü geçmiyor. İlk gebeliğimde heycan vardı pek bu tarz şeyler düşünmedim ama geride insan evladını bırakınca çok zor oluyormuş

Canım ben 2. Ve bu hamileligimde gizli gizli ağladım o duygu anneliğin bir parçası malasef geçmiyor bolca dua edicez. Eşime söylüyorum bana birşey olursa hemen iyi birisiyle evlen orda burda olmaz yersiz yurtsuz düzenleri devam etsin eşimin çok zoruna gidiyor ama insan her detayı düşünüyor anne olunca.

Ay evet bende eşimle konuştum aynı konuyu. Annemle kayınvalidemle bile. İnşallah sağ salim çıkarız da doğumdan ilerde gülüp geçerim bunlara. Allah yardımcımız olsun hepimizin

Kızlar biz eve geldik pek bakamadım Doğa ile ilgilenmekten emiyoruz çok şükür. Sezaryen olacak arkadaşlar mutlaka bol bol kahve için baş ağrısı gerçekten fena. Bana hafif geldi baş ağrısı bugün kahve içmeme rağmen. Ama idare ediyorum. Biraz ağrılarım var ama yürümeye zorladım.

sylvia- Senemisback kolay doğumlar diliyorum kızlar

Ben cok severm zatwn kahve ama sute gecmiyormu acaba kuzum sknti yaratmiyormu gerci doktorlar oneriyor niye onersinler zararli bir durum olsa

Ben cok severm zatwn kahve ama sute gecmiyormu acaba kuzum sknti yaratmiyormu gerci doktorlar oneriyor niye onersinler zararli bir durum olsa
Doktor özellikle mesaj attı canım wp tan gece. Kahve iç mutlaka anesteziyi atmak için diye. Zorlanırsan 1 tane arveles alabilirsin dedi parol ve antibiyotik filan yazmış bir de

Sezaryen olan arkadaşlara sormak istiyorum doğum olduğu gece yanımızda illaki bir anneye gerek var mı eşim kalsa yeterli olur mu ben bebeğimin altını değiştirmek gibi basit işlerini yapabiliyor muyum doğrulup

Sezaryen olan arkadaşlara sormak istiyorum doğum olduğu gece yanımızda illaki bir anneye gerek var mı eşim kalsa yeterli olur mu ben bebeğimin altını değiştirmek gibi basit işlerini yapabiliyor muyum doğrulup
Senin 2.çocuğun eşin tecrübelidir benim annem kaldı yanımda. Ağrım çok olmamasına rağmen tuvalete falan oturup kalkarken zorlanıyordum ilk gece. 2.gün hastaneden çıkmadan ben değiştirdim ama ilk gün zor oturup kalkıyorsun zaten en azından benim tecrübem bu şekilde o nedenle ben annemi istedim yanımda.

Ben kendi annemle gorusmuyorum kayınvalidem kalmak istiyor ama ben de önce evdeki kızımı düşünüyorum okul var yemesi içmesi biz bı şekilde idare edebilir miyiz diye sormuştum sen de gayet güzel yönetebilmissin bence süreci normali odur zaten bir kişi burda ilk gece bağdaş kurup bebeğimin altını ben aldım yazmıştı ama kimdi

Öyleyse idare edersiniz hem bir şey olursa hemşireler hemen geliyor onlar da yardımcı olur.

Ağrı eşiği bi tık yüksek olan biri yapabilir bence. Ama tabi eşinin bebeği kucağına alabiliyor olması lazım :) bazıları alamıyo ya yenidoğanları.bebeği yatağından alıp senin yatağına koyabilirse yapılabilir. Yapmıştım da ben ilk doğumumda. Hareketlerin kısıtlı oluyor tabi biraz ama oluyo illaki.

Tmm teşekkür ederim yaparız bizde Allah'ın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…