2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Ahhh kuzumaaa cok sevindim canim sag salim bebegine kavusmana sira bizlerde

Eklentiler

• 20250425_111952.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 109
Ay maşallah gözün aydın canım bu kızlar fena benimki de ciyak ciyak sanki bir yerine bir şey olmuş gibi memeyi görünce hiç sesi çıkmıyor ama sağlıkla büyüsün güzel kızın

Gözün aydın rabbim hayırlı evlat etsin

Ay harika harika, allah analı babalı büyütsün.

Kilosunu sormayı unuttum canım baş geliş dedi sadeece kanala girdimi bilmiyorum eğer açıklık olsaydı bugün yatışım yapılacaktı
Hımm anladım canım sancı devam ederse o da olur elbet seninde önceden doğumun var kontrol etmişler burda hiç bakmıyorlar çatı ya da açıklığa gerçi sancın var diye mi acaba

Harikaaa çok sevindim canım sağlıkla büyüsün güzel kızın

Kızlar selamm bugün kontrolüm vardı 38.haftadayım
Nst de sancım çıktı çatı muayenesi yapıldı ve 2cm açılmam varmış
Salı günü gel dedi heralde doğurtacak çok heycanlıyım
Kızlar 2 cm açıklık var dedim ya bu açıklık kapanır mı? Yani sürecin uzama ihtmali var mı

Oy kuzum benim maşallah ömürlü olsun bebeğin

Kızlar günaydın doğuma 2 gün kala hasta oldum burnum yanıyor boğazım sızlıyor devamlı hapşırıyorum varmı böyle olup şunu yaptım 2 güne toparlayıp iyileştim diyen
Canım bol limonlu zencefili ıhlamur içmiştim bir de durmadan kettle çalıştırıp kafamı örtüp dayanabildiğim kadar dayandım gün içinde sürekli yaptım . Sarımsağı doğradım limon balla karışım yaptım her gün bir tatlı kaşığı yedim . C vitaminli meyve yedim durmadan bir şeyler yaptım ilerlemeden geçmişti normalde asla geçmez benim ilaçsız . Bir de hep yattım kalkmadan . Çok geçmiş olsun

Uykusuz bir geceden günaydın kızlar antibiyotik kullandığım halde geçmeyen idrar yolu enfeksiyonu yüzünden 6 iğne yazdı doktor onu yaptırmaya gidiyorum resmen doğuma kadar antibiyotik yedim bu illet yüzünden

O ozlemm546 ve sylvia- kızlar nasılsınız? Kavuşmalar yaşandı mı?
Malesef benim kız gelmedi suyum geldikten sonra 12 saat sancı bekledik sancım gelmedi suni sancı verdiler yine gelmedi açılmam hiç ilerlemedi sezeryana dönüyoruz inşallah 1 saat sonra kavuşucaz denedik ama olmadı

Hımm anladım canım sancı devam ederse o da olur elbet seninde önceden doğumun var kontrol etmişler burda hiç bakmıyorlar çatı ya da açıklığa gerçi sancın var diye mi acaba
Dün sormuştum burada bakıyorlar mi diye ilk çocukta hatırlamıyorum ama sanki doğum yapacağım gün bakılmisti nst de sancım çıkınca bakalım dedi ebe ama sıfır açıklık

Hoş gelmiş Ekin bebek Sağlıkla sevgiyle büyütün canimm
Malesef benim kız gelmedi suyum geldikten sonra 12 saat sancı bekledik sancım gelmedi suni sancı verdiler yine gelmedi açılmam hiç ilerlemedi sezeryana dönüyoruz inşallah 1 saat sonra kavuşucaz denedik ama olmadı
Saglikla al canım bebeğini kucağına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…