2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Normalde akıntın olur muydu? Bende her zaman çok akıntı var acaba öyle bir şey mi? Direkt su mu geliyor

Mutlaka doktorunuza söyleyin ve test yapsınlar. Sonuca göre 24 saat içinde doğurmanız gerekebilir.
Bana da oluyor ama test yapıldı, su değilmiş ama ne olduğunu bilmiyorum. Bence de idrar değil.

Kese alttan açılırsa birden yukardan açılırsa yavaş yavaş gelir canım galiba suyun geliyor

Arkadaşlar iyi günler ben de ptesi günü doğum yaptım. 36+4 u görebildim ki buna da şükür diyorum. 29. Hafta da ufak bir ara kanama ile başlayan ve sancılar sonrası adalat la devam eden sürecim 2. Sezaryen ameliyatı ile nihayete erdi. Evimize geldik bebeğimle, su an maalesef kritik bir süreçteyim, sütüm ilk doğumda 3. Gun gelmisti bu sefer doğum sonrası geldi ancak bebeğim erken doğduğu için sarılık riski mevcut ve belki yarın hastaneye yatması gerekecek. Lütfen dualarınızı esirgemeyin.
Grupta yazılanları okuyamadım doğum yapan arkadaşlar Allah analı babalı büyütsün inşallah. Doğumu bekleyenler de Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.

Canım 2 gündür benimde öyle çişimi yaparken sonrasında su geliyor sızıntı gibi.. Salı günü doktora sorucam bende 36+2yim

Sağlıkla büyütün, gözünüz aydın Umarım hastaneye yatmanız gerekse bile en yakın zamanda taburcu olursunuz. Çok geçmiş olsun

Kaç kilo ölçtü canım Bi de kanala falan girmiş mi

Kızlar benim bebiş 4 kiloymuş pazartesi de doğumum var doktor yanlış ölçmüş olamaz demi kilosunu çünkü karnım 9 aylık gibi değil hala inanamıyorum ne ara 38.haftaya geldik diye
Maşallah boyunu da 58-60 cm falan mı ölçüyor doktor

Asla yapamiyirsun mu benim arkadasim hepsini tek basina yapti bence bu kisiden kisiye degiskenlik gosteren bir durumdur diye dusunuyorum
Evet ben asla yapamadım zaten arkadaş herkesin tecrübesini sordu bende kendi tecrübemi söyledim. Asla oturamadım doğrulamadım 7,8 saat sonra belden asağımdaki uyuşukluk geçti. İmkan varsa neden tek gideyim annem geldi sağolsun mis gibi baktı altını temızledi mamasını verdi uyuttu bana yemeğimi yedirdi, wcye gittim benı temizledi oturttu kalktı. Benım kız kardeşim de geldi çok güzel kolay geçti. İmkanınız varsa mutlaka anne yada kız kardeş yada size yakın biri olmalı. Bunları hele ki ilk çocuk ise eşler zor yapar

Ben de aynısını yaşadım canım geçen hafta ve bu hafta ilişkiden sonra sızıntı şeklinde akıntı geldi hastaneye gittim amniyotik sıvı değil dediler test yapıp korkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…