2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Canım tebrik ederim güzel bir doğum hikayesi olmus. Sağlıkla büyüsün ins minnoş

Hayırlı olsun bebeğin

Sağlıkla kucağına al canım ne şekilde geliyordu çamaşırın hep mi ıslaktı yoksa kuruyup sonradan tekrar ıslandığı oluyor muydu?

Gözün aydın canım, sağlıkla büyüt bebeğini ne güzel çoğunuzun pozitif doğum hikayeleri varr darısı diğer hamişlere

Kızlar hepinizi tek tek etiketleyemedim, sizlere çok teşekkür ediyorum güzel dilekleriniz için. Hiç uyumadım, buraya da giremedim. Kızım sürekli uyuyor uyandırmakta cok zorlanıyorum, zor bela emzirmeye çalışıyorum. Göğsümü tam kavrayamiyor, göğüs uçlarım yara oldu. Sütüm de yetmiyor galiba, hala çiş yapmadı. 2 kez kaka yaptık sadece. Ne yapacağımı bilemedim. Bestlak aldım, başka ne önerirsiniz?
Doguma gelecek olursam cok ani oldu, kontrole gelmiştim fakat tansiyonum yüksek çıkınca doğuma alındım. Hala da yüksek ilerliyor, düzelmesini temenni ediyoruz artık.
Spinal anestezi ile doğum gerçekleşti. Karnıma bastırmaları en zor kısmıydı. Kum torbası problem yaratmadı. İlk kalkışım ve yatışım zorladı biraz. Simdi daha direncliyim çok şükür ama agrilar devam ediyor tabi ki. Kızım 37+3 te 3200 kg 50 cm olarak doğdu. Ultrasonla uyumlu.
Simdi iyi olmasını diliyorum, inşallah çişini de yapar sütüm de gelir.

Dün sormuştum burada bakıyorlar mi diye ilk çocukta hatırlamıyorum ama sanki doğum yapacağım gün bakılmisti nst de sancım çıkınca bakalım dedi ebe ama sıfır açıklık
Hımm anladım canım inş kendiliğinden açılır

Sağlıkla büyütün kızlar Senemisback
Canım uyandırmak için altını aç o zaman uyanıyorlar. Şuan hastanede yapabileceğin bol su içmek. Benim bebeğim de ilk gun sağ mememi alamadı şuan tutuyor çok şükür çenesi güçlendikçe tutacaktır, olmadı mama takviyesine başlarsınız stres yapma

Gözün aydın canım. Sağlıkla büyüsün bebeğin. Sütün gelecektir mutlaka canını sıkma hiç. Olmadı ilk zamanlar biraz mama ile desteklerin

Ihlamur limon ve bal kullanıyorum ama şu sarımsaklı karışımı yapayım hemen ve buhar banyosunu. Çok tşk ederim

Gözün aydın canım sağlıkla büyüt bebeğini

Aklım sende kalmıştı canım hayırlı olsun sağlıkla büyüt bestlak çok işe yarıyor diyorlar bende aldım ne olur ne olmaz bugün başlayacağım, meme ucu için gümüş kapaktan çok memnun olanlar var denedin mi bilmiyorum bir de ayva çekirdeği demişlerdi

Dün gece çok ağladım kızlar. Annemlerde kalıyoruz eşimle evimize gittik son eşyalarımızı alalım diye duygularım şelale oldu evimize son kez iki kişi girdik, bir panoya bütün ultrason fotoğraflarımızı asmıştım onları falan görünce çok ağladım. Hamileliğe de alışmışım, küçük bir film şeridi geçti gözümün önünden. Uzun süre eşimle sarıldık ben ağladım o güzel anılarımızdan bahsetti. Doğum korkusu ve doğum sonrası yeni hayatımızın korkusu doldu içime, başaracağız değil mi sonrasında hamile yastığımı çöpe attım onunla da vedalaştım, şuan başım çatlıyor çok ağladım diye sanırım. Siz iyi ki varsınız kızlar, eşime bile anlatamıyorum bu içimdekileri çok üzülüyor, biz birbirimizi burada çok iyi anlıyoruz. Yeni hayatlarımız hepimize hayırlı olsun musmutlu anılarımız olsun

Gözün aydın canım sağlıkla büyüsün inşallah

Canim hayirli olsuuunnn

Hayırlı olsun canım Darısı başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…