2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Bu süreçte sadece sırt üstü mü yapılabiliyor
Ben 1 hafta sonra sağa sola yatabildim. Denerken bile çok ağrım oluyordu karnımın içinde sanki organlarım yattığım yöne yığılıyor gibi bir his oluyordu. Bide dikiş yerlerim ağrıyordu sızlıyordu. 1 hafta sonunda sağa sola kısa kısa yatmaya başladım şimdi 13 gün geçti rahat yatabiliyorum iki tarafa da. Yüz üstü henüz denemedim

Sezeryan olacak kızçeler mutlaka yürüyün bol bol. Ağlıyordum ağrım var neden yurutuyorlar benı diye. Gerçekten yürüdükçe ağrı hafifliyor. Bı ilk yürüme işkence gibi gelse de ikincisi ona nazaran çok daha iyi gecıyor. Ben ağrı çekmek istemiyordum ve yatıyordum hemen. Ama eve gelince ertesi gün bol bol evin içinde yürüdüm. Yürüdükçe hareketlerim kolaylaştı, kanama çoğalıyordu ve karnım hızlı indi

Kızlar benim bebiş 4 kiloymuş pazartesi de doğumum var doktor yanlış ölçmüş olamaz demi kilosunu çünkü karnım 9 aylık gibi değil hala inanamıyorum ne ara 38.haftaya geldik diye
Atta su gobusunu bi gorelim.sen oyle yazdikca merak icerisinde kaldim valla biraz oynayabiliyormus +200 -200 seklinde tosunck geliyor

Kızlar gelen suyummuş su geldikten sonra enfeksiyon riski başlıyormış hemen ameliyathaneye aldılar artık burdan çıkamazsın riski dediler normal veya sezeryan gidişata göre 24 saat içinde mutlaka doğması lazımmış bebek sağlığı için bilginiz olsun sızıntı şeklindeki suyu önemsememezlük etmeyin Allah hepimizi bebeklerimize sağ sağlim kavuştursun inşallah

Doğumhaneye aldılar

Kızlar herkese teşekkür ederim iyi dilekleriniz içinnnn çok değişik bi doğum hikayem oldu beni ilk aldılar ameliyathaneye Nst de kalp atışı düşük dediler beklettiler serum filan aldım. Sonrasında odana çık dinlen dediler odama çıktım dinlendim tabiiki 6.30 da hastanedeydim ve beni tam alacakları sırada ameliyathaneyi bana hazırladıkları sırada yani acil sezeryan gelmiş yine giremedim saat oldu 12 açlıktan bayılcam nerdeyse. Herneyse artık gel dediler indim aşağı doğumhaneye 12.50 de girdim ameliyata 12.58 de kızım kucağımdaydı. Öyle güzel ki annesi temizleyip sana getiriyoruz dediler. Temizlediler giydirdiler çocuk doktoru da ben çıkana kadar muayene etmiş bi soru. Yok çok şükür. Sütüm de hemen geldi orda direk emzirdim yavrumu kız çocuğu başkaymış gerçekten ve kendim esmer olmama rağmen sarışın çocuk doğurdum şok içindeyim eşim de diyo ki biz zenginleştik herhaşfe zengin sarısı bu diyo
Benim hem lazerle diktiler hem dikiş attılar bazı yerlerde ve çok memnun kaldım ilgi alaka şahaneydi. Özel oda tuttuk zaten özel hastaneden farkı asla yok. Hiç bişeyi atlamıyorlar aşırı ilgili ve kibarlar. İşlerinde de çok iyiler sondam çıktı çişimi yaptım yürüyorum ara ara ama gaz çıkaramadım henüz onun sancısı var annem kaldı yanımda eşim oğlana bakıyo
İyi ki kalmış çünkü ikinci sezeryan olmama rağmen doğrulmakta zorlanıyorum tek başıma olsam kucağıma tek alamam. Oturup kalkarken de zorlanıyorum. Onun dışında herşey yolunda usg ile uyumlu çıktı birebir boyu kilosu Ekin hanımın ama tam bi cadı yıkıyor ortalığı ağlıcam diye
İki gün kalacağız bakalım
İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar. İnsallah çok çok güzel doğumlarınız olur bebişlerinizi koklarsınız missss

Ayy 2 gündür benimde öyle.. İdrarımı yaptıktan sonra biraz su boşalıyor bu tehlikeli miymiş

Çok sevindim canımm darısı başımıza inşallah. sağlıkla büyüsün minik cimcime

Ayy 2 gündür benimde öyle.. İdrarımı yaptıktan sonra biraz su boşalıyor bu tehlikeli miymiş
Canım çok bariz bi su gelişi oldu bende hastaneye gelince hala daha devam ediyor belki sende gelen su değildir çünkü bu kadar çok olsa rahatsız olurdun muhtemelen hasta bezi taktılar hastanede çümkü sürekli geliyor

Maşallah ya sağlıkla büyüsün bebişiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…