2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Hayırlısıyla kavuşuyor musunuz yarın canım ayy ben akşam bile uyuyamadım daha var benim çarşambaya hep karışık karışık görüntüler geldi gözümün önüne Allah yardımcın olsun
Evet yarın inşallah gircem doğuma ama hala belli değil genel mi spinal mi olacağı. Fıtığımdan korkuyorum inşallah birşey olmaz

Şimdi adım gibi eminim eşimin tarafından hemen eli telefona gidecek kişiler var çekmelerini asla istemiyorum ona buna gönderiyorlar telefonlarında hatıra kalsa neyse… o an ne desem ne yapsam bilmiyorum
İnstagramda yenidoğan kuralları vs de diye postlar çıkıyor onları ekran alıp paylaş sosyal medya ve durumlarında belki işe yarar.

Kızlar kaç gündür yoktum
Bende sezaryen ile alındım
Korktuğum gibi değildi
Çok çok güzel bir duyguymuş
Allah hepinizin sağlıkla kavuşmasını nasip etsin
Canımmm gözünüz aydın Sağlıkla büyüsün Masadan birer birer eksiliyor dostlar, kalan bizler biraz geriliyoruz artık

Zaman ilerledikçe ağrılar daha dayanılmaz bir hal alıyor kızlar özellikle o gün yürümediysem sabah kalkınca belim ve popomun yanları feciii ağrıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…