2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Maşallah valla keşke bizimkiler de öyle olsa İnş da öyle olur çok aminnnnn iyiki bakmışlar o 40 dk da da mı sancı hissetmedin evde doğururdun az daha dursan
Sancım mutlaka vardı emin olun, ama çok egzersiz yaptım açılma esnasında da pelvik kaslarım güçlendiği için şiddetli bir sancı çekmedim, doğum hikayem gerçekten pozitifti Allah isteyenleri sağlıkla bir avazda kurtarsın. Ama doğum sonrası 20 ye yakın dikişim var bu da sanırım nazarlığım oldu :))

Gerçekten sen böyle anlatınca insana cesaret geliyopeki neden bu kadar çok dikiş?

Aynen o da nazarın olmuş keşke o kadar olmasaydı ama 40 çıkana kadar iyileşiyor egzersiz önemli evet ben sade yattım nasıl doğum olacak bilmiyorum bir haftadır hava güzel olursa parka kadar gidip geliyorum sadece

Oyle olmus olsun dogumun kolay gecmis buna onrmli birsey kisa surede toparlsrsn insallah cabuk geciyor diyorlar

Sezeryan dogm yapmadm ama ameliyat bolgesi dikis yara bakimiyla ciddi tecrubelerim var korkma panik olma ama gostermen gerek acik sari sivi normal kabul edilir 7.8. Gune kdr kan normal kabul edilir 15 gun uzun bir sure dikis atmamak istemesi normal sivi bosaliyor diye birikmesini istemez iceride antubiyotik kullanman gerekebilir enfeksiyonun en buyuk belirtisinden biri yesil kokuli akinti iken bir digeride atestir kontrollu ol ates yukselmesi vs yasaesan arkadasm gecmis olsun

Eger bu tarz korkularn varsa nazar deger vs onceden onlemini almalisin tabiki acikca soyle nazar degmesinden korkuyorum ben paylasim.yapana kdr kimsenin yapmasini cekmesini istemiyorum diye icin rahat etsin yoksa psilolojik cok etkilenirsin icinde birikir birikir hoc olmadk birine patlarsin uzulursun

Günaydın kızlar ebeye , doktora hediye aldınız mı veya alacak mısınız acaba
Doğumhanede bana çok yardımcı olmuştu ebeler , bir şey alıp vermek istiyorum ama kararsızım

İlk sezeryansa eşinle de idare edebilirsin bence, benim ikinciydi ve kesinlikle ilkinden daha fazla ağrım oldu. Kalkmak dogrulmak biraz daha zordu yani. Ama mesela seni doğrultup bebeği yanına verirse degistirebilirsin altını vs tabiki

Günaydın kızlar ebeye , doktora hediye aldınız mı veya alacak mısınız acaba
Doğumhanede bana çok yardımcı olmuştu ebeler , bir şey alıp vermek istiyorum ama kararsızım
Günaydın öyle bişey yapmadık ama içinden geliyorsa neden olmasın o da mutlu olur

Dogum yapan arkadaşlarımı tebrik ediyorum, hayırlı güzel uzun ömürler diliyorum size. Yarın doğuma gidecek olanlara da kolaylıklar, çabucak iyileşme ve bolca saglik diliyorum.

Bizim hafif sarılığımız var, meme+mama şeklinde gidiyoruz. Birazcık daha böyle olacak ama emzirmeye devam edeceğim yine. Gümüş kapak almamıştım, bugün onu alıp kullanacağım umarım faydası olur çok teşekkür ederim önerileriniz icin. Cok fazla acıyor ve yalnızca memenin ucunu tutuyor küçük hanım. Neyse ki uyuma problemimiz azaldı gibi. Sizin de dediğiniz gibi henüz adapte olamamış olabileceğini normal olduğunu, düzeleceğini söylediler. Simdi yine uyuyor, bakıp bakıp gülümsüyorum. O kadar tatlı geliyor ki..
Bir de dikiş yerlerimde yanma tarzı agrılar devam ediyor ek olarak ara ara sancı giriyor gaz sancısı oluyor. Bunlar ne zaman geçecek. Uyumak istemiyorum, uyuyunca kötü oluyorum kızlar yataktan kalkamıyorum ama oturunca daha rahatım popomun perişanlığını saymazsam
vücudum çok yorgun. Doğumda göğüs kafesime yapılan baskının ağrıları da rahatsız ediyor. Ne zaman toparlarım a dostlar çok sıkıldım
Guzel dilekleriniz onerileriniz icin çok teşekkür ederim iyi ki varsınız

Birkaç güne toparlarsın canım bol hareket et. Geçmiş olsun

Canım sen sezeryan mı oldun yoksa normal mi? Sezeryandı galiba öyle hatırlıyorum. Neden göğüs kafesine baskı yapıldı onu anlamadım. Aydınlatırsan çok sevinirim. Çünkü yarın sezeryana giricem

Sezeryan oldum evet. Bebek baş aşağıydı fakat yukarıda toplanıyordu. Belki çekiştirme yapmamak için aşağı doğru göndermeye çalıştı, çünkü kendini kasma dedi sonrasında aglama sesi geldi. Belki de başka bir sebebi vardır ama hic sormadım yalan olmasın şimdi.
İnşallah çok çabuk iyileşmeli olur ve bebişine sağlıkla kavuşursun

Bebeği çıkarırken bastırıyorlar

İlk dönemler ateş yaşadım 39. Oluyordu özellikle akşamları suan öyle şikayetim yok doktor da sizin dediğiniz gibi söylemişti umarım ciddi sıkıntı yasamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…