2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Evet bnde boyle arastrdim beslenmek degilmis olay sk idrar yapip vucuttan atmasi her bebek sarilik dogar diyor doktor anne karnindaki bilirubin dis ortama adapte olurken bu olur cok normal diyor beslemenin olayi cok yesin cok cis yapsin sanirim

Evet bnde boyle arastrdim beslenmek degilmis olay sk idrar yapip vucuttan atmasi her bebek sarilik dogar diyor doktor anne karnindaki bilirubin dis ortama adapte olurken bu olur cok normal diyor beslemenin olayi cok yesin cok cis yapsin sanirim
Evet aslında doktorlarda düzgün izah etse anneler bukadar panik olmayacak. Korkuyoruz süt mü yetmedi aç mi kaldı diye. Çünkü kimi görsem sütüm yetmedi sarılık oldu diyor 1. Bebekte sütüm çoktu ama yine oldu 10 gün sürdü.

Okadar sünnet gibi işlemi bile lokale yapıyorlar dil bağı çok basit bir operasyon hakikaten

Ben de bilmiyorum, 1 dk bile sürmeyecek anestezi filan dediler ama gerildim yine de . 30-40 sn uyuyup uyanacak dediler. Tamamen hareketsiz kalması için mi diye düşündüm rahat işlem yapabilmek için hiç bilmiyorum. Sabah 10.30 gibi hastanede olcaz ama aşırı stresliyim.

Stres yapma arkadasm sedasyon verecekler genel anestezi dehil saniyelik bilinci kapansin hareketsiz kalsn die muhtemel korkulcak bisi degil hic endise etme doga kusum hizlica gircek cikcak bebekken faek edilip acilmasida guzel ilerde cok zor oluyor korkma icini ferah tur cok cok minimal bir operasyon

Çok sağ ol evraklarda genel anestezi yazıyor da sanırım çok kısa süreli olacak. İnşallah işe yarar da kana kana içer kızım sütlerini

En buyuk derdimiz bu degil mi zaten bize aktarilmayan bilgiler sunu guzelce izah etseler ne olur sanki evham yaptiriyorlar sutum yetmiyirmu yok ac mi kaliyor sariligi articak vs vs zaten lohusa gergin hormonlar dengesiz biseylern sorumlulugunu aliyor omuzlarina snra toparla toparlayabilirsen

Teşekkür ederim kilo aldığını hissediyorum aslında sarılık gitmeyince korktum yarın sağlık ocağından çağırdılar kilo kontrolü için bakalım bu hafta da doktor kontrolümüz var

Ya orada doktor direkt gördü, sarılık var oranına bakalım yatış gerekebilir tahlile göre dedi, üstüne kilo kaybı sınırda max verebileceğini vermiş dedi, yetmedi bir de dil bağı var bunu aldıralım dedi. Ben başladım ağlamaya adam çat çat saydı üst üste zaten lohusalık berbat bir şey yetemiyorum hissi var , bütün gün yollarda ağladım

Kesinlikle güler yüz beklemem doktorlardan ama sebep süreç açıklaması gerçekten çok önemli hele de bebeklerimiz söz konusuyken.

Evet benim ilk kızımda sarılık oldu bir ayda anca geçmişti ama yine dr sorun

Merhaba 5. Günde göbeği düştü kızımın ben öbürlerini hatırlamıyorum sizinkiler de böyle mi oldu düşünce

Eklentiler

• IMG_20250505_190246.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 65
Gecmis olsun canım inşallah kolaylıkla olup biter heralde daha önce anlaşılmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…