2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
İnşallah canım

Canım benim oğlum 5. Gün sarılık olmuştu 19 du değeri bizde kan uyuşmazlığı da olduğu için 3 ay sürdü değerin düşmesi 2 gün kuvezde kaldı sürekli kontrole gidip geliyorduk şuan bile bazen bakıyorum sararıyor uzamış sarılık diyorlar böyle olunca sizinkiler çabuk atlatacak İnş

İnşallah canım. Bizde uyuşmazlık yok ilk günler memeyi tam tutamadığı için oldu sanırım. Teşekkür ederim.

Hangi tarıftı acaba yazabilir misin her seferinde 10 damla günde 2 kez doğru anladım değil mi

Benim oğlan tam 39+6 da doğdu o güne kadar sancı olmadı kanala girmedi o gün hafif sancım olmuştu gittiğimde 3 cm açıklık vardı 3 buçuk saatte doğumum oldu suni sancıyla
Sancı için mi gitmiştiniz hastaneye? Neden gittiniz peki 39+6’da? Bende hafif sancılar oluyor özellikle geceleri. Ama hastaneye gidecek gibi değil, bi anda sizin gibi açılsa haberim olmaz sanırım.

gaz sancısını bende doğumdan bir kaç gün sonra çekmeye başladım hatta makatım bile sızlıyordu oturamıyordum bir kaç gün sürdü leğen aldım sıcak su koyup içine oturuyordum o çok iyi geldi bana

Bizim de 17 lere yükselmişti sonrası 15 e düşmüştü bir kere inişe basladi mi değer sonra yükselmiyormus zaten öyle dediler sanirim o nedenle tekrar kontrol etmemişlerdir. İçinize sinmiyorsa bir gün gidip tekrar tarttırıp kan aldırın isterseniz. Evdeki tartıda da önce tek çıkıp sonra çocuklar tekrar çıkıp aradaki farka bakmayi deneyebilirsiniz ama çok ufak değişimler varsa yanıltıcı olabilir.

Sancı için mi gitmiştiniz hastaneye? Neden gittiniz peki 39+6’da? Bende hafif sancılar oluyor özellikle geceleri. Ama hastaneye gidecek gibi değil, bi anda sizin gibi açılsa haberim olmaz sanırım.
Sancı var diye gittim canım sabah namazına kalkmıştım namazı kıldım baktım kasık ve bacağımda ağrı vardı ki önceki hamileliğimde de sancım bu şekildeydi büyük tuvalete çıkma isteği de geçmiyordu aşağı baskı yapıyordu 7 buçukta başladı biz hazırlan duş al gelip bizi evden almaları hastaneye yetişmemiz 9 buçuğu bulmuştu canım Bi anda açılmadı yani

Sağ ol canım lokal anestezi olsa çok takılmayacağım da, genel olması beni çok üzdü. Her hastane de yapmıyor bu arada. Çocuk cerrahisi değerlendiriyormuş
Cok gecmis olsun sıkma canını toparlar hızlıca lokal anesteziyle neden yapmıyorlar çok kolay bir operasyon benim bebeğimin kendinin yırtıldı hatta.

Arkadasm cok gecmis olsun da benim anlamadifim birsey var ben 33 yasindayim 26 yasinda dil bagi ameliyati oldum ve halaa tamamini acabilmis degiller bebekken acabiliriz ama konusmasina bakalim pelteklik var ise o zaman acalim demisler konusmada bir sknti olmayinca almamislar dilime pirsing yaptirmaya karar verdim 26 yasimda ameliyat oldum ama o zaman bile lokalle yaptilar genel aneatezi neden hic anlamadm

Kızlar hemen hemen her bebek yenidoğan sarılığı oluyor diye biliyorum ac kalmaylada ilgisi olmuyor sadece nekadar sık idrara çıkarsa okadar çabuk atıyor vücut sık beslemede ki amaç bu. Bebek ac kaldı diye üzmeyin kendinizi mama takviyeside olsa süt bol bol da olsa oluyor. Önemli olan bol çiş ozaman çabuk atlatır risk oluşmaz. Yani besleyemedik oldu diye birşey yok besleme konusu hızlı atlatması değer yükselmemesi için.

Canım çok geçmiş olsun dualarımız sizinle Doğa kuş bunu da atlatır

Ya birde bebeklerde görsen şeffaf gibi okadar ince oğlumun yırtıldı ağlamadı yemesi bile bozulmadı çok şaşırdım bende.

Ya birde bebeklerde görsen şeffaf gibi okadar ince oğlumun yırtıldı ağlamadı yemesi bile bozulmadı çok şaşırdım bende.
Evet canm.kuzenime lokal bile uygulamadilar bebekti 4 gunluk actilar hemen gozumuzun onunde benim yasim ilerlemisti tukruk bezleri gelismisti o yuzden operasyon yapmak.zorunda kaldi hatta acamadi tamamini gosterirdm ama belki hamislern midesi vs bulanir die atmadm yarida kaldi mesela beninki ama genel aneataziye cok cok sasrdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…