- 3 Eylül 2015
- 2.461
- 3.765
- 133
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #27.941
Çok bir bilgim yok ama hafif şişlik var gibi yarın sağlık ocağına gösterebilirsin için rahat eder.Yok akıntı ama çok hafif kanamis
Sanki göbeği çok dışarda duruyo gerçi benim göbek deligimde dışarda acaba benzemiş olabilirmiBizimki de bugün düştü 5. Gün. Hafif bir akıntı ve kırmızılık var Dr normal dedi.
Yaa doktorlar muhakkak bakmıştır ama düzenli kaka yapıyor dediğiniz için söylüyorum alerji vs gibi bir şey de olabilir mi acaba? Mukuslu veya kanlı kaka var mı diye de dikkat edin bence.Sağ ol canım, hastaneden çıkmadan önce bakıldı ama emip düzenli kaka yaptığı için farkedilmedi.
Canım ben geçen paylaşmıştım burda ayrıntılı anlatılıyor bak istersenAyy bayanlar konudan konuya geçiyorum hazır bebek uyurken sormak istedim bugün akraba aradı onunda bebeği 2 aylık oldu aşı vurulmuş şimdi aşı takvimi değişmiş bı kaç aşıyı aynı anda vurmuşlar bebek emme refleksini kaybetmiş çok kötü oldu ateşi düşmüyor sakin vurdurma daha yeni başlandı deneme yapiolar diyo korkuyorum kalıcı bı hasar kalır diyo benim kafam çok karışti aşılara karşı önyargılı değilim ama bunları duyunca korktum siz ne yapmayı düşünüyorsunuz hiç araştırdinizmi
Biktm bu anlayissiz doktorlardan artik azicik empati ya azicik aglama arkadasim senlik birsey degil olabilir hepimiz yasayabiliriz ben cok yuksek kilo ile dogmusum ciddi sarilik ardinda isik tedavisi yetmemis kanimi degistirmisler ve hepatit b tasiyicisiyim ailemde kmsede yok ama bnde var oluyor sen elinden gelen herseyi yapiyorsun uzulme annesi uzulursen bebegin hisseder oda uzulurYa orada doktor direkt gördü, sarılık var oranına bakalım yatış gerekebilir tahlile göre dedi, üstüne kilo kaybı sınırda max verebileceğini vermiş dedi, yetmedi bir de dil bağı var bunu aldıralım dedi. Ben başladım ağlamaya adam çat çat saydı üst üste zaten lohusalık berbat bir şey yetemiyorum hissi var , bütün gün yollarda ağladım
Kendi fikrimi soyleyeyim canim ama tamamen benim fikrim ben asla asi karsiti biri degilim ve doktor yapilacak diyor rutin bir uygulamaysa muhakkak yaptiririm bize vurulan tetenoz icinde neler neler duydum benim kolum agrimadi bile hic etki etmedi bile olabilir olumsuz etki etmis olabilir ama deney asamasindaki birseyi kimse bebeklerde uygulamaz benim dusuncem bu yondeAyy bayanlar konudan konuya geçiyorum hazır bebek uyurken sormak istedim bugün akraba aradı onunda bebeği 2 aylık oldu aşı vurulmuş şimdi aşı takvimi değişmiş bı kaç aşıyı aynı anda vurmuşlar bebek emme refleksini kaybetmiş çok kötü oldu ateşi düşmüyor sakin vurdurma daha yeni başlandı deneme yapiolar diyo korkuyorum kalıcı bı hasar kalır diyo benim kafam çok karışti aşılara karşı önyargılı değilim ama bunları duyunca korktum siz ne yapmayı düşünüyorsunuz hiç araştırdinizmi
Ben iki cocugumunda bütün aşılarını yaptırdım arayınca akraba sinirim bozuldu her kafadan bi ses çıkıyor daha vurdurmuycam aşı dediKendi fikrimi soyleyeyim canim ama tamamen benim fikrim ben asla asi karsiti biri degilim ve doktor yapilacak diyor rutin bir uygulamaysa muhakkak yaptiririm bize vurulan tetenoz icinde neler neler duydum benim kolum agrimadi bile hic etki etmedi bile olabilir olumsuz etki etmis olabilir ama deney asamasindaki birseyi kimse bebeklerde uygulamaz benim dusuncem bu yonde
Yeni denenmiyor aslında. Avrupa’daki aşı takvimine uyarlanmış sadece. Bizim burada zaten aşılar 2ay sonra başlanıyor.Ayy bayanlar konudan konuya geçiyorum hazır bebek uyurken sormak istedim bugün akraba aradı onunda bebeği 2 aylık oldu aşı vurulmuş şimdi aşı takvimi değişmiş bı kaç aşıyı aynı anda vurmuşlar bebek emme refleksini kaybetmiş çok kötü oldu ateşi düşmüyor sakin vurdurma daha yeni başlandı deneme yapiolar diyo korkuyorum kalıcı bı hasar kalır diyo benim kafam çok karışti aşılara karşı önyargılı değilim ama bunları duyunca korktum siz ne yapmayı düşünüyorsunuz hiç araştırdinizmi
DoğrudurYeni denenmiyor aslında. Avrupa’daki aşı takvimine uyarlanmış sadece. Bizim burada zaten aşılar 2ay sonra başlanıyor.
Doğum yapan anneler bebeklerinizi beşikte mi yatıyorsunuz yoksa yanınızda mı?
Beşikte bazen yanıma alıp yatırmak kolay geliyo uykusuzluktan ama hemen besige geri yatırıyorum korkuyorum gece boğarim falanDoğum yapan anneler bebeklerinizi beşikte mi yatıyorsunuz yoksa yanınızda mı?
Ben ilk cocugumda da özel aşılar dahil hepsini yaptırdım, hiç pişman değilim. Şimdi de yaptırmayı düşünüyorum. Tabii ki sizin tercihiniz. Ben göçmenlerle gelen ve Türkiye de senelerce görülmeyip simdi tekrar gorulmeye baslayan hastalıklar nedeniyle korkuyorum.Ayy bayanlar konudan konuya geçiyorum hazır bebek uyurken sormak istedim bugün akraba aradı onunda bebeği 2 aylık oldu aşı vurulmuş şimdi aşı takvimi değişmiş bı kaç aşıyı aynı anda vurmuşlar bebek emme refleksini kaybetmiş çok kötü oldu ateşi düşmüyor sakin vurdurma daha yeni başlandı deneme yapiolar diyo korkuyorum kalıcı bı hasar kalır diyo benim kafam çok karışti aşılara karşı önyargılı değilim ama bunları duyunca korktum siz ne yapmayı düşünüyorsunuz hiç araştırdinizmi
Ben bu konuda hassasim kuzu biraz kmsenin ne soyledigi inan umrumda degil ama bu benim gorusum tabiki ben vurdururum bir gramda korkmam icim rahat uzulme en dogru karari doktorunla girusup vereceginden eminimBen iki cocugumunda bütün aşılarını yaptırdım arayınca akraba sinirim bozuldu her kafadan bi ses çıkıyor daha vurdurmuycam aşı dedi
İkisinede bütün aşıları vurdurdum hiçbir zararını görmedim ama bu ara aşı sürekli gündem olduğu için tedirgin olduBen bu konuda hassasim kuzu biraz kmsenin ne soyledigi inan umrumda degil ama bu benim gorusum tabiki ben vurdururum bir gramda korkmam icim rahat uzulme en dogru karari doktorunla girusup vereceginden eminim
Simdilik beşikte yatırıyorum zaten aşırı ufak ve uykulu. İlk cocugumda da baslangicta bu sekilde yapıyordum, bir süre sonra huysuzluk ve huzursuzluğu artmıştı, kolik sancıları başlamıştı ve benimle daha kolay uyuyordu, o aralar yanıma almistim hatta beyaz gurultu aciyordum o da cok ise yariyordu ( onda bile deneme yanilma yagmur sesini seviyordu hepsi işe yaramiyordu), eşim salonda yatıyordu sagolsun, böylece sıkıntı yaşamadık sonrasında da 2 - 3 ay arasında yatakları komple ayırdık.Doğum yapan anneler bebeklerinizi beşikte mi yatıyorsunuz yoksa yanınızda mı?
Bizde gündüzleri beşikte daha rahat uyuyoruz bu aralar huysuz gibi gazdan dolayı sanırım geceleri beşiğinde yatmak istemiyor yanımda uyumak istiyor korkuyorum bende beşiğine alısamıcak diyeSimdilik beşikte yatırıyorum zaten aşırı ufak ve uykulu. İlk cocugumda da baslangicta bu sekilde yapıyordum, bir süre sonra huysuzluk ve huzursuzluğu artmıştı, kolik sancıları başlamıştı ve benimle daha kolay uyuyordu, o aralar yanıma almistim hatta beyaz gurultu aciyordum o da cok ise yariyordu ( onda bile deneme yanilma yagmur sesini seviyordu hepsi işe yaramiyordu), eşim salonda yatıyordu sagolsun, böylece sıkıntı yaşamadık sonrasında da 2 - 3 ay arasında yatakları komple ayırdık.
İlk günler bende minderde koltukta beraber uyuyorduk sonra yatak odasına geçince bazı geceler yanımda uyudu beşikte sanki uyumak istemiyor geceleri inşallah alışır bazen bende korkuyorum boğulacak diyeDoğrudur
Beşikte bazen yanıma alıp yatırmak kolay geliyo uykusuzluktan ama hemen besige geri yatırıyorum korkuyorum gece boğarim falan
Canim cok sevindim saglikla buyusun bebisinHerkese iyi akşamlar. Doğumdan çıktım kızımda bende gayet sağlıklıyız. Spinal anestezi olduk, çok güzel geçti doktorlara muhabbet sohbet ede ede oluyor. Ama anestezinin etkisi geçmeye başladıkç malesef ağrılarım artıyor. 10 11 gibi yürüteceklermiş bakalım nasıl yüreyeceğim. Rabbim herkese bu güzel duygu vaktinde nasip etsin. Darısı sizlerin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?