- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #27.981
Cok çok geçmiş olsun. Allah hepimizin yardımcısı olsun, annelik gerçekten zor, huniyi taktık geziyoruz bakalim. Allah acil şifalar versin inşallah, hızlıca toparlayıp kilo alsın kuzunuz.Kakasında öyle bir sorun yok. Alerjik bir durum görünmüyor şuan için ama takip ediyorum tabii
Simdi nasıl alışırsa öyle gider dedikleri için bi tereddüt ettim bazen çok küçük tekrar bu zamana gelemicek varsın yanımda uyusun diyorum ama bi yandan da korkuyorum aslında yanımda daha uzun ve güzel yatıyor ayrı yatınca da 2 saate bir kendisi kalkıyor hep takip etmişimBence bu aylarda yanınıza yatırabilirsiniz yine siz bilirsiniz. cunku ilk 3 4 ay icin bebeklere eğitim veremezsiniz diyorlar. Yok kucağa alıştırma vs gibi yaklaşımlara da kulak asmayin diyorlar. Bebek anne kokusu ile büyür, sizin sütünüzü de arttırır aslında ten tene temas. Karanlık yerine loş ışık tercih edebilirsiniz bence, gece gündüz kavramını ne kadar erken yaparsanız o kadar iyi diyorlar, ben de öyle yapmıştım, hala da ışıkları kısıyoruz geceleri belli bir saatten sonra. Onun için de ayarlanabilir led ampul kullanabilirsiniz avizeleriniz duylu modelse. Biz en kolay çözümü o sekilde bulduk.
Mama icin de gazlı bebekler için de mamalar olduğunu keşfetmiştim ben ve onlarla yapıyordum takviyeyi, ben de sizin gibi mama meme beraber gidiyordum.
Hayir hayirr oyle soyleme yok depresyon falan o kdr guzel.idare ettinki sureci bizede aktardin depresyon degil degisime adaptasyon birqz daha zamana ihtiyacin var sadeceÇok huysuzlandı zaten hastaneyi ayağa kaldırdı susturamadım oralarda. Eve gelince rahatladı çocuğum. Sanırım lohusa depresyonu yaşıyorum
Canım benimki de memede uyuyor yatağa koyunca huzursuzlanıyor bugün şöyle bir bilgi çıktı karşıma oku mutlakaSimdi nasıl alışırsa öyle gider dedikleri için bi tereddüt ettim bazen çok küçük tekrar bu zamana gelemicek varsın yanımda uyusun diyorum ama bi yandan da korkuyorum aslında yanımda daha uzun ve güzel yatıyor ayrı yatınca da 2 saate bir kendisi kalkıyor hep takip etmişim
Hangi mamalar onlar
Ben sma comfort kullandim, ama bebelac gold, aptamil comformil de sanirim kolik bebekler içinSimdi nasıl alışırsa öyle gider dedikleri için bi tereddüt ettim bazen çok küçük tekrar bu zamana gelemicek varsın yanımda uyusun diyorum ama bi yandan da korkuyorum aslında yanımda daha uzun ve güzel yatıyor ayrı yatınca da 2 saate bir kendisi kalkıyor hep takip etmişim
Hangi mamalar onlar
Ben sade bebelac kullanıyorum bitince değiştireceğim inşallah bize uyan mamayı bulurumBen sma comfort kullandim, ama bebelac gold, aptamil comformil de sanirim kolik bebekler için
İnternetten gaz masajlarına da bakın isterseniz, ayaklarına ekstra muhakkak çorap giydirin ve sıcak tutun, kiraz çekirdekli bel kemerlerinden kullanabilirsiniz. Kolik bebeğimde gaz damlası ve mama harici bunlar rahatlatıcı olmuştu.Ben sade bebelac kullanıyorum bitince değiştireceğim inşallah bize uyan mamayı bulurum
Ben yanıma alismasin diye değil canım kendime guvenemedigim için yaptırmıyor um sen güveneviliyosan yatsınSimdi nasıl alışırsa öyle gider dedikleri için bi tereddüt ettim bazen çok küçük tekrar bu zamana gelemicek varsın yanımda uyusun diyorum ama bi yandan da korkuyorum aslında yanımda daha uzun ve güzel yatıyor ayrı yatınca da 2 saate bir kendisi kalkıyor hep takip etmişim
Hangi mamalar onlar
Ben oğlumda özel dahil tüm aşıları yaptırdım aynı şekilde ama nette o kadar şey yazılıyo ki hatta 18 ay aşısını vurdurduktan sonra otizm oldu diyen de var ama ben bayyaa araştırdım o konuyu da otizm belirtileri tam anlamıyla 18 aydan sonra farkediliyomuş aşı sonrası tesadüf denk gelmiş ama aşı karşıtı olanlar ona bağlıyo direk. Vurdurmayanlara saygı duyuyorum ama ben vurdurmayı tercih ediyorumBen iki cocugumunda bütün aşılarını yaptırdım arayınca akraba sinirim bozuldu her kafadan bi ses çıkıyor daha vurdurmuycam aşı dedi
Gözün aydın bol koklaşmalı gunlerinz olsun sağlıkla mutlulukla büyüsünKızlar bu arada oğlum geldi yoğun bakım gözlemden yanıma emzirdim ama kan şekeri sınırın bi tık altında çıkınca mama takviyesi de yapalım dedi hemşire garanti olsun sıkıntı çıkmasın diye
Valla emzirince ne ağrı geldi gözüme ne de başka bişey
Amin canım inşallahGözün aydın bol koklaşmalı gunlerinz olsun sağlıkla mutlulukla büyüsün
Bende şimdi seni soracaktım İnş güzel geçecek canım neden erken denediler doğumu daha zamanın vardı sanırımKızlar sabah 6 dan beri kendi isteğimle sancı çekiyorum 4cm den fazla ilerleyemedik, vajinal doğum deneyimlemek çok istedim ancak az önceki muayene ile sezaryene karar verildi bebek strese girdi. Dua edin bana heran alabilirler. İyi hissettiğimde yazacağım
Bence bir başka doktora daha gitmelisiniz çünkü dilbagindan ötürü kg kaybeden ememedigi söylenen bebek hiç duymadım bu bı sorun teşkil sadece konuşmaya engel olursa ediyo 4 yıl çocuk Dr yanında sekreterlik yaptım her anne babaya aynı şeyi söyledi kimseye
Her kafadan bir ses çıkıyor ya , ya da bana öyle geliyor bilmiyorum. Kendi annem bile şuan bana çok uzak yabancı geliyor. Tek başıma kalmış gibiyimHayir hayirr oyle soyleme yok depresyon falan o kdr guzel.idare ettinki sureci bizede aktardin depresyon degil degisime adaptasyon birqz daha zamana ihtiyacin var sadece
Hayırlısı olsun canım, Bebek nasıl gelmek isterse öyle geliyor biz ne yapsak boş, güzel haberlerini bekliyoruzKızlar sabah 6 dan beri kendi isteğimle sancı çekiyorum 4cm den fazla ilerleyemedik, vajinal doğum deneyimlemek çok istedim ancak az önceki muayene ile sezaryene karar verildi bebek strese girdi. Dua edin bana heran alabilirler. İyi hissettiğimde yazacağım
Belkide tek basina kalman iyi birseydir guzel arkadasim oyle dusun emin ol bebehin icin en guzelini en iyisini sen ve doktorun bilir hep kndimle bu sekilde konusuyorum benim bebegim onu ben buyutucem yanlis veya dogru guzel veya cirkin iyi veya kotu tamamen benim ve esimin yetistirdigi bir birey olucak kimseye ihtiyacim yok anneme bile bak 23 unde dogm yapicam iki yarafada soyledim 22 sinde geliyorlar 26 sinda gidiyorlar ayarladm biletlerini muhakkak eksik hissettifim zaman olucak belki sabhlara kdr agldigim oluck ama basaricam ki sen basardin bile saglikla aldin kucagina bu en buyuk basarilardn biriHer kafadan bir ses çıkıyor ya , ya da bana öyle geliyor bilmiyorum. Kendi annem bile şuan bana çok uzak yabancı geliyor. Tek başıma kalmış gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?