- 19 Ocak 2016
- 5.426
- 5.562
- 198
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #28.921
Konya dayım canım. Bacakları hafif açıp eller belde öne doğru biraz eğilip kalkıyoruz kalkarken cok hafif dizlerini büküyorsun zaten bebegin baskısını hissediyor insan hemen.Yurt dışında mısın ne hareketi önerdi acaba
Canım iyi yapmıssın bırak ver gitsin ben hastaneye götürmeyi düşünüyorumKızlar bugün 22.gün bugün sabah emzik verdim artık. Gece boyu kıpır kıpır durmadı beni de uyutmadı en son emziği tıktım ağzınaemzik uyutmadı kendi en son dayanamadı uyuyakaldı ama verdim valla
Valla annem de başımın etini yedi ver diye 20 gündür direniyordumCanım iyi yapmıssın bırak ver gitsin ben hastaneye götürmeyi düşünüyorumemzik kurtarıcı gerçekten bazen emzik niyetine kullanıyorlar memeyi çünkü ilk çocukta bende diretmiştim vermem diye sonrada zor alışıyorlar
Emzik bende başladım atiyo ama alışsa iyi olur ağzı boş kalsın istemiyoKızlar bugün 22.gün bugün sabah emzik verdim artık. Gece boyu kıpır kıpır durmadı beni de uyutmadı en son emziği tıktım ağzınaemzik uyutmadı kendi en son dayanamadı uyuyakaldı ama verdim valla
Valla bunlar bizi emzik yapacak yoksaEmzik bende başladım atiyo ama alışsa iyi olur ağzı boş kalsın istemiyo
Nerdeyse 1 aylık olmuş birşey olmaz heralde zamanı da gelmiş sayılırKızlar bugün 22.gün bugün sabah emzik verdim artık. Gece boyu kıpır kıpır durmadı beni de uyutmadı en son emziği tıktım ağzınaemzik uyutmadı kendi en son dayanamadı uyuyakaldı ama verdim valla
Evet evet şimdilik sorun yok gibiNerdeyse 1 aylık olmuş birşey olmaz heralde zamanı da gelmiş sayılır⁹
Sguat yapıyorsun o zaman dün görmüştüm özel eblerin eve gelip takip ettiklerini konyada güzel aslında hastaneye gidip sürekli kontrol edecekler eziyet çekeceğineKonya dayım canım. Bacakları hafif açıp eller belde öne doğru biraz eğilip kalkıyoruz kalkarken cok hafif dizlerini büküyorsun zaten bebegin baskısını hissediyor insan hemen.
Bende oğlumda vermedim emzik vardı aslında sarılık oldu diye kullanmadım eşimde çok heveslendi Bi kere denemek için ağzına verdi ama veren sen misin evde kıyameti kopardı Bi çığlık çığlığa ağlaması vardı sanki kötü bir şey yapmışız gibi bu oğlumda da emzik almadım ama bakacağız duruma göreCanım iyi yapmıssın bırak ver gitsin ben hastaneye götürmeyi düşünüyorumemzik kurtarıcı gerçekten bazen emzik niyetine kullanıyorlar memeyi çünkü ilk çocukta bende diretmiştim vermem diye sonrada zor alışıyorlar
Yaa bi heves aha gelecek herhalde demiştimBen denedim tutmadı
Emzik çok büyük yardımcı ya olumsuzluğunu düşünemiyorum valla ne yalan soylim. Büyükte direndim ilk çocuk vermem asla falan kafasındaydım sonra alışınca bu neymiş böyle dediğimi hatırlıyorum. Ama çocuğun kabul etmişliği ile alakalı birazda mesela ikinci çocuğuma daha erken vermiştim ama o hiç emmedi büyük olan izin vermedi kendikinide bebeginkinide ısırdı attı. Çocuk parmağını emdi. Bunda niyetim en erken şekilde insallah alıştırmakBende oğlumda vermedim emzik vardı aslında sarılık oldu diye kullanmadım eşimde çok heveslendi Bi kere denemek için ağzına verdi ama veren sen misin evde kıyameti kopardı Bi çığlık çığlığa ağlaması vardı sanki kötü bir şey yapmışız gibi bu oğlumda da emzik almadım ama bakacağız duruma göre
Geçmiş olsun miniğine canımKızlarr günaydın. 4. Gün sarılığımız sınırda cıktı. 3 gün içinde düşmezse tekrar kan verilcek ve yatış yapılcak dendi. Bol bol emzirmeme rağmen sarılıgımız düsmedi ama kilo alımımız mevcut 3 günde 75 gr almısız. Dün aksam hastaneye yattık su an fototerapi basladı. Rengi acayip acıldı oğlumun resmen nur topu gibi bi oglum varmıs diyorumaksam tekrar kan alıncak sarılık düstüyse taburcu olucaz böyle bi sürec yasayan var mı
Amin canımGeçmiş olsun miniğine canımakşama kavuşursunuz inşallah
Geçmiş olsun canım.Kızlarr günaydın. 4. Gün sarılığımız sınırda cıktı. 3 gün içinde düşmezse tekrar kan verilcek ve yatış yapılcak dendi. Bol bol emzirmeme rağmen sarılıgımız düsmedi ama kilo alımımız mevcut 3 günde 75 gr almısız. Dün aksam hastaneye yattık su an fototerapi basladı. Rengi acayip acıldı oğlumun resmen nur topu gibi bi oglum varmıs diyorumaksam tekrar kan alıncak sarılık düstüyse taburcu olucaz böyle bi sürec yasayan var mı
Bana özellikle çocuk doktoru eğer bir sorun olmazsa doğru tip emzikle meme reddi olmaz aksine emme refleksini güçlendirdiği için öneriyorum dedi. Altını açtığımda çok ağlıyor o zaman veriyorum ben 1-2 dk kadar, emmede maşallahı var daha hiç sorun yaşamadım emzik verme konusunda çok şükür.Kızlar bugün 22.gün bugün sabah emzik verdim artık. Gece boyu kıpır kıpır durmadı beni de uyutmadı en son emziği tıktım ağzınaemzik uyutmadı kendi en son dayanamadı uyuyakaldı ama verdim valla
Ben riske atmak istemedim zaten bir memenin ucunu 3 günde anca tuttu ama artık dayanamadımBana özellikle çocuk doktoru eğer bir sorun olmazsa doğru tip emzikle meme reddi olmaz aksine emme refleksini güçlendirdiği için öneriyorum dedi. Altını açtığımda çok ağlıyor o zaman veriyorum ben 1-2 dk kadar, emmede maşallahı var daha hiç sorun yaşamadım emzik verme konusunda çok şükür.
Ben de veriyorum canım. Alt değişirken kıyamet kopuyor çatlayacak gibi ağlıyor. Bir de uyurken biraz dalana kadar emiyor sonra kendi atıyor. Memede sıkıntı olmadı çok şükür , emziği de bayıla bayıla emiyor diyemem ama bir süre susturucu olarak işe yarıyorKızlar bugün 22.gün bugün sabah emzik verdim artık. Gece boyu kıpır kıpır durmadı beni de uyutmadı en son emziği tıktım ağzınaemzik uyutmadı kendi en son dayanamadı uyuyakaldı ama verdim valla
Biz fototerapi aldık canım. 5. Gününde 17.85 değerle kilo aldığı halde karaciğer tam çalışmadığı için 16-17 saat kadar fototerapi aldı ama biz oda kiraladık yanımdaydı emzirdim düzenli ben baktım oğluma. Senin yanında değil mi ?Kızlarr günaydın. 4. Gün sarılığımız sınırda cıktı. 3 gün içinde düşmezse tekrar kan verilcek ve yatış yapılcak dendi. Bol bol emzirmeme rağmen sarılıgımız düsmedi ama kilo alımımız mevcut 3 günde 75 gr almısız. Dün aksam hastaneye yattık su an fototerapi basladı. Rengi acayip acıldı oğlumun resmen nur topu gibi bi oglum varmıs diyorumaksam tekrar kan alıncak sarılık düstüyse taburcu olucaz böyle bi sürec yasayan var mı
Günler geçtikçe korkmaya başladım nasıl olucak diyeBana geçen ki doktor 41 e kadar bekleyebiliriz dedi bir hafta daha var bugün son benim tık yok dün Bi ümitlendim kaldı yerinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?