- 14 Ağustos 2011
- 28.803
- 4.542
- 448
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #29.721
Bende yapmislardi doğuma girmeden ama hos bi durum değil tabi. Sana öyle gelmiştir canim.Yok canım normal doğumda yapmıyorlar idrarı tek boşaltıyor da yaptığımdan da emin değilim görmedim ama
Surekli aklıma geliyor başımda durmadı benimle ilgilenmedi ilk gün zaten yanımda yoktu ikinci gün erkenden gelebilirdi.bi turlu aklımdan çıkmıyor.Aramiz şuan iyi ama sürekli benim aklıma bunlar geldigi için heo aglayasim.geliyir.yanimda olamadı bunu hiçbir zaman unutmayacagimBenim gibi lohusa depresyoninunda olan var mıdogumumdan bir hafta önce eşim seminer amaçlı şehir dışına çıkmıştı.cok dedim ona gitme ya sen burda değilken doğum olsa diye .Ama dinlemedi beni erken dedi daha var doğumuna dedi gitti .35+4 Dr doğumumu yaptım eşim yetişemedi bana.Ha deyince bilet bulamiyrisun tabi.ben gündüz 12 szerya oldum.oda aksam 11 de geldi.benimle çok ilgilendi çok duygusaldi oda.eve gitmesini ustedim annem kalacaktı yanımda ama sabah erken gel dedim.karismq bana dedi.diger gün 12 de geldi o geldiğinde ben taburcu olmuştum islemlerimi bile yapmıştım giynimis bebeği ousete bırakmış onu bekliyordum.gelince direk çıktık.sabah erkenden gelebilirdi yanıma .10 a kadar uyumus sonra da bana cocek almaya gitmiş felan derin 12 olmus
Ama bunu aşmak istiyirm önüme bakmak istiyorum nasıl asabilirim.Esim çok iyi biri sorumluluklarını yerine getiren evine karşı iyi biri tek sorunum bana karşı ilgili olmaması.Ben mi abartiyirm acaba .cikarkende dedin erken gel diye ama gelmedi sorsan bende yol yorgunuydum derSurekli aklıma geliyor başımda durmadı benimle ilgilenmedi ilk gün zaten yanımda yoktu ikinci gün erkenden gelebilirdi.bi turlu aklımdan çıkmıyor.Aramiz şuan iyi ama sürekli benim aklıma bunlar geldigi için heo aglayasim.geliyir.yanimda olamadı bunu hiçbir zaman unutmayacagim
Valla şuan belden aşağısı felç gibi kaldıramıyorum nasıl toparlanacak bilmiyorum sadece 2 dikiş var dedi ama ney bu kadar acıttıCanım çok geçmiş olsun yaşı uzun olsun güle güle büyütün şimdi kendini toparlamaya bak
Bilmiyorum valla yap dediler ama anlamadımBende yapmislardi doğuma girmeden ama hos bi durum değil tabi. Sana öyle gelmiştir canim.
Doğrudur banyo yaptırıp getirin diyorlar.Bizim bebise direk 5. Gün yaptılar testiKızlar bizim oğlan 2 kulağından da işitme testinden geçmemiş doktor bir hafta sonra geri getirin kulakları ıslakmış gruptan biri de yazmıştı sanki öyle hatırlıyorum
Hastanede yaptırmadılar ama eve çıkınca ben yaptırırım İnş geçer ya 26 mayıs da getir demiş oğlumun doğum günü tam o günDoğrudur banyo yaptırıp getirin diyorlar.Bizim bebise direk 5. Gün yaptılar testi
Ayyy ben de 38+3 ün bugün, iki üç gündür ara ara oluyor sertleşme ve kasılmalarım ve dediğiniz gibi başka belirtim de yok. Baya nazlı çıktı bizim bebişl
Canım benim kız tek kulaktan kaldı ama hemşire direk dedi çoğu çocukta oluyor doğumda su kaçıyor, 5.güne tekrar gün verdiler ve 2 gün öncesinde banyo yapmasın dediler gittik ve geçtiKızlar bizim oğlan 2 kulağından da işitme testinden geçmemiş doktor bir hafta sonra geri getirin kulakları ıslakmış gruptan biri de yazmıştı sanki öyle hatırlıyorum
Çok zaman geçti kullanmıştım ilaç oturup kalkamıyodum 20 gün sürdü kanadı çok kötüydü sezeryanli olanlar bile benden erken toparlanmış ti dikiş bı yandan hemoroid biyandan mahvolmustum ama bu sefer yine dışarda meme gibi acısı yokBişey kullandın mi canım? Doğum mu yaptım savaştan mi çıktım belli değil
Anestezi doktorları azmış öyle dedi diğer hastaneye gitseydin dedi öbüründe hiç ıkınmadım ben bunda ıkındım büyük tuvaletimi de yaptım sanki
Hayırlı olsun cnm sağlikla büyütünKızlar foruma hiç giremedim. Perşembe günü epidural sezaryen oldum ve dün hastaneden taburcu olduk çok şükür. Dikiş ağrılarım ve kanamalarım devam ediyor ama bugün daha iyi hissediyorum. Oğluşum çok şükür iyi 3460 gr 52 cm doğdu. Şu an 180 gr eksideyiz. Yarın ilk kontrole gideceğiz. Sütüm de geldi çok şükür mama hiç almadı. Ameliyat ve hastane hikayemiz oldukça olumlu. Ameliyat sırasında çekiştirmelerin hepsini hissettim ama hiçbir acı/ağrı hissetmedim. Oğlumu 3 dk içerisinde çıkarttılar ve ağlamaya başladı. O an hüngür hüngür ağladım ben deSarılık ve kan değerlerimiz de normal umarım böyle devam eder. Tam bir boğa burcu olduğunu gösteriyor iştahıyla güzel oğluşum. Bizim hikayemiz böyle teyzeleri
Aminn ya ıkınamadıysam bastır işte 12 saat doğmasını bekledim gece 3 den 9 buçuğa kadar sancıdan kıvrandım daha güç olmasını bekliyorlar
Laman bana yapılmıştı suni sancı verilir verilmez laman yapıldı benim öbür dogumlarim dada yapılmıştı heryerde yapilmiyomu şaşırdımYok canım normal doğumda yapmıyorlar idrarı tek boşaltıyor da yaptığımdan da emin değilim görmedim ama
Canım benim ilk gün hiç yapmadı hatta hemşirelere sürekli söyledim takip ettiler normal demişlerdi çiş yapmaya ikinci gün başladıKızlar ilk 24 saatte bebeginiz kaç kere çiş yaptı? 3 kere mekonyum yaptı 2 kere çiş normal mi
Benim gibi lohusa depresyoninunda olan var mıdogumumdan bir hafta önce eşim seminer amaçlı şehir dışına çıkmıştı.cok dedim ona gitme ya sen burda değilken doğum olsa diye .Ama dinlemedi beni erken dedi daha var doğumuna dedi gitti .35+4 Dr doğumumu yaptım eşim yetişemedi bana.Ha deyince bilet bulamiyrisun tabi.ben gündüz 12 szerya oldum.oda aksam 11 de geldi.benimle çok ilgilendi çok duygusaldi oda.eve gitmesini ustedim annem kalacaktı yanımda ama sabah erken gel dedim.karismq bana dedi.diger gün 12 de geldi o geldiğinde ben taburcu olmuştum islemlerimi bile yapmıştım giynimis bebeği ousete bırakmış onu bekliyordum.gelince direk çıktık.sabah erkenden gelebilirdi yanıma .10 a kadar uyumus sonra da bana cocek almaya gitmiş felan derin 12 olmus
2. Bebeğimde ben hastaneden taburcu edildim adam evde oyuna dalmış bizi unutmuş cinnet geçirmiştim asla hakkımı helal etmiycem diyodum en güzel zamanimda beni sinir krizine soktuğu için gerçekten unutulmuyo hatta bidaha asla senin gibi adama çocuk yapmam demiştim yine oldu nasip böyleymiş tabi bu sefer hiç yanımızdan ayrılmadı oğlumda okadar yüzüne vurdum ki bu sefer yapanadi herhaldeSurekli aklıma geliyor başımda durmadı benimle ilgilenmedi ilk gün zaten yanımda yoktu ikinci gün erkenden gelebilirdi.bi turlu aklımdan çıkmıyor.Aramiz şuan iyi ama sürekli benim aklıma bunlar geldigi için heo aglayasim.geliyir.yanimda olamadı bunu hiçbir zaman unutmayacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?