2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Valla eşimde iyi biri ama iyilik yetmiyo tek başına böyle zamanlarda ince duşünecekler zaten dogumdu emzirmeydi zor bı süreç bari onlar düşünceli olsunlar bütün sıkıntıyi kadınlar çekiyo

Kızlar bizim oğlan 2 kulağından da işitme testinden geçmemiş doktor bir hafta sonra geri getirin kulakları ıslakmış gruptan biri de yazmıştı sanki öyle hatırlıyorum
Canım ben hastanedeyken bir bebeğin daha geçmemisti hemşire oluyo öyle islaktir demişti benim kızımın geçti ama 6 ay sonra Bera testi diye bı teste daha girmesi gerekiyomus ben hamilelikte troid ilacı kullandığım için ikinci bı test istediler

Hayırlı olsun sağlıkla büyütün ayy doguranlari takip edemiyorum artık bebek biyandan evin işi biyandan

Aynı seyleri yasıyoruz canım. Silikon ucla emziriyorum meme reddinden dolayı ama doyuyor mu diye sürekli kafamda soru işaretleri

Bende kullanıyorum tiroid hapı canım bebege bi zararı var mı???

Bendede var canım dediğin gibi memeler dışarıda sadece bazen kaşıntı oluyo agrı falan yok dogumdan sonrasından bende çok korkuyorum

Canım benim kız tek kulaktan kaldı ama hemşire direk dedi çoğu çocukta oluyor doğumda su kaçıyor, 5.güne tekrar gün verdiler ve 2 gün öncesinde banyo yapmasın dediler gittik ve geçti
İnş bizimki de geçer ya bende yarın yaptırırım olmazsa gidene kadar dikkat ederim

Bende şoklardayım ve hala sancı çekiyorum sanki 2. Yi doğuracak gibiyim doğumdan sonra suniyi kesmedi paket bitene kadar kıvranıp duruyorum biraz önce emzirirken sancı geldi kendimden geçtim bayılacak gibi üşütme Bi yandan geldi oğlumu bıraktım hemen Bi de bizim paşa doğduğunda çiş yaptı hala ne çiş ne de ilk kakasını yaptı ya uyanmıyor uyansa da emmek istemiyor

Laman bana yapılmıştı suni sancı verilir verilmez laman yapıldı benim öbür dogumlarim dada yapılmıştı heryerde yapilmiyomu şaşırdım
Bilmiyorum valla canım büyük tuvaleti olursa ona güvenip ıkınır diye düşünüyorlar zaar

Niye bu kadar kötüsün ki acaba parça felan mı kalmış içinde.bazen büyük larcalar kalınca onu dusurucede çok rahatliyorsun tuvalete gitmeye yürüyüş yapmaya çalış varsa bişey düşsün bari

Ay canım çok zor geçmiş senin doğumun insallah hemen toparlarsın sıkma canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…