2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Evet canım suniyi kesmiyolar rahim toparlaniyomus 3 gün doğumdan sonra sancı çektim çiş benim kızım da ilk gün yapmadı hemşire normal dedi

38+5 oldum bekliyorum bekleyen kaç kişi var benim gibi, belirtileriniz varmı? bende sertleşme ve kasılmalar var sadece.Başka bir belirtim yok rutin işlerimi çok rahat yapabiliyorum hala..
Merhaba bende varım 38+3 adet ağrısı gibi bir ağrı yaşıyorum bu akşam onun haricinde hiçbir sorunum yok

Kızlar aşırı yeme isteğim var sürekli mutfakta bişeyler yemek istiyorum hep ekmek tarzı birde çikolata sürüp yiyorum dayanamıyorum meyve çerez kesmiyo nasıl bu çözücem bu durumu varmı benim gibi olan içimi sanki bişeyler kemiriyo

Canım ben tam beş tane erik büyüklüğünde meme çıktı şuan iyileştim akşam yatmadan önce bı pamuğu kantaron yağına batır basurlarin üstüne koy öyle yat duphalac bende işe yaramadığı için magnesie calcinee Saba kullandım doktora sormadan kullanma suanlik iyim

Aynen bende 10 gün var gününe ama herkes daha senin var 42yi bulur falan diyor sinirlerim bozuldu iyice, gün içinde de hareket halindeyim aslında
Ben artık öyle konuşanlarla arama mesafe koydum canım çünkü beni olumsuz etkiliyolardaha doğurmadın mı daha doğurmadın mı 20 gün öncesinden başladılar

Ben artık öyle konuşanlarla arama mesafe koydum canım çünkü beni olumsuz etkiliyolardaha doğurmadın mı daha doğurmadın mı 20 gün öncesinden başladılar
Aynen valla benimde 36da başladı, o ara sancım çoktu erken gelir diye korkuyordum şimdi millet diye diye sancım da kalmadı geç mi gelir caba diyorum

Pıhtı kalmıştı hemşire çıkardı lavaboya gidip geliyorum öyle bişey gelmiyor adet kanaması gibi sıvı o da ayağa kalktıkça geliyor ben oğlumda da böyleydim her emzirmem de kusardım çocuğu kucağımdan zor atardım yere şimdi yine öyleyim sancı geldi mi bitiyorum

Ay canım çok zor geçmiş senin doğumun insallah hemen toparlarsın sıkma canını
İnş canım dikiş az ama çatı kemiğimi oynatamıyorum suyu da plastik mille kendiler patlattı paşa da çok yukarsaydı çıkana kadar anamızı ağlattı hala da ağlatıyor

Evet canım suniyi kesmiyolar rahim toparlaniyomus 3 gün doğumdan sonra sancı çektim çiş benim kızım da ilk gün yapmadı hemşire normal dedi
Sormadım valla canım kahve bizi de rahatlatır mı acaba ya içsek ağrı kesiciyi de sabah verdi Bi daha yatarken vereceğim dedi o da parol zaten

İnş canım dikiş az ama çatı kemiğimi oynatamıyorum suyu da plastik mille kendiler patlattı paşa da çok yukarsaydı çıkana kadar anamızı ağlattı hala da ağlatıyor
Benim dikiş olmadi canım drdan çok memnun kaldım bu yüzden okadar beceremedim yinede kesip alayım demedi iyi oldu benim için 2 doğumda da bolca dikişim vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…