2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Ah canım en zor günler şimdi elinden geldiği kadar takmamaya çalış inan en büyük korkum hastaneden eve gelince annem yanımda kalmak istiyo ama eşimin tepkisi ne olur kayınvalidrmin kalması zaten söz konusu bile değil o sadece misafir gibi gelicek..inanırmısın dün bana sorduğu soru hastaneye çikolata yaptırdın mı???anne dedim ben şu anda önce sağlıkla yavruma kavuşmayı düşünüyorum çikolataları eve gelince düşünürüz koyun can derdinde kasp et derdinde😂
Hepsi aynı valla hiç kimse aklı selim düşünmüyor keşke kimse gelmeseydi valla daha çok yük oluyorlar kendi annem bile yani bir mevlüttür tutturmuş gitmese olmuyor zaten kalacağı 1 haftaydı daha gönüllerine kalsa 1 hafta kaynanam gilde kalıp gelmemdi boş boş oturuyorlar karşımda hepsi de

Hepsi aynı valla hiç kimse aklı selim düşünmüyor keşke kimse gelmeseydi valla daha çok yük oluyorlar kendi annem bile yani bir mevlüttür tutturmuş gitmese olmuyor zaten kalacağı 1 haftaydı daha gönüllerine kalsa 1 hafta kaynanam gilde kalıp gelmemdi boş boş oturuyorlar karşımda hepsi de
Dediğin gibi canım en güzeli eşinle beraber kalmak eşin izin alabildi mi işten?senin birde oğlun var tek başına kolau değil

Bebeklerinin günleri yakin olan anneler 4,5 günlükken bezi dolu dolu çiş oluyor muydu kac kere yapiyordu benim sütüm hala inmedi yetecek kadar zor zor var. birde koltuk altimda göğüslerimin yukarısında yumrular var

Devlete gidiyorum ya soramadım yarın oğlumu kontrole götüreceğiz o zaman sorarım ama şuan ağrım daha da çoğaldı
Canım benimki sezeryandı ama soba borusu gibi şişmişti doktor 20 gün sonra azalacak demişti, ayağın uyuşur üstüne basamazsın ya öyle olmuştum, doktor böyle de olsa bol bol yürüyeceksin bol su içeceksin demişti. Benimki özellikle ameliyat olduğu için pıhtı atma riski vardı oyüzden çok yatmayacaksın demişti. Sende ayaklarını aşağıya sarkıtmadan uzat ve bol yürüyüş yap. Yarın da doktoruna bir sor

Canım bir iltihap vs olabilir, benim geçenlerde 20 lik çektirdim sonra iltihap oldu diş etlerimde oda diş sızlaması yapmıştı, antibiyotik kullandım ağrı kesici kullandım yeni geçti
Benim alt üst hepsi sızlıyor. Sanırım ıkınırken fark etmedim sıktım minelere zarar verdim. Allah ım günlerdir bebek ilk defa yattı bu saatte başımı koyup yatamıyorum ki sütüm gelsin .

Kızlar günaydın. Sütüm yetmiyor diye mama kullanıyoruz ama bebeğim inanilmaz sancılı. Kabızlık ve gaz problemi yaşıyor. Sizde de var mı bu durum. Çözüm bulan varsa yazarsa bu anneyi çok mutlu edersiniz uyku yok 2 gündür bana 😭
Aptamil prosneo gaz sancısı için iyi diyolar canım. Abimler kullanmıştı memnunlardı. Biberondan hava filan mı yutuyor acaba. Karnına masaj yap bol bol canım. Geçer endişelenme

Kizlar minik birsey soracagim 37+4 teyim ve 3 gundur vajinada agri hissediyorum bugun beyaz sumuksu bir akinti geldi, yuruyus yapamiyourm bu agridan dolayi ayakta bir 10 dk dursam vajinadaki agri artiyor, 39+3 e sezaryan gunu verdiler ama acaba erken dogma belirtisi mi bunlar diye merak ediyorum. Ya da bir sorun olabilir mi, boyle agri ceken oldu mu hic?

Lohusalıkta en çok yüklenen şey canım eşe gıcık olmak😄 Soğuk bir şehirde mi yasiyorsun bilmiyorum canım ama biz hemen hemen her gün çıkıyoruz dışarıya. Hepimize iyi geliyor cidden.
İzmirdeyiz aslında ama annem yarı kırkı dolsun diyip duruyor. Ben de korkuyorum dinlemeyip çıkarsam bişi olursa diye. Ama çıkacağım çünkü ev çok bunaltıyor gerçekten

Kaynanam olduysa bekleme acile git istersen nişan sümük gibi bişey sıvı kan geldiyse dr gitmen gerekir
Sumuk gibi degil canım hani adetimiz gelicegi zaman nasil silindiğimizde hafif pembemsi gelir ya öyle...ilk çok küçük bi parça geldi kan parçası doktoruma yazdim ama daha dönmedi

Kızlaar sancılarımda sıklaştı ama dayanılmayacak gibi değil hastaneye gitmek için acele etmiyeyim değil mi???

Kızlar tuvalleteyken cok az kan geldi şimdi silindigim zaman hafif hafif var nişandir bu dil mi
Canım doğumun başlamış
Kızlaar sancılarımda sıklaştı ama dayanılmayacak gibi değil hastaneye gitmek için acele etmiyeyim değil mi???
Sıklığı 5 dk bir olunca git mutlaka yada kanamam varsa canım. Ağrılar dayanılmayacak gibi olduğunda doğum çok yakın demek zaten öncesi rutin sancı çekiyorsun

Back
X