- 7 Ocak 2024
- 1.814
- 861
- 43
- 27
- Konu Sahibi Mervenur277
- #30.121
Canım çok geç kalma kanda gelmiş çünkü bence hemen hazırlan gitKızlaar sancılarımda sıklaştı ama dayanılmayacak gibi değil hastaneye gitmek için acele etmiyeyim değil mi???
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım çok geç kalma kanda gelmiş çünkü bence hemen hazırlan gitKızlaar sancılarımda sıklaştı ama dayanılmayacak gibi değil hastaneye gitmek için acele etmiyeyim değil mi???
Kanama dencek kadar degil canım hafif hafif geliyo pembemsi...agrılarım şu anda daha hafifledi ılıl bi duş aldımCanım doğumun başlamış
Sıklığı 5 dk bir olunca git mutlaka yada kanamam varsa canım. Ağrılar dayanılmayacak gibi olduğunda doğum çok yakın demek zaten öncesi rutin sancı çekiyorsun
Çok bi ağrım yok canım ondan acele etmek istemedim kanamamda hafif sadece silindiğimde var biraz daha bekleyip öyle giderim hem doktorum mesajımi görür inşallahCanım çok geç kalma kanda gelmiş çünkü bence hemen hazırlan git
Dün ayrıldı daha canım 5 günlüğüne de o da insanın sabrını sınıyor bişey istiyoruz duymazlıktan geliyorDediğin gibi canım en güzeli eşinle beraber kalmak eşin izin alabildi mi işten?senin birde oğlun var tek başına kolau değil
Emzirirken koltuk da oturuyorum doğru düzgün yatmadım ki geçsin de razıyım kaç günde geçerseCanım benimki sezeryandı ama soba borusu gibi şişmişti doktor 20 gün sonra azalacak demişti, ayağın uyuşur üstüne basamazsın ya öyle olmuştum, doktor böyle de olsa bol bol yürüyeceksin bol su içeceksin demişti. Benimki özellikle ameliyat olduğu için pıhtı atma riski vardı oyüzden çok yatmayacaksın demişti. Sende ayaklarını aşağıya sarkıtmadan uzat ve bol yürüyüş yap. Yarın da doktoruna bir sor
Canım ben beşiğin içine reflü yatağı aldım ve biraz yanbyatiriyorumKızlar gece gece aklima takıldı hastanede dr yan yatır bebeğini dedi ve bunu defalarca tekrarladi internette drlar sırt üstü düz yatırın diyolar kızım çok emiyo ve bayağı gidigi var emerkende surekli tikaniyo korkutuyo beni gece yatarken de süt gelir boğulur diye panik oluyorum uyurken değişik sesler çıkarıyor sizler nasıl uyutuyosunuz Allah korusun gece bişey olur diye panik oldum beşikte yatağımın yanına siğmadi ayak ucu tarafında
Hadi bakalım haberlerini bekliyoruz inşallah doğum sancısıdır, hayırlısıyla kurtulursunŞimdi hastaneye gidiyorum canım yoldayım dua edin bana
O garip sesleri bizimki de çıkarıyor. Başta korktum ben de dr normal dedi. Nefes alamıyormuş gibi hııık diye bir ses çıkarıyor bir de ıkınıyor gibi zorlanıyor gibi. Sindirim sistemleri gelişiyormuş o sesler o yüzden çıkıyormuş. Ben sırt üstü yatırıp kafasını sağa sola çeviriyorum. Ya da yan uyutup sonrada sırt üstü getiriyorum. Direkt yan uykuya bırakamam çünkü bayağı dönmeye çalışıyor yüz üstü gelir diye korkuyorumKızlar gece gece aklima takıldı hastanede dr yan yatır bebeğini dedi ve bunu defalarca tekrarladi internette drlar sırt üstü düz yatırın diyolar kızım çok emiyo ve bayağı gidigi var emerkende surekli tikaniyo korkutuyo beni gece yatarken de süt gelir boğulur diye panik oluyorum uyurken değişik sesler çıkarıyor sizler nasıl uyutuyosunuz Allah korusun gece bişey olur diye panik oldum beşikte yatağımın yanına siğmadi ayak ucu tarafında
Güzel, kolay doğumlar diliyorumŞimdi hastaneye gidiyorum canım yoldayım dua edin bana
Benimde öyleydi silikon ucla almaya başladı sonra onu da bıraktım şimdi tutabiliyor ilk zamana göre. Onu da dene istersen![]()
Bugün alacağım kızlar, teşekkür ederimSilikon uç deneyin bence mucize gibi bşy
Sağlıkla kolaylıkla bebeğini kucağına alırsın umarım canmŞimdi hastaneye gidiyorum canım yoldayım dua edin bana
Hiç merak etme ev daha konforlu sancılar şıklaşınca açılma başlıyor. Şu gibi gelir yavrun inşHepinize çok teşekkür ederim ķızlar nstde sancım çıktı ama açılmam ilerlememişşimdi eve git sonra tekrar gel dediler saat 10 gibi gidicem tekrar
İnşallah canım bebegin başı biraz yukarıya dogru dönükmüş inşallah aşağıya dogru döner dönmezsede sezeryan olucamHiç merak etme ev daha konforlu sancılar şıklaşınca açılma başlıyor. Şu gibi gelir yavrun inş
Bizim dr umuz yan yatıralım dedi. Boğulmaya karşı çok önemli dedi.omzunun üstüne yatacak, her emzirdikten sonra yçn değiştir bir sağa bir sola yatır dedi.Reflü yatağı var beşiğinin üstünde iki yanında destek var yan yatış yastığı.Kızlar gece gece aklima takıldı hastanede dr yan yatır bebeğini dedi ve bunu defalarca tekrarladi internette drlar sırt üstü düz yatırın diyolar kızım çok emiyo ve bayağı gidigi var emerkende surekli tikaniyo korkutuyo beni gece yatarken de süt gelir boğulur diye panik oluyorum uyurken değişik sesler çıkarıyor sizler nasıl uyutuyosunuz Allah korusun gece bişey olur diye panik oldum beşikte yatağımın yanına siğmadi ayak ucu tarafında
Ben sırt üstü yatırıyorum ama kafasını hafif yan yapıyorum ama yan yatırabilirsinKızlar gece gece aklima takıldı hastanede dr yan yatır bebeğini dedi ve bunu defalarca tekrarladi internette drlar sırt üstü düz yatırın diyolar kızım çok emiyo ve bayağı gidigi var emerkende surekli tikaniyo korkutuyo beni gece yatarken de süt gelir boğulur diye panik oluyorum uyurken değişik sesler çıkarıyor sizler nasıl uyutuyosunuz Allah korusun gece bişey olur diye panik oldum beşikte yatağımın yanına siğmadi ayak ucu tarafında