• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    217
İnşallah canım bebegin başı biraz yukarıya dogru dönükmüş inşallah aşağıya dogru döner dönmezsede sezeryan olucam🙁
Kaç cm miş canım benim bebeğin başı da tam ortada değildi öyle böyle doğurttular hiç aşağıda inmedi ebe çok geride başı demişti

Ben sırt üstü yatırıyorum ama kafasını hafif yan yapıyorum ama yan yatırabilirsin
İnternetteki drlar yan değil sırt üstü yatırın diyolar ayy karşıma anı bebek ölümleri falan çıkıyor psikolojim bozuldu birde bu bebeğim çok çabuk tikaniyo sürekli emiyo karnı tok hâlâ meme istiyo artık ağzından geri geliyo süt buda beni korkutuyo

Kızlar gece gece aklima takıldı hastanede dr yan yatır bebeğini dedi ve bunu defalarca tekrarladi internette drlar sırt üstü düz yatırın diyolar kızım çok emiyo ve bayağı gidigi var emerkende surekli tikaniyo korkutuyo beni gece yatarken de süt gelir boğulur diye panik oluyorum uyurken değişik sesler çıkarıyor sizler nasıl uyutuyosunuz Allah korusun gece bişey olur diye panik oldum beşikte yatağımın yanına siğmadi ayak ucu tarafında
Bende reflü yatağı var canım ona yatırıp başını yan çeviriyorum

İnternetteki drlar yan değil sırt üstü yatırın diyolar ayy karşıma anı bebek ölümleri falan çıkıyor psikolojim bozuldu birde bu bebeğim çok çabuk tikaniyo sürekli emiyo karnı tok hâlâ meme istiyo artık ağzından geri geliyo süt buda beni korkutuyo
Canım aynı şeyi yaşıyorum. Çok emiyor o yüzden de geri çıkarıyor. Bana da hastanede ebe ve sonra gittiğimiz dr yan yatır dedi. Reflü yataginda yan şekilde destekli yatıyor

Ayy allah korusun, kötü şeyler getirmeyin aklınıza. Ağzından geri gelmesi reflüdendir. Bizimkinde de oluyo o. Mesela bizimkinde de 91nana91 91nana91 ‘nın bebeği gibi dil bağı var. O da reflü yapıyormuş, emerken hava yuttuğu için. Siz de dikkat edin bebek özellikle ağzı açık uyuyorsa dil bağı olmasa da farklı bi şe olabilir, bi doktorunuza danışırsınız.

İnşallah canım bebegin başı biraz yukarıya dogru dönükmüş inşallah aşağıya dogru döner dönmezsede sezeryan olucam🙁
Benimki de yukarda baya soldaydı suyum gelince açılma tam olunca indi ebeylede epey çalıştık pozisyon alsın diye. Sen olumlu düşün ki sancıların kolay geçsin. Ben hep yukarda diye olumsuz düşündüm çok agrım arttı. Boşuna stres yapmışım.

Benimki de yukarda baya soldaydı suyum gelince açılma tam olunca indi ebeylede epey çalıştık pozisyon alsın diye. Sen olumlu düşün ki sancıların kolay geçsin. Ben hep yukarda diye olumsuz düşündüm çok agrım arttı. Boşuna stres yapmışım.
Doktorumla konuştuğumda yok öyle bişey sadece yukarıda dedi..5 dakika ara ile felaket sancım var inşallah açılmam olur

Öyle şeyleri düşünme fazla canım evet hepimiz tedirgin oluyoruz ama elden gelen bişey yok benim oğlum çok kusan Bi bebekti başını bile yan çevirmedim Allah İn izniyle bişey olmadı sen kafasını çevir yeter bende şimdi kontrole getirdim sağlık ocağındaki hemşire sarılığı yüksek gibi kanda baktır dedi

Doktorumla konuştuğumda yok öyle bişey sadece yukarıda dedi..5 dakika ara ile felaket sancım var inşallah açılmam olur
Olur olur belli bir noktadan sonra suyunu açarlar sonra hızla açılıyor. Birde dayanamadigin sancı geldiğinde korkma artık en sondasin demektir bebek çıkmak üzeridir. Allah kolaylaştırsın

Olur olur belli bir noktadan sonra suyunu açarlar sonra hızla açılıyor. Birde dayanamadigin sancı geldiğinde korkma artık en sondasin demektir bebek çıkmak üzeridir. Allah kolaylaştırsın
Üçüncü defa nstye girdim yine bastan çok az sancı çıktı sonra yine yok ama benim agrım oldu deliricem şimdi eve geldim hala agŕım var bes dakikada bir geliyo

Beni eve yolladılar canım ama benim bes dakikada bir sancım var nstde çıkmıuo deliricem az agrı olsa zaten dayanırım ama baya kuvvetli
Canım sıcak duşa gir rahatlamaya çalış beline doğru var suyu, demekki daha zamanı var bu sancılar 2 günü bulabiliyor demişti dün ebe az kaldı bence en geç yarına doğurursun gibime geliyor

Back
X