• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    217
Aynı benimde böyle valla 😂 Karnın aşağı da mı yukarı da mı peki halk arasında doğum yaklaşınca karın aşağı düşer diyorlar ama doktora sordum doğum anlık eylem birden herşey olabilir dedi 39+2 oldum maşallah tık yok 😂
Bana dün bi arkadaşım karnın hala yukarıda dedi düşmedi henüz galiba 😂 bencede anlık kuzum ya çocuk doğacağı geleceği vakti kendi seçiyor 😂

Kızlar aranızda sling alan ve kullanan var mı acaba kullanışlı oluyor mu ?
Ben ilk defa bundan denedim bugün canım yürüyüşe çıkarken. Markası studio romeo. Çok rahattı, bebek de çok rahat etti. Karnında kundak gibi oluyo.
Ergobaby’nin kangurusu da var ama o sanki biraz daha büyüyünce daha uygunmuş gibi geldi.

Eklentiler

• IMG_6464.webp
    IMG_6464.webp
    40 KB · Görüntüleme: 35
Aynı benimde böyle valla 😂 Karnın aşağı da mı yukarı da mı peki halk arasında doğum yaklaşınca karın aşağı düşer diyorlar ama doktora sordum doğum anlık eylem birden herşey olabilir dedi 39+2 oldum maşallah tık yok 😂
Canım hiç canını sıkma gerçekten anlık bir eylem ben sabah nstye girdim hiç sancı çıkmadı hatta bu yüzden doktor alttan bile bakmadı 11de doktordan geldim 16.30da sancılarım başladı gece 11de de doğum oldu

Canım hiç canını sıkma gerçekten anlık bir eylem ben sabah nstye girdim hiç sancı çıkmadı hatta bu yüzden doktor alttan bile bakmadı 11de doktordan geldim 16.30da sancılarım başladı gece 11de de doğum oldu
Allah Allah etraftan da karnın düşer falan diyorlar ama doktorda dediğin gibi söyledi anlık bir eylem diye, bizim burda alttan bakmıyorlar mı anlamadım bana çarşamba sancın var dedi hissetmiyorum dedim hiç bakmadı bugüne kadar hiç alttan muayene etmedi zaten

Allah Allah etraftan da karnın düşer falan diyorlar ama doktorda dediğin gibi söyledi anlık bir eylem diye, bizim burda alttan bakmıyorlar mı anlamadım bana çarşamba sancın var dedi hissetmiyorum dedim hiç bakmadı bugüne kadar hiç alttan muayene etmedi zaten
Ben doğuma kadar hiç alttan muayene olmadım canım teklif eden bile olmadı diğer hamileliklerimde de öyle oldu

Kızlaar biz kavuştuk kızımıza sezeryan oldum iki gundur acayip agri cektim sancilarim vardi 8cm e kadar acilmam oldu devami gelmedi
Hayırlı olsun canım suyu patlatınca da mı olmadı bana da en son 8 cm dediler ondan sonra sancım var diye yatağa yatamadım bakamadılar direkt doğuma aldılar

Hayırlı olsun canım suyu patlatınca da mı olmadı bana da en son 8 cm dediler ondan sonra sancım var diye yatağa yatamadım bakamadılar direkt doğuma aldılar
8cmden sonrasi gelmedi canim bebekte strese girdi o yuzden sezeryana aldılar en başta söyledim ama doktorum inat etti

Canım o sancıları ben 2-3 hafta çektim ama doğum başladığında gelen sancı çok farklı. Acı eşiğim yüksektir benim hep doğum başlar da da anlamam diye korkuyordum ama su patladıktan sonra bırak telefonu elime almayı nefes almayı bile unuttum, yaşımı adresimi sordular hastanede onları bile söyleyemedim 😂 inşallah senin ağrıların açılma yapar da çekmezsin benim kadar 🙏
Çok çektim canım ama sonunda sezeryan oldum

Back
X