- 19 Ocak 2016
- 5.426
- 5.562
- 198
- Konu Sahibi Mervenur277
- #30.301
Kızlar sütüm az artmıyor ben çok şaşkınım gece sabah biraz iyi sonra gün boyu gıdım gıdım. Öncekilerde bukadar sık emse mastit olurdum. Bestlak humana bol sıvı hoşaf niye ise yaramıyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Havuç, dereotu, bulgur, hurma tüketiyor musun canım? Onlar da arttırıyor.Kızlar sütüm az artmıyor ben çok şaşkınım gece sabah biraz iyi sonra gün boyu gıdım gıdım. Öncekilerde bukadar sık emse mastit olurdum. Bestlak humana bol sıvı hoşaf niye ise yaramıyor.
Herşey canım her emzirme sobrasi hurma 4 bardak su rutinim var zaten okadar geç indi ki gelende gıdım gıdım Eymen Allahtan çok sık emdi cok sarılık olmadı.Havuç, dereotu, bulgur, hurma tüketiyor musun canım? Onlar da arttırıyor.
Sağmayı denediniz mi çoğalabilir belkiHerşey canım her emzirme sobrasi hurma 4 bardak su rutinim var zaten okadar geç indi ki gelende gıdım gıdım Eymen Allahtan çok sık emdi cok sarılık olmadı.
Fırsat verirse sağıyorum da ama hiç inmiyor memedenSağmayı denediniz mi çoğalabilir belki
Son ana kadar bekletiyorlar bizimki de başta strese girdi serumla düzelttiler8cmden sonrasi gelmedi canim bebekte strese girdi o yuzden sezeryana aldılar en başta söyledim ama doktorum inat etti
Benim de 2 tane herhalde öyle dedi o da dışta 2 yanı birbirine dikmiş tam orta yerdeAyaklarını kendini sıcak tut usutmekte ağrı yaparmış öyle diyorlar. Benim öncekinde içeride vardı budefa şükür ne iç me diş olmadı.
Çemen otu kadar etkili bi şe görmedim. Gün içinde farkettiriyor.Kızlar sütüm az artmıyor ben çok şaşkınım gece sabah biraz iyi sonra gün boyu gıdım gıdım. Öncekilerde bukadar sık emse mastit olurdum. Bestlak humana bol sıvı hoşaf niye ise yaramıyor.
Nasıl tüketiliyor acaba?Çemen otu kadar etkili bi şe görmedim. Gün içinde farkettiriyor.
Gözünüz aydın canım, sağlıkla büyüsün inşallahKızlaar biz kavuştuk kızımıza sezeryan oldum iki gundur acayip agri cektim sancilarim vardi 8cm e kadar acilmam oldu devami gelmedi
Benim düşmedi canım öyle doğurdum sanırım doğum anında düşüyorAllah Allah etraftan da karnın düşer falan diyorlar ama doktorda dediğin gibi söyledi anlık bir eylem diye, bizim burda alttan bakmıyorlar mı anlamadım bana çarşamba sancın var dedi hissetmiyorum dedim hiç bakmadı bugüne kadar hiç alttan muayene etmedi zaten
Hayırlısı olsun canım güle güle büyütKızlaar biz kavuştuk kızımıza sezeryan oldum iki gundur acayip agri cektim sancilarim vardi 8cm e kadar acilmam oldu devami gelmedi
Ay benim gibi olmuşsun, geçmiş olsun gözün aydın canım. Olsun sonunda güzel bir kavuşma yaşadın ya nasıl olduğu hiç önemli değilÇok çektim canım ama sonunda sezeryan oldum
Maşallah pozitif doğumun hayırlı olsunGuzellerm ben dogurdm bebisimz 3600 53 cm saglikliyiz az snra yuruyecegim cok kolay bi operasyon gecirdim hersey cok guzeldi
keşke baştan yapsalarmiş benim de dr inat etti ama benim 3. Olduğu içindi sanırım okadar sancı çekip sezeryan olmak zor olmuş gerçekten ama sonucu önemli ikinizde sagliklisiniz8cmden sonrasi gelmedi canim bebekte strese girdi o yuzden sezeryana aldılar en başta söyledim ama doktorum inat etti
Valla canım benim çok güzel sütüm geldi ben sadece bol su içiyorum çay falan içmiyorum ve bol yeşillik tüketmeye çalışıyorum ama iki gündür benimde azaldı birden neden böyle oldu anlamadımKızlar sütüm az artmıyor ben çok şaşkınım gece sabah biraz iyi sonra gün boyu gıdım gıdım. Öncekilerde bukadar sık emse mastit olurdum. Bestlak humana bol sıvı hoşaf niye ise yaramıyor.
Çemen otu çaymı oluyo hiç bilmiyorumÇemen otu kadar etkili bi şe görmedim. Gün içinde farkettiriyor.
MaşaAllah inş onlarda en kısa zamanda geçer.Benim de 2 tane herhalde öyle dedi o da dışta 2 yanı birbirine dikmiş tam orta yerde
Benim büyük oğlum kıskandı o biraz hassas ona üzülüyorum acaba ondan mi. Stresten yani aklıma başka bise gelmiyoValla canım benim çok güzel sütüm geldi ben sadece bol su içiyorum çay falan içmiyorum ve bol yeşillik tüketmeye çalışıyorum ama iki gündür benimde azaldı birden neden böyle oldu anlamadım