2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Günaydın kızlar Dün tekrar teyit ettim bulgur hurma incir ceviz fena süt yapıyor. Kombo oldu istemeden dün Bir de mochinin manuel eller serbest süt pompasını almıştım. Şimdi vazgeçilmezim. Emzirme sonrası kalanı sağıp buzluğa atıyorum. İhtiyacı olanlar için yazayım dedim

Sezaryen olan kızlarım kanamalarınız bitti mi? Benim 3 gün gelmiyor sonra 1 gün çok yoğun geliyor. Hep böyle Ayakta kalmayla bebeği yatırıp kucaklamakla mı ilgili anlayamadım.

Kızlar bu arada geçenlerde chatgptye doğum tarihimizi yazıp atak haftalarını paylaşmasını istedim. Şimdi aklıma geldi bir bakayım dedim de meğer biz atak haftamızdaymışız
Benim kızın ilk atağı bayram haftası çıkıyor peki bu hafta yaşadıklarımız neydi

Ben hamileyken lansinoh elektrikli almıştım canım ama hiperlaktasyon var sürekli süt sağıyorum sağmazsam göl gibi giysiler, priz başında durmaktan daral gelmişti sonunda mochi aldım gece gündüz avm heryerde yanımda aşırı rahatlık çok memnunum çekimi vs çok iyi

Bizim mesai yine başladı altını değiştim emzirirken yine altına yaptı uyudu kakayla uyumasın değişeyim dedim geri uyandı uyutamıyorum sizlerde durum nasıl

Hadi bakalım sağ Salim bir avazda kurtul canım

Bizim mesai yine başladı altını değiştim emzirirken yine altına yaptı uyudu kakayla uyumasın değişeyim dedim geri uyandı uyutamıyorum sizlerde durum nasıl
Gündüz uykularımız çok sorunlu canım sadece yıkadığımızda rahat uyuyor bu sabah 8 de banyo yaptırdık bu sebeple hergün yıkamak istiyorum da üşütürüz diye korkuyorum bir gün arayla yıkanıyor su değdiği an saatlerce rahat

Bi şekilde uyuyormuş en azından bizim göbek tam iyileşmedi ondan yıkayamadım ıslak kalır diye

Kızlar bana bu şekilde mesaj geldi
Doğum yardımı başvurunuzun durumunu Bakanlığımızın “İlköğretmenim Ailem” mobil uygulaması üzerinden uygulamasından takip edebilirsiniz. Doğum yardımı başvurusu Mayıs/2025 ödeme dönemi için kabul edilen ve hak sahibi olarak belirlenen kişiler kimlik numaralarını belirten belgeleri ile Halkbank şubesinden hak etmiş olduğu ödeme tutarlarını alabileceklerdir

Başvurunu ne zaman yapmıştın

Kızlar benim adetim geldi. bugün tam sökülmesinin 3.Günü ama çok fazla geliyor lohusa pedi kullanıyorum ve çok halsiz kaldım, doğumdan sonra normal mi acaba bukadar fazla olması? Bilgisi olan yazsın lütfen

Ben de senin gibi yapıyorum sonra uyumuyor yatağına koyduğum an uyanıp kıvranıyor. Kucağıma alıyorum bir süre sonra ses yok uyuyor 10 dk falan duruyor anca yatağında sonra başlıyor ağlamaya. Hiçbir şey yapamıyorum çok yoruldum ne iş, ne kahvaltı, ne yemek yapabiliyorum doğru düzgün..

Kahvaltı yaparken ayağıma koyup salladım öyle kahvaltı yaptık büyük oğlumda ayakta dolanarak kahvaltı yaptı sağolsun peynir boğazında kaldı koltuğa kustu bu sefer kalktım koltuğu yıkadım 8 den beri ayaktayım daha yeni uzandım bu seferde küçük olan uyanacak gibi uyku gözümden taşıyor yoruldum Bi yandan ikisi de aynı saatte kalkıyor düzen oluşturdular

İki çocukla daha da zor oluyordur hiçbir şeye vakit kalmıyor gerçekten oysa azıcık deliksiz uyusak toparlanacağız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…