2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Benim sütüm de var ama pompa o kadar kötü ki sağdığına bak

Eklentiler

• IMG_0500.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 63
Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kavuştursun inşallah. Bana da dua et olur mu, bu özlem çok mahvediyor beni de.
Dua ederim tabiki canım, çok zor en iyi ben anlarım 2.5 aydır küvezde, her gittiğim de ağlayarak çıktım ama bunlar da geçiyor emin ol, onların sağlığı için herşey

Öyle yaparsın olmadı. Şimdi büyüğü de kinlendirmemek lazım ellemeyin beşiğini paşanın
İlk zamanlar kıskanmıyordu yavaş yavaş kıskanmaya başladı küçük emdikçe kendi de normal süt istiyor bunu bırak bana bak alma falan diyor

Fiyat açıklandı bende de yazıyor ama doğru mu acaba? Değerlendiriliyor yazması gerekiyor sanirim
Sizinki yatmıştır canım dün arkadaş yazmıştı buraya 29 nisandan önce doğum yapanlarınkini yatırmışlar bende değerlendiriliyor yazıyor bize haziranda vereceklermiş

İlk zamanlar kıskanmıyordu yavaş yavaş kıskanmaya başladı küçük emdikçe kendi de normal süt istiyor bunu bırak bana bak alma falan diyor
Ay benimkiler kocam yeter emzirdin anne yanımıza gel ver emziği diyorlar bugünde hiç keyfim yoktu yeğenim rahatsızlanmış onlarda hissetmiş gibi beni alttan aldılar moralimi duzeltmeye calistilar. Anne olmak ne zor insan herşeyi hesap ediyor herşeye üzülüyor.

Dun gece mastit olmuştum yeni açıldı göğsüm süt çok kötü kokmuş emerken emiyordu o sütü ama sağdım ya sagdigimi versem mi doksem mi kızlar bilemedim

Geçmiş olsun canım aynen annelik zor her adımı hesap etmeye çalışıyoruz bazen sinirleniyorum birini büyütmeden ikinciyi niye yaptın diyorum geri tövbe çekiyorum tuhaf oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…