- 3 Eylül 2015
- 2.461
- 3.765
- 133
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #31.281
Güzel anneler iyi pazarlar herkeseBebisleri nasıl giydiriyorsunux? Özellikle sıcak şehirde yaşayan arkadaşlarım. Normalde bildiğimi okuyan biriyim ama bebek konusunda anneler kafamı çok karıştırıyor. Sanki kalın giydiriyorum yaaa
Ben Ankaradayım bu hafta zaten serin geçiyor geçen haftalar sıcak geçti ama benim evim normalde yazın da serin oluyor o nedenle ben hala uzun kollu giydiriyorum uykudan uyandığında sırtına penye yelek atıyorum hatta. Ama devamlı sırtını ve göğsünü kontrol ediyorum terlerse diye.Oda ısısına cok dikkat ediyorum canım ya acaba yediğim seylerle mi alakalı diye kendimi sorguluyorum. Sorgulamak hic bitmiyo bende bıktım cidden. Bir de uzun kollu mu giydiriyorsunuz hâla? Ben öyle yapıyorum da
Amin diyorum canımCanım inan yalnız değilsin. Geceden beri 2 saat ya uyudum ya uyumadin. Duş almam lazım duşa bile giremedim. Ama bu günler geçecek biraz sabır lazım. 3 aylik olsunlar herşey yoluna girecek
Delikli deseni olan uzun kollu zıbınlarımız var ince kumaş onlardan bide alt pijama giydiriyorum canım tamamen içgüdülerime güvenerek yapıyorum valla kısa kol giydirince üşüyecek gibi geliyor belki de yalnıştırOda ısısına cok dikkat ediyorum canım ya acaba yediğim seylerle mi alakalı diye kendimi sorguluyorum. Sorgulamak hic bitmiyo bende bıktım cidden. Bir de uzun kollu mu giydiriyorsunuz hâla? Ben öyle yapıyorum da
Tecrübeli annişlerimizin tavsiyelerine öyle çok ihtiyacımız var ki…Canım inan yalnız değilsin. Geceden beri 2 saat ya uyudum ya uyumadin. Duş almam lazım duşa bile giremedim. Ama bu günler geçecek biraz sabır lazım. 3 aylik olsunlar herşey yoluna girecek
İlk defa eşim pazar günü izinli zorla kaldırdım şimdi ekmek almaya gitti kaç saattir çocuklarla cebelleşiyorum küçük beyin gene uyumaması tuttu misafirlerin yanında uyuyor onlarda sürekli uyuyor sanıyor özellikle abla gil geldiği gün bu çocuğa bişey oluyor uykusundan uyandırıyor ondan mı anlamadımŞu donemleri zor ya ondan bende 2.de çok söyledim helede ikisine yetemedigimde iki goz iki çeşme mahvettim cocuklari niye dogurdum demiştim ama 3. Ayda aramıza katılıyor minikler ve herşey çok güzel oluyo
Ay çok sevindim zaten benimki doymuyor sagdigim damla kıymetli . Çok sağol canım.
Ben de senin gibi giydiriyorum ama illaki üstüne battaniye ört diye baskilaniyorumDelikli deseni olan uzun kollu zıbınlarımız var ince kumaş onlardan bide alt pijama giydiriyorum canım tamamen içgüdülerime güvenerek yapıyorum valla kısa kol giydirince üşüyecek gibi geliyor belki de yalnıştırüstüne bazen ince müslin atıyorum çoğu zaman örtüsüz uyuyor beşiğinin içinde reflü yatağında
Canım inan 3 ay çok değiştiriyor. Benim prematüre bebelerim bile 3. Ayda insana dönmüşlerdiTecrübeli annişlerimizin tavsiyelerine öyle çok ihtiyacımız var ki…herkes 3 ay diyor sihirli bir değnek gibi herşey düzelir mi en azından geceleri daha uzun uyusa ele avuca gelse boğulacak gibi olmasa
Bende memnun kalmadım ya belkide cihazım kuvvetli değil ondan tam çıkartmıyor sütü 60 mm nin ustune çıkamıyorim.sagim bitiyor kapatıyorum mememi kontrol ediyorum hala içinde süt varEvet ama ben memnun kalmadım hep en yüksek ayarda sağmam gerekiyor. O bile güçsüz
Ben aslında Mersinliyim yani sıcağını bilirim. Orda olsam battaniye örtmem Ankara'da bile örtmüyorum o nedenle için rahat olsun benceBen de senin gibi giydiriyorum ama illaki üstüne battaniye ört diye baskilaniyorumMersin de yaşıyorum bu arada. Bayaa sıcak artık.
Canım inan 3 ay çok değiştiriyor. Benim prematüre bebelerim bile 3. Ayda insana dönmüşlerdi
Ben de aynı şekilde yapıyorum canım. Bir de Gecen dr kontrolünde doktorum sordu. Gebelik mi annelik mi daha iyi diyeDelikli deseni olan uzun kollu zıbınlarımız var ince kumaş onlardan bide alt pijama giydiriyorum canım tamamen içgüdülerime güvenerek yapıyorum valla kısa kol giydirince üşüyecek gibi geliyor belki de yalnıştırüstüne bazen ince müslin atıyorum çoğu zaman örtüsüz uyuyor beşiğinin içinde reflü yatağında
Bizimde bugün 15. Gün hoşgeldin uykusuzluk ve gaz sancılarıBen de aynı şekilde yapıyorum canım. Bir de Gecen dr kontrolünde doktorum sordu. Gebelik mi annelik mi daha iyi diyegebelik tabii ki dedim. Zombi gibi geziyorum evde bebek olduktan sonra dedim. Bir de asıl bebek 15. Günden sonra doğuyomusss ilk 15 gün ne uslu oglum var diyordumm taaa ki gaz sancıları baslayana kadar yaaa sabırrrrr. daral has come to me
Hemşireye sordum biri daha büyük olur normal dedi ama sen yine de eşit emzir dedi canım benimde sağ göğüs hemen doluyor ve çok çıkıyorKızlarr sol gögsüm sag gögsüme göre daha büyük ve cok tazyikli süt var ön sütle bile dün125 cc falan cıktı cok kısa sürede. Görüntü olarak bile rahatsız ediyor. Sizin iki gögüs aynı mı?
Kardeşimin eşi Tarsuslu her sene gidiyoruz aşırı sıcak örtüsüz olsa iyi olur sanki canım ama sen daha iyi bilirsin ben İstanbuldayım gündüz burası aşırı nemli ve artık baya sıcakBen de senin gibi giydiriyorum ama illaki üstüne battaniye ört diye baskilaniyorumMersin de yaşıyorum bu arada. Bayaa sıcak artık.
Canım inan 3 ay çok değiştiriyor. Benim prematüre bebelerim bile 3. Ayda insana dönmüşlerdi
Bizimde nadirde olsa gazsız saatlerimiz oluyor baya gülüyor elleriyle oynuyor falan kızımın normal halleri çok güzel teyzesi ama gaz mahvediyor biziBen de aynı şekilde yapıyorum canım. Bir de Gecen dr kontrolünde doktorum sordu. Gebelik mi annelik mi daha iyi diyegebelik tabii ki dedim. Zombi gibi geziyorum evde bebek olduktan sonra dedim. Bir de asıl bebek 15. Günden sonra doğuyomusss ilk 15 gün ne uslu oglum var diyordumm taaa ki gaz sancıları baslayana kadar yaaa sabırrrrr. daral has come to me
Offf artık uzun süreli dısarı cıkmak falan düsünemiyorumHemşireye sordum biri daha büyük olur normal dedi ama sen yine de eşit emzir dedi canım benimde sağ göğüs hemen doluyor ve çok çıkıyor
Onun içinde gittikçe bebeğin emme kapasitesi artacak ve göğsünü boşaltacaklar hatta hep böyle çok gelmeyecek fazlayken sağ buzluğa at dedi hemşire, ilginç bir şey daha söyledi tarihle birlikte saatte ekle dedi, gündüz sütü şekerli ve gazlı olur bebeği dinç tutar, gece sütü yağlı ve nispeten daha ağır olur bebeği uyutur dedi daha sonra kullanırken de sütleri saatlerine göre ver dedi. Bende bizim süt hiç dibe gelmiyor ki hep gündüz sütü gibi dedimOfff artık uzun süreli dısarı cıkmak falan düsünemiyorumpeki tahmini gögüs siskinliklerimiz ne zaman geçer hep böyle mi devam etcek. Tamam süt olması güzel bi sey ama asırısı bize hüsrannnn
Yerim Bilge kuşuBizimde nadirde olsa gazsız saatlerimiz oluyor baya gülüyor elleriyle oynuyor falan kızımın normal halleri çok güzel teyzesi ama gaz mahvediyor bizi
Ben de bi böyle deniyeyim canım tesekkür ederimOnun içinde gittikçe bebeğin emme kapasitesi artacak ve göğsünü boşaltacaklar hatta hep böyle çok gelmeyecek fazlayken sağ buzluğa at dedi hemşire, ilginç bir şey daha söyledi tarihle birlikte saatte ekle dedi, gündüz sütü şekerli ve gazlı olur bebeği dinç tutar, gece sütü yağlı ve nispeten daha ağır olur bebeği uyutur dedi daha sonra kullanırken de sütleri saatlerine göre ver dedi. Bende bizim süt hiç dibe gelmiyor ki hep gündüz sütü gibi dedimher emzirmeden sonra kalanı sağ memeyi boşalt dedi hemşire
Bizim evin içi 24-25 derece bu ara. Ben sadece kısa kollu zıbın giydiriyorum. Kolları bacakları çıplak. Bazen ayakları soğuk oluyor, o zaman çorap ama ne kadar tutarsa ayağında.Oda ısısına cok dikkat ediyorum canım ya acaba yediğim seylerle mi alakalı diye kendimi sorguluyorum. Sorgulamak hic bitmiyo bende bıktım cidden. Bir de uzun kollu mu giydiriyorsunuz hâla? Ben öyle yapıyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?