2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Benim endişem de bu dra 2 hafta önce götürdüğümde az vardı 3 ay olur dedi ama yayıldı kafasına kulaginin arkasına yüzü kabuk gibi oldu süt yoğurt yemiyorum sadece peynir acaba alerjimi nasıl teşhis etti dr tahlilmi yapıyolar mamada veriyorum günde 30 ml bir kere

Ben verdim ama şimdi tutmuyo parmak emmeye başladı alışır diyede biraz tedirgin oldum internette ellemeyin keşfediyo yaziyo ama bildiğim parmağını cokur cokur emiyo
Ben meme reddi yaşarken hemşire bir bebekten bahsetmişti o bebekte parmak emmeye alışıp meme reddi yapıyormuş sen yine de dikkat et bence, Allah korusun meme reddi falan oluşur o hepsinden beter cidden

Domates te olabilir dimi ayy ben domates fındık çok yiyorum süt olsun diye

Benim kızım bir gün yapio bir gün yapmiyo yaptığı gün 2 kere kaka yapio çiş baya dolduruyo

Ben meme reddi yaşarken hemşire bir bebekten bahsetmişti o bebekte parmak emmeye alışıp meme reddi yapıyormuş sen yine de dikkat et bence, Allah korusun meme reddi falan oluşur o hepsinden beter cidden
Ayy ağzı hiç boş kalsın istemiyo memeyi saatli veriyim diyorum bu seferde parmak emiyo eline çeksem daha çok hirslaniyo

Kızlar regl olan var mı ? Doğum sonrası regl süresi/yoğunluğu artıyor mu acaba . Normalde 4 gün sürer ilk 2 gün çok yoğun olur son iki gün bir iki damla gelirdi. Şuan 4 gündür epey bir kanama oldu. Bilgisi olan var mı ?

30 günlük kızım ilk günden beri 2 kullanıyoruz 1 den hayatta gelmiyor yarım saat emdi hiç azalmadı. 2 aldıl rahat etti sonra dr ada sordum aventler çok küçük 1 i direk atlayın dedi
2 numaralı başlıkla başladım ben hala onu kullanıyorum. Çok memnunum
Bizim de hala 2 numara ama artık akışı çok yavaş geliyor bana 3 numaraya geçeceğim

Benim 40 gün oldu hala kanamam oluyo dun sağ kasığımda bı ağrıyla uyandım

Offf cok zor. Makarnaya da paketli gıda dediler yok icinde yumurta olabilir vs diye korkuyorum. Hic vitamin vs kullandı mı canım, kalsiyum mu nasıl aldı?
Kalsiyum takviyesi veriyor doktor canım bende ilk bebekte diyet yapmıştım kuzu eti patates bulgur zeytin yiyordum sadece . İkincide alerjikti ama diyet yapmadım sadece domates tahin kaju çikolata vs yemedim direk süt icmedim ikincinin bağışıklığı daha güçlü . Osteocare diye bi kalsiyum takviyesi alıyordum.

Domates te olabilir dimi ayy ben domates fındık çok yiyorum süt olsun diye
Domates yedim 2 gündür asitli yapıyor kakasini poposu mahvoldu piştikten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…