- 3 Eylül 2015
- 2.459
- 3.765
- 133
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #31.981
Evet bizde de oluyor öyle olduğunda gazını çıkarıp geri emmeye devam ediyoruz. Uzun emmelerde arada gazını çıkarıp tekrar devam et canım.Kızlar bebeğim emerken gazı geliyor hep ıkınıyor, her bebekte olan bişey mi acaba?
Tamam canım bende öyle yapayım, gaz gelince memeyi de tutmuyor baya cebelleşiyoruzEvet bizde de oluyor öyle olduğunda gazını çıkarıp geri emmeye devam ediyoruz. Uzun emmelerde arada gazını çıkarıp tekrar devam et canım.
Benimki de öyle canım normal diye biliyorumKızlar bebeğim emerken gazı geliyor hep ıkınıyor, her bebekte olan bişey mi acaba?
Laktaz enzimini damla olarak kullanıyoruz canım her emzirmeden önce 4 damla veriyorum bildiğin laktozsuz anne sütü yapıyoruzKızlar bebisiniz günde kac tane kakalı bez ve cisli bez cıkarıyor? Biliyorum her bebisin farklı bünyesi var ama biz günde 4-5 kakalı bez cıkarırken nbl probiyotik kullanmaya basladığımızdan beri bu sayı 1 e düstü. Cisli bez de cok fazla cıkarıyoruz sayamıyorum bile mavi cizgi her seferinde beline kadar dolu oluyor.
Bugün yüzü daha iyi benim kızın ya, eşim 1. Ayı diye minik bir pasta almıştı onu yiyordum 2 gündür acaba ondan mı oldu diye düşündüm. Kulağındakiler sönmüş, yüzünde de yeni çıkmamış daha iyi görünüyor. Bizim de kakamız azaldı. Çişi çok yapıyor.Laktaz enzimini damla olarak kullanıyoruz canım her emzirmeden önce 4 damla veriyorum bildiğin laktozsuz anne sütü yapıyoruzbu enzimden önce günde 7-8 kez kaka yapardı şimdi max 3 kez yapıyor, her bezde çiş var bizdede
İnşallah öyledir canım perşembe doktora Bi soracamBenimki de öyle canım normal diye biliyorum
Çikolata hem gaz yapıyormuş hemde alerjik sanırım canım bende bitter yiyordum kahvenin yanında kestim artık sütü falanda kestin galiba ondan sönmüş olabilir zaten ortalama 3 ay sürüyormuş sonrasında düzene girecekmiş bu intolerans durumuBugün yüzü daha iyi benim kızın ya, eşim 1. Ayı diye minik bir pasta almıştı onu yiyordum 2 gündür acaba ondan mı oldu diye düşündüm. Kulağındakiler sönmüş, yüzünde de yeni çıkmamış daha iyi görünüyor. Bizim de kakamız azaldı. Çişi çok yapıyor.
Bu arada şimdi 1 ayda ne kadar kilo almaları gerekiyor ortalama. 10 günde 370 gr almış az mı acaba ? Sağdığım süta bakıyorum yağ tabakası oluyor üstünde ama acaba besleniyor mu sütüm yarıyor mu kafasına girdi m
Süt hiç tüketmiyorum canım bende aşırı gaz ve ishal yapıyor sindiremiyorum. Ama yoğurt peynir filan çok yiyordum. Sadece azıcık peynir yedim bugün. Belki de onlar artırdı dediğin gibi.Çikolata hem gaz yapıyormuş hemde alerjik sanırım canım bende bitter yiyordum kahvenin yanında kestim artık sütü falanda kestin galiba ondan sönmüş olabilir zaten ortalama 3 ay sürüyormuş sonrasında düzene girecekmiş bu intolerans durumu
Kilo olarak günlük 30 gram demişti doktorumuz, bizimki günlük 35gram almış hesabımıza göre, Doğacım maşallah 37gram almış günlük gayet güzel zaten çok çiş yapıyorsa iyi besleniyordur hiç endişe etme, kilo diyince yeni güncelleme geldi bize eşim önce kendi tartılıyor sonra bebeği alıyor kucağına bebeğin kilosunu takip ediyor böyle8 senelik kocamın yeni yeni huylarını görüyorum şaşkınım
merhaba kaç aylık bebeğiniz aynı durumu bende yaşıyorum fakat bizim mamamız hippMama kullanıpda bebeği kabız olan var mı Bebelac Gold kullanıyoruz anne sütü de içiyor çok fena kabız bebiş.
Teyzem de şimdi çiğ domates yediysen ondan yüzü böyle olmuştur dedi yaKalsiyum takviyesi veriyor doktor canım bende ilk bebekte diyet yapmıştım kuzu eti patates bulgur zeytin yiyordum sadece . İkincide alerjikti ama diyet yapmadım sadece domates tahin kaju çikolata vs yemedim direk süt icmedim ikincinin bağışıklığı daha güçlü . Osteocare diye bi kalsiyum takviyesi alıyordum.
Domates yedim 2 gündür asitli yapıyor kakasini poposu mahvoldu piştikten
Bizde Bi kaynanam gile Bi de annem gile geldik kaynanam gile geldiğimden beri uyumamıştı tam uyuttum görümcem burnunu sıkıp uyandırdı o saatten beri zorla yeni uyuttumBayramda biyerlere gidenlere helal olsun dışarı gezmeye gittik biraz kıyamet koptu iyiki eşimle gitmemişiim yoksa zehir olacakmış kucakta bı sorun yok biyere yatmiycak okadar eziliyoki hep kucak istiyo
Zaten zor uyutuyoruz neden uyandiriyoBizde Bi kaynanam gile Bi de annem gile geldik kaynanam gile geldiğimden beri uyumamıştı tam uyuttum görümcem burnunu sıkıp uyandırdı o saatten beri zorla yeni uyuttum
Ay sinir krizi sebebi. Tepki verseydin keşke zaten uyutmak çok zorBizde Bi kaynanam gile Bi de annem gile geldik kaynanam gile geldiğimden beri uyumamıştı tam uyuttum görümcem burnunu sıkıp uyandırdı o saatten beri zorla yeni uyuttum
Maşallah darısı başımaa kaç kilo almıştınız ve neler yaptınız kilo vermek için ben 20 kilo aldım 10 kilosu gitti 10kilo benimleKızlar aşırı mutluyumgöbeğim hala tamamen gitmese de doğumdan sadece 2 kg kalmış. 55 e düşmüşüm. Böyle giderse (inşallah gider) başlangıç kilomun da altına düşerim diye ümit ediyorum
Sevmek için uyurken sevemiyor sanki eşime bu bugün uyumaz diyorum ne olmuş uyandırdıysa yani ne alaka uyumasın diyor korkarak uyanınca etkileniyor çocuklarZaten zor uyutuyoruz neden uyandiriyo
Hepimiz söyledik kaç saattir uyanık zor uyuttuk diye banane seveceğim ben diyor uyanıkken seveceğine uyurken sev illa ağlatacak çocukların dengesini bozacak uykudan korkarak uyanıyorAy sinir krizi sebebi. Tepki verseydin keşke zaten uyutmak çok zor
Maşallah darısı başımaa kaç kilo almıştınız ve neler yaptınız kilo vermek için ben 20 kilo aldım 10 kilosu gitti 10kilo benimle
Ailelerden farklı bir şehirde yaşamak o kadar güzel ki kv ve annem geldi 15 gün kaldılar zor dayandımHepimiz söyledik kaç saattir uyanık zor uyuttuk diye banane seveceğim ben diyor uyanıkken seveceğine uyurken sev illa ağlatacak çocukların dengesini bozacak uykudan korkarak uyanıyor
En güzeli mesafe benimkiler illa gidicez dediler gitmedim evet sıkıcı bı bayram oldu ama en azından sinir hastası olmadimSevmek için uyurken sevemiyor sanki eşime bu bugün uyumaz diyorum ne olmuş uyandırdıysa yani ne alaka uyumasın diyor korkarak uyanınca etkileniyor çocuklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?