2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Laktaz enzimini damla olarak kullanıyoruz canım her emzirmeden önce 4 damla veriyorum bildiğin laktozsuz anne sütü yapıyoruz bu enzimden önce günde 7-8 kez kaka yapardı şimdi max 3 kez yapıyor, her bezde çiş var bizdede

Bugün yüzü daha iyi benim kızın ya, eşim 1. Ayı diye minik bir pasta almıştı onu yiyordum 2 gündür acaba ondan mı oldu diye düşündüm. Kulağındakiler sönmüş, yüzünde de yeni çıkmamış daha iyi görünüyor. Bizim de kakamız azaldı. Çişi çok yapıyor.

Bu arada şimdi 1 ayda ne kadar kilo almaları gerekiyor ortalama. 10 günde 370 gr almış az mı acaba ? Sağdığım süta bakıyorum yağ tabakası oluyor üstünde ama acaba besleniyor mu sütüm yarıyor mu kafasına girdi m

Çikolata hem gaz yapıyormuş hemde alerjik sanırım canım bende bitter yiyordum kahvenin yanında kestim artık sütü falanda kestin galiba ondan sönmüş olabilir zaten ortalama 3 ay sürüyormuş sonrasında düzene girecekmiş bu intolerans durumu

Kilo olarak günlük 30 gram demişti doktorumuz, bizimki günlük 35gram almış hesabımıza göre, Doğacım maşallah 37gram almış günlük gayet güzel zaten çok çiş yapıyorsa iyi besleniyordur hiç endişe etme, kilo diyince yeni güncelleme geldi bize eşim önce kendi tartılıyor sonra bebeği alıyor kucağına bebeğin kilosunu takip ediyor böyle 8 senelik kocamın yeni yeni huylarını görüyorum şaşkınım

Süt hiç tüketmiyorum canım bende aşırı gaz ve ishal yapıyor sindiremiyorum. Ama yoğurt peynir filan çok yiyordum. Sadece azıcık peynir yedim bugün. Belki de onlar artırdı dediğin gibi.

Benimki bebek tartısı aldı ilk haftamızda. Sürekli tartıyor manyak gibi bir de ajandasına not almış sayko ya

Teyzem de şimdi çiğ domates yediysen ondan yüzü böyle olmuştur dedi ya

Bayramda biyerlere gidenlere helal olsun dışarı gezmeye gittik biraz kıyamet koptu iyiki eşimle gitmemişiim yoksa zehir olacakmış kucakta bı sorun yok biyere yatmiycak okadar eziliyoki hep kucak istiyo
Bizde Bi kaynanam gile Bi de annem gile geldik kaynanam gile geldiğimden beri uyumamıştı tam uyuttum görümcem burnunu sıkıp uyandırdı o saatten beri zorla yeni uyuttum

Bizde Bi kaynanam gile Bi de annem gile geldik kaynanam gile geldiğimden beri uyumamıştı tam uyuttum görümcem burnunu sıkıp uyandırdı o saatten beri zorla yeni uyuttum
Ay sinir krizi sebebi. Tepki verseydin keşke zaten uyutmak çok zor
Maşallah darısı başımaa kaç kilo almıştınız ve neler yaptınız kilo vermek için ben 20 kilo aldım 10 kilosu gitti 10kilo benimle

Sütünüzü artırmak için ne yapıyorsunuz? Benim bebiş çok huysuzlaştı iki üç gündür hem tuvaletini yapamıyor rezene içtim bugün yaptı heralde onun etkisi. Zeytinyağı bir işe yaramadı bizde

Ay sinir krizi sebebi. Tepki verseydin keşke zaten uyutmak çok zor

Maşallah darısı başımaa kaç kilo almıştınız ve neler yaptınız kilo vermek için ben 20 kilo aldım 10 kilosu gitti 10kilo benimle
Hepimiz söyledik kaç saattir uyanık zor uyuttuk diye banane seveceğim ben diyor uyanıkken seveceğine uyurken sev illa ağlatacak çocukların dengesini bozacak uykudan korkarak uyanıyor

Hepimiz söyledik kaç saattir uyanık zor uyuttuk diye banane seveceğim ben diyor uyanıkken seveceğine uyurken sev illa ağlatacak çocukların dengesini bozacak uykudan korkarak uyanıyor
Ailelerden farklı bir şehirde yaşamak o kadar güzel ki kv ve annem geldi 15 gün kaldılar zor dayandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…