2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Ben de kullanmayı unutuyorum canım ya. Benim de vitaminim var ama icinde kalsiyum yok sanırım. İyi bi vitamin takviseysi almam lazım bu sürecte

Ben de kullanmayı unutuyorum canım ya. Benim de vitaminim var ama icinde kalsiyum yok sanırım. İyi bi vitamin takviseysi almam lazım bu sürecte
Ben hamilelikte kullandığım osteocare i kullanmaya devam ediyorum canım kalsiyum+magnezyum hamilelikte de çok memnundum doktoruna bir danış istersen.

Ben hamilelikte kullandığım osteocare i kullanmaya devam ediyorum canım kalsiyum+magnezyum hamilelikte de çok memnundum doktoruna bir danış istersen.
Tamam canım tesekkür ederim. Simdilik yapay zekadan bir diyet listesi aldım ama en yakın zamanda diyetisyene de baslıycam kendi sağlığımdan da olmamak icin

Cnm bendede inek sütü ve yumurta sarısına intoleransım var süt ayran yoğurt kullanmıyorum ama peynir ve yumurta yiyiyorum acaba kızımında ondan mı gazı var
İhtimal yüksek canım doktorunla mutlaka görüş alerjik durumunu, biz laktaz enziminden sonra aşırı rahatladık babası gibi süt sindirim sorunu varmış

Çok çok geçmiş olsun kuzucuk bizimde laktoz ile alakalı sorunumuz var gaz damlaları vs çözmeyince son gittiğimiz doktora eşimin laktoz intoleransından bahsettik, laktaz enziminden sonra geçmezse çoklu gıda alerjisi testine gidecektik bizimde laktaz enzimi ile çözüldü sorunumuz, yaptığı kakalar bile aşırı cıvıkmış şimdi yaptıklarını görünce anlıyoruz kızım etrafa gülücük saçıyor resmen güncelleme geldi kızıma. İnşallah daha huzurlu ve sağlıklı günler sizi de bekliyor

Tesekkürler canımsize de cok gecmis olsun canım, laktaz enzimi derken tam olarak nasıl cözdünüz ? Bizim de kakamız asırı ama asırı cıvık ins daha huzurlu günlerimiz olacak

Canım benim vardı ishalim ama asla tek başına değildi ishalle beraber kusma ve yoğun sancılarım vardı hatta ishalden önce sancılar başladı ishal tek başına yeterli bir belirti değil

Canım benim vardı ishalim ama asla tek başına değildi ishalle beraber kusma ve yoğun sancılarım vardı hatta ishalden önce sancılar başladı ishal tek başına yeterli bir belirti değil
Çok teşekkür ederim. Dediğiniz gibi başka bir belirti yok. Ama zehirlenecek bir şey de yemedim. Gece midem tamamen boşaldıktan sonra rahat uyuyabildim çok şükür.

Çok teşekkür ederim. Dediğiniz gibi başka bir belirti yok. Ama zehirlenecek bir şey de yemedim. Gece midem tamamen boşaldıktan sonra rahat uyuyabildim çok şükür.
Geçmiş olsun canım Belki zehirlenme olmasa da yediğin bir şey bağırsakları çalıştırmıştır, sağlıkla al bebişini kucağına inşallah

Geçmiş olsun canım Belki zehirlenme olmasa da yediğin bir şey bağırsakları çalıştırmıştır, sağlıkla al bebişini kucağına inşallah
Normalde gün aşırı tuvalete çıkıyorum tam kabız sayılmam ama bu şekilde sanki zehirlenmişim gibi çok feci bir ishal yaşayınca ailede başka kimsede de yok, tek bende oldu. İnternette de doğum belirtisi diye okudum. Bu durumu yaşamış tecrübeli annelere sorayım dedim. Çok teşekkür ederim. Allah sizin de bebeğinizi analı babalı büyütmenizi nasip etsin

Sağol canım teşekkür ederim benim zaten üç gün çektiğim sancılar vardı dördüncü gün yoğunlaştı bu sancılarım canım ama üç gündür çektiğim için yine doğuma yorumlamadım bir kaç saat sonrasında ishal olduğumu görünce dedim tamam doğuruyorum ki aynı gün içerisinde doğumum oldu canım

anladım bende ağrı filan başka belirti yok, o zaman heyecana gerek yok. Hayırla gelsin inşaallah. Teşekkür ederim cevabın için

Ne zormuş ya bir büyüselerdi… En azından düzenleri bir otursa

Benimde var sütüm yani çok mu az mı bilmem ama var emiyorda mememde uyuyor koyuyorum 10 dk sonra basıyor çığlığı… alışmasın diye emzik vermiyorum ben memeye alışalı 2 gün oldu zaten
Ben verdim ama şimdi tutmuyo parmak emmeye başladı alışır diyede biraz tedirgin oldum internette ellemeyin keşfediyo yaziyo ama bildiğim parmağını cokur cokur emiyo

Ben 3 hafta kala ishal oldum bı umutlandim doğumum olacak diye 39 haftayı geçti dogurdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…