2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Tesekkür ederim canım. Peki alerji testi vs yaptırdın mı hic?

Poposunda pişik yok sadece yüzü ayy ne yiyicez biz nasıl süt olacak

Canım doktorumun da cocugu aynı olmus direkt gördügü gibi anladı. 3 aydan önce yapılan test dogru sonuc vermiyormus. Belirtilere bakarak teshis etti yani. Aynı bahsettiğin seyler bizde de var. 2 gün yediklerime dikkat ettim huysuzlugu gitti mesela cok etkiliyor bence

Gece çok rahat uyuyo gündüz sürekli kucakta geceleri sıkıntımız yok sadece yanında istiyo sizde başka ne gibi belirtiler verdi

Tesekkür ederim canım. Peki alerji testi vs yaptırdın mı hic?
Evet cnm çıkmadı küçük olduğu için sadece soya çıkmıştı kanda ama söyle birşey ben katı diyet yaptığım için denedigim ürünlerin alerji yapıp yapmadığını anlıyordum anında gunde 8,9 kaka ve kilo kaybı emme reddi vs. Bizde kolik sanıyorduk diyet yaptıgimda çocuğumun çaresiz kaldığım ağlamaları bitmişti.

Bayramda biyerlere gidenlere helal olsun dışarı gezmeye gittik biraz kıyamet koptu iyiki eşimle gitmemişiim yoksa zehir olacakmış kucakta bı sorun yok biyere yatmiycak okadar eziliyoki hep kucak istiyo

Poposunda pişik yok sadece yüzü ayy ne yiyicez biz nasıl süt olacak
Bebekte aşırı ağlama yoğun egzama emme reddi yoksa herşeyi ye canım ufak reaksiyonlar tum bebeklerde var. Sadece domates susam ürünü kuruyemiş yeme. Sütü direk içme intoleransı varsa aşırı gaz yeşil kaka vs oluyorsa süt ürünlerini hiç tüketme. Hiçbirşey yemeyince de olmuyor ilk çocuklarda depolar dolu ama şimdi bizdede birşey kalmadı ki bebeğe yarasın

Bu ara domates ile fındık çerez tarzı çok yedim canım ben de keseyim biraz bakayım en azından deneyeyim

kızlar ben çok düzenli sağım yapmaya çalışmama rağmen sütüm azalıyor sanki. Ara ara bebekleri kucağıma göğsüme alıyorum ama hiç emziremediğim için süt üretimi azalıyormuş gibi hissediyorum. Sıpalar 40cc içmeye başlamış ben iki saatte bir zaten 130 cc falan zor sağıyorum göğüslerimi sıka sıka. Bugünün geleceğini elbet sütümün yetmediği günlere geleceğimi biliyordum da bu kadar erken beklemiyordum ya. Solgar kullanıyorum, bestlak kullanıyorum, rezene anason kimyon üçlüsünü içmeye çalışıyorum. Başka ne yapabilirim? Birazdan dut üzüm kaynatacağım (

Dereotu, bol yeşillik canım. İnek gibiyiz zaten otlayıp süt yapıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…