- 7 Ocak 2024
- 1.815
- 862
- 43
- 27
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #31.901
Benimde var sütüm yani çok mu az mı bilmem ama var emiyorda mememde uyuyor koyuyorum 10 dk sonra basıyor çığlığı… alışmasın diye emzik vermiyorum ben memeye alışalı 2 gün oldu zatenSütüm var yinede sürekli memede kaç saat uyumadı gözleri kapaniyo uyumamak için direniyor sürekli meme istiyo emzik vermeye çalıştım atiyo yeni uyudu
Bizde öyleyiz mahvoldum bugün full meme deydi hergün 4 te de uyanıyor şimdi emiyo bakalım kaç saat yatacak.Benimde var sütüm yani çok mu az mı bilmem ama var emiyorda mememde uyuyor koyuyorum 10 dk sonra basıyor çığlığı… alışmasın diye emzik vermiyorum ben memeye alışalı 2 gün oldu zaten
Saat 7 oldu hala emiyor ağzından çektiğim an barım barım bağırıyor…Bizde öyleyiz mahvoldum bugün full meme deydi hergün 4 te de uyanıyor şimdi emiyo bakalım kaç saat yatacak.
Bizimki philips avent’inkini sevdi. Ben de bibs almıştım, onlardan nefret etti, ağzına sokmadı.Bebeği emzik tutanlar hangi modeli aldınız chicconun emzigini almiştim çok az tutup çıkarıyor hangi emziği rahat tutar
Aventi tutuyorlar genelde bende avent verdim tuttu, bibs i tutmadı ağzına büyük geldi öğürüyor.Bebeği emzik tutanlar hangi modeli aldınız chicconun emzigini almiştim çok az tutup çıkarıyor hangi emziği rahat tutar
Kuzum aynısı benimkinde de var. Süt alerjisi dedi doktor. 5 cocuktan 2 sinde oluyor dedi. Diyet basladık, dikkat ediyoruz. Krem losyon falan kullanıyoruz. 3 ay dikkat etmen lazım dediYükündekilerden ziyade beni kulağında çıkanlar endişelendiriyor yaegzamaya benziyor ama kendi kendime teşhis koymayayım Dr a bir göstermez bayram sonrası bakalım ne diyecek. Ben hava ısındığından beri sadece zıbınla yatırıyorum gerçekten gece uykusu farketti.
Ablamın iki bebeğinde de çoklu gıda alerjisi vardı ablam da aylarca diyet yaptı o hiçbir şey yiyemedi her şeye alerjileri vardı resmenKuzum aynısı benimkinde de var. Süt alerjisi dedi doktor. 5 cocuktan 2 sinde oluyor dedi. Diyet basladık, dikkat ediyoruz. Krem losyon falan kullanıyoruz. 3 ay dikkat etmen lazım dedisakın kaçamak yapma dedi huzursuzluğu artar. Memeyle kavga eder. Ağlar, ıkınır. İlerde de kalıcı hasar olarak astım olur dedi. Süt ve süt ürünlerini simdilik hayatımdan cıkardım. Daha huzurlu gibi. Gözlemliyoruzz. Bugün 3. Günümüz
Tesekkür ederim canımAblamın iki bebeğinde de çoklu gıda alerjisi vardı ablam da aylarca diyet yaptı o hiçbir şey yiyemedi her şeye alerjileri vardı resmensonradan iki bebeğinde de geçti canım şuan ikisi de her şeyi yiyorlar. Geçmiş olsun
Bizde öyleyiz mahvoldum bugün full meme deydi hergün 4 te de uyanıyor şimdi emiyo bakalım kaç saat yatacak.Benimde var sütüm yani çok mu az mı bilmem ama var emiyorda mememde uyuyor koyuyorum 10 dk sonra basıyor çığlığı… alışmasın diye emzik vermiyorum ben memeye alışalı 2 gün oldu zaten
Bence buna da şükür gaz sancısından sadece memede susuyorlar en azından. Ya avaz avaz bağırıp ağlasalardı kolik olsalardı ne yapardık bilmiyorum Yine bu şekilde sakinleştiklerinde de çok şükür Ben de denedim ek takviye de yaptım Hayır ille de meme de duracak.Saat 7 oldu hala emiyor ağzından çektiğim an barım barım bağırıyor…doymuyor mu acaba dedim 10 ml mama verdim ama hala memede
Evet canım zordu ama sizin için de iyi olacak inşallah. En kısa sürede atlatırsınız inşallahTesekkür ederim canımekte bulunan ürünleri yeme dedi simdilik hayat cok zor ya. Ablana da cok zor olmuştur eminim. Süt ve süt ürünlerine aşık bir anneye alerjik bebe şoku. Oglus 3 aylık olunca aleji testi vs yapılcak neye alerjisi oldugunu anlarsak ona göre yol alcaz canım. Simdi yapılan testler sonuc vermiyormus cünkü. İns kısa sürede atlatırız memeyle kavga ediyodu son zamanlarda sütüm mü acı tadı mı kötü neden böyle yapıyor diye üzülüyordum meğerse hazmedemiyormus yüzündekileri de isilik sanmıstım meğerse değilmişşşş
İns canımEvet canım zordu ama sizin için de iyi olacak inşallah. En kısa sürede atlatırsınız inşallahailede var mı alerjik biri? Benim annem mesela alerjik saçını bile boyayamaz, ona bile alerjisi var
Geçmiş olsun canım, yine buna da şükür inan ablam sadece makarna,pilav ve patates yiyebiliyorduİns canımbenim alerjim var ama gıdaya değil. toz, tüy, polen vs alerjik rinitim. alerjik bünye cok zor cidden. Dün mesela kahvaltıda hindistan cevizi sütü ve unu ile ıspanaklı pankek yaptık ve avokodo yedim. Alternatif resmen yok. cok zorlanıyorum zeytin bal vs ekstra aklıma bisi gelmiyor. Neredeyse her sey yasakkk
Offf cok zor. Makarnaya da paketli gıda dediler yok icinde yumurta olabilir vs diye korkuyorum. Hic vitamin vs kullandı mı canım, kalsiyum mu nasıl aldı?Geçmiş olsun canım, yine buna da şükür inan ablam sadece makarna,pilav ve patates yiyebiliyordu
Geçmiş olsun canım. Pazartesi gidicem bakalım ne diyecek daha önce kontrolde sorduğumda normal demişlerdi. Bunu da sorayım süt alerjisi filan olur mu diyeKuzum aynısı benimkinde de var. Süt alerjisi dedi doktor. 5 cocuktan 2 sinde oluyor dedi. Diyet basladık, dikkat ediyoruz. Krem losyon falan kullanıyoruz. 3 ay dikkat etmen lazım dedisakın kaçamak yapma dedi huzursuzluğu artar. Memeyle kavga eder. Ağlar, ıkınır. İlerde de kalıcı hasar olarak astım olur dedi. Süt ve süt ürünlerini simdilik hayatımdan cıkardım. Daha huzurlu gibi. Gözlemliyoruzz. Bugün 3. Günümüz
Sen riske atma öyleyse canım doktorun ne diyorsa artık. Evet evet vitamin kullandı sen kullanıyor musun? Bana doktorum verdi en başından beri vitamin+kalsiyum magnezyum kullanıyorum bebişler her şeyi emiyorlar. Hamilelikteki kadar düzenli içemiyorum ama unutuyorum.Offf cok zor. Makarnaya da paketli gıda dediler yok icinde yumurta olabilir vs diye korkuyorum. Hic vitamin vs kullandı mı canım, kalsiyum mu nasıl aldı?
Genelde huzursuz oluyorlar canım anlarsın zaten. Memeyle kavga ediyor. Emmek istemiyor. Gürültülü kaka oluyor. Midesinden emerken sesler geliyor gurul gurul. Yüzü de atopik dermatit oluyor ve kırmızı lekeler akne gibi. Bizim kabuklanma sadece kulak memesinde oldu. Yüzü isilik gibiydi önemsemedim. Sonra minik minik vücudunda da oldu. Mutlaka danış en doğru bilgiyi doktorunuz verirGeçmiş olsun canım. Pazartesi gidicem bakalım ne diyecek daha önce kontrolde sorduğumda normal demişlerdi. Bunu da sorayım süt alerjisi filan olur mu diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?