- 31 Ağustos 2024
- 349
- 401
- 18
- 30
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #32.241
Biz ilk kontrolden sonra başladık ocean 3 damla veriyorum . Eğer giyilebilir istiyorsan mochi . Daha güçlü olsun priz başında beklerim diyorsan Philips ama uzun vadede devamlılığı yok onun tükenmişlik hissi geliyor kablolu olunca . Mochi çok daha güzel bence her işini yapıyorsun takıpKızlar oğlum yarın 13 günlük oluyor d vitaminine ne zaman başlamalıyım ? Birde önereceğiniz bir süt sağma makinesi var mı ?
İnş ya sürekli gazda çıkarıyor popişide durmuyor maşallah ama yine de sancılanıyor bitkisel aldığım damla da uyku falan yapıyordu büyük oğlumda buna da aldık bakalım o ağladıkça bizde sıkıntıya giriyoruz bayramda bir iki eve gittim diye olmuş gören öyle diyor niye gezmişimValla inşallah fayda eder canım, benmki de ağlıyor şuan sürekli Bi yerinde bişey var sanıyorum artık
5 günlükken başladık biz. Asm kontrolünde verdiler. Acura var bende hiç memnun değilim bunu direkt ele bence Mochi sipariş verdim ben giyilebilir olanınıKızlar oğlum yarın 13 günlük oluyor d vitaminine ne zaman başlamalıyım ? Birde önereceğiniz bir süt sağma makinesi var mı ?
Kızlar oğlum yarın 13 günlük oluyor d vitaminine ne zaman başlamalıyım ? Birde önereceğiniz bir süt sağma makinesi var mı ?
Bize de hastanede 2. Hafta itibariyle başlayın demişlerdi.Kızlar oğlum yarın 13 günlük oluyor d vitaminine ne zaman başlamalıyım ? Birde önereceğiniz bir süt sağma makinesi var mı ?
Max 8 damla , bize Dr günde iki sefer 3 er damla yeter dedi. Ben ilk gün 2 er damla verdim yeterli olduKutunun üstünde 4-10 yaş yazıyor ya sizin aldıklarınız da böyleydi sanki normalde 8 damlalık dolusu veriliyormuş ben sadece yarım damlalık verdim küçük diye siz nasıl kullandınız aldığınız gaz damlalarını normalde bu damlalıkla 8 tane dolu dolu veriliyormuş öyle yazıyor
Sizinkiler damlatmalık o zaman bunu doldurarak veriyoruz en azından ben öyle anladım çok olur diye sadece rahatsızlandığı zaman veriyordum büyük oğlumaMax 8 damla , bize Dr günde iki sefer 3 er damla yeter dedi. Ben ilk gün 2 er damla verdim yeterli oldu
Sab simplex başladık biz damlatılıyor evet. Onu hiç bilmiyorum eczacıya sor bir yarın onlar bilirlerSizinkiler damlatmalık o zaman bunu doldurarak veriyoruz en azından ben öyle anladım çok olur diye sadece rahatsızlandığı zaman veriyordum büyük oğluma
Ben doğduktan 2-3 gün sonra başlamıştım doktor çıkarken reçeteye yazmıştıKızlar oğlum yarın 13 günlük oluyor d vitaminine ne zaman başlamalıyım ? Birde önereceğiniz bir süt sağma makinesi var mı ?
Millet herşeye bişey bulur zaten canım takma sen onları, ona bakacak olsak biz biyere gitmedik ama yinede ağlıyor yani, arabayla gezip geldik uyudu eve geldik yatırdık ağladı emzirdim uyudu yatırınca yine ağladı, ne yapacaz bilmiyorumİnş ya sürekli gazda çıkarıyor popişide durmuyor maşallah ama yine de sancılanıyor bitkisel aldığım damla da uyku falan yapıyordu büyük oğlumda buna da aldık bakalım o ağladıkça bizde sıkıntıya giriyoruz bayramda bir iki eve gittim diye olmuş gören öyle diyor niye gezmişim
Wee baby manuel olan mı canım ? Birde sağdığın sütü nasıl veriyorsun meme reddinden korkuyorum benCanım biz 6 günlüktük başlattı bize doktorumuz süt sağma makinesi de wee baby kullanıyorum çok memnunum
Kaşık Biberon var E bebekten almıştık bizWee baby manuel olan mı canım ? Birde sağdığın sütü nasıl veriyorsun meme reddinden korkuyorum ben
Elektrikli olanı canım, biraz priz başında beklemek yorucu olabilir ama, ağrıyan taş gibi göğüslerimi yumuşacık yaptı. Ben çay kaşığı ile veriyordum canım ama öyle uzun süre vermediğim için meme reddi yapmadı, enjektörle vermeyi deneyebilirsin sen de az az damlat ağzınaWee baby manuel olan mı canım ? Birde sağdığın sütü nasıl veriyorsun meme reddinden korkuyorum ben
Üstünde damlalık yazıyor damla yazmıyor diğer oğlumda da hep yarım damlalık verirdim hiç üstüne çıkmamıştım yine sorarım çıkınca ama işe yaradı verir vermez ıkınıp ağlamayı bıraktı kuzumSab simplex başladık biz damlatılıyor evet. Onu hiç bilmiyorum eczacıya sor bir yarın onlar bilirler
Aynen gezme sonrası olan herşeyi gezmeye bağlıyorlar suçluyacak yer kişi buluyorlar soğuktan bişey olsa doğu tarafındaki çocuklar hastalıktan kurtulmaz hala o taraflar soğuk bebişler arabada gezerken uyumayı seviyorlar geçen doktor dayımlara araba bebeğin gazını alıyor ondan rahatlıyorlar araba da demiş bizim oğlan akşama kadar gezsek ağlamaz arabada full uyuyor durana kadarMillet herşeye bişey bulur zaten canım takma sen onları, ona bakacak olsak biz biyere gitmedik ama yinede ağlıyor yani, arabayla gezip geldik uyudu eve geldik yatırdık ağladı emzirdim uyudu yatırınca yine ağladı, ne yapacaz bilmiyorum
Aynen öyle canım insanlar anca konuşur, eve tıkılıp kalacak değilsin ya sonuçtaAynen gezme sonrası olan herşeyi gezmeye bağlıyorlar suçluyacak yer kişi buluyorlar soğuktan bişey olsa doğu tarafındaki çocuklar hastalıktan kurtulmaz hala o taraflar soğuk bebişler arabada gezerken uyumayı seviyorlar geçen doktor dayımlara araba bebeğin gazını alıyor ondan rahatlıyorlar araba da demiş bizim oğlan akşama kadar gezsek ağlamaz arabada full uyuyor durana kadar
Maflor kullanıyorumHangi gaz damlasını aldınız kızlar oğlumda vicol kullandım ama 2 gündür bebiş de gaz sancısı çekiyor yine onu mu alsam
Pusette dursa biraz sende rahat ederdin biz kucağa alamıyoz büyükten dolayı ondan alışmadı herhaldeAynen öyle canım insanlar anca konuşur, eve tıkılıp kalacak değilsin ya sonuçtaevet ya arabayı seviyorlar ama orda bile kucak istiyor bizimki puseti de pek sevmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?