2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    217
Kızlar oğlum yarın 13 günlük oluyor d vitaminine ne zaman başlamalıyım ? Birde önereceğiniz bir süt sağma makinesi var mı ?
Biz ilk kontrolden sonra başladık ocean 3 damla veriyorum . Eğer giyilebilir istiyorsan mochi . Daha güçlü olsun priz başında beklerim diyorsan Philips ama uzun vadede devamlılığı yok onun tükenmişlik hissi geliyor kablolu olunca . Mochi çok daha güzel bence her işini yapıyorsun takıp

Valla inşallah fayda eder canım, benmki de ağlıyor şuan sürekli Bi yerinde bişey var sanıyorum artık
İnş ya sürekli gazda çıkarıyor popişide durmuyor maşallah ama yine de sancılanıyor bitkisel aldığım damla da uyku falan yapıyordu büyük oğlumda buna da aldık bakalım o ağladıkça bizde sıkıntıya giriyoruz bayramda bir iki eve gittim diye olmuş gören öyle diyor niye gezmişim

Kızlar oğlum yarın 13 günlük oluyor d vitaminine ne zaman başlamalıyım ? Birde önereceğiniz bir süt sağma makinesi var mı ?
5 günlükken başladık biz. Asm kontrolünde verdiler. Acura var bende hiç memnun değilim bunu direkt ele bence Mochi sipariş verdim ben giyilebilir olanını

Kutunun üstünde 4-10 yaş yazıyor ya sizin aldıklarınız da böyleydi sanki normalde 8 damlalık dolusu veriliyormuş ben sadece yarım damlalık verdim küçük diye siz nasıl kullandınız aldığınız gaz damlalarını normalde bu damlalıkla 8 tane dolu dolu veriliyormuş öyle yazıyor

Eklentiler

• 17495788763525020905725485940255.webp
    31 KB · Görüntüleme: 26
  • 17495790102228437804181220214578.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 26
Max 8 damla , bize Dr günde iki sefer 3 er damla yeter dedi. Ben ilk gün 2 er damla verdim yeterli oldu

Max 8 damla , bize Dr günde iki sefer 3 er damla yeter dedi. Ben ilk gün 2 er damla verdim yeterli oldu
Sizinkiler damlatmalık o zaman bunu doldurarak veriyoruz en azından ben öyle anladım çok olur diye sadece rahatsızlandığı zaman veriyordum büyük oğluma

Sizinkiler damlatmalık o zaman bunu doldurarak veriyoruz en azından ben öyle anladım çok olur diye sadece rahatsızlandığı zaman veriyordum büyük oğluma
Sab simplex başladık biz damlatılıyor evet. Onu hiç bilmiyorum eczacıya sor bir yarın onlar bilirler

Millet herşeye bişey bulur zaten canım takma sen onları, ona bakacak olsak biz biyere gitmedik ama yinede ağlıyor yani, arabayla gezip geldik uyudu eve geldik yatırdık ağladı emzirdim uyudu yatırınca yine ağladı, ne yapacaz bilmiyorum

Wee baby manuel olan mı canım ? Birde sağdığın sütü nasıl veriyorsun meme reddinden korkuyorum ben
Elektrikli olanı canım, biraz priz başında beklemek yorucu olabilir ama, ağrıyan taş gibi göğüslerimi yumuşacık yaptı. Ben çay kaşığı ile veriyordum canım ama öyle uzun süre vermediğim için meme reddi yapmadı, enjektörle vermeyi deneyebilirsin sen de az az damlat ağzına

Sab simplex başladık biz damlatılıyor evet. Onu hiç bilmiyorum eczacıya sor bir yarın onlar bilirler
Üstünde damlalık yazıyor damla yazmıyor diğer oğlumda da hep yarım damlalık verirdim hiç üstüne çıkmamıştım yine sorarım çıkınca ama işe yaradı verir vermez ıkınıp ağlamayı bıraktı kuzum

Aynen gezme sonrası olan herşeyi gezmeye bağlıyorlar suçluyacak yer kişi buluyorlar soğuktan bişey olsa doğu tarafındaki çocuklar hastalıktan kurtulmaz hala o taraflar soğuk bebişler arabada gezerken uyumayı seviyorlar geçen doktor dayımlara araba bebeğin gazını alıyor ondan rahatlıyorlar araba da demiş bizim oğlan akşama kadar gezsek ağlamaz arabada full uyuyor durana kadar

Aynen öyle canım insanlar anca konuşur, eve tıkılıp kalacak değilsin ya sonuçta evet ya arabayı seviyorlar ama orda bile kucak istiyor bizimki puseti de pek sevmiyor

Aynen öyle canım insanlar anca konuşur, eve tıkılıp kalacak değilsin ya sonuçta evet ya arabayı seviyorlar ama orda bile kucak istiyor bizimki puseti de pek sevmiyor
Pusette dursa biraz sende rahat ederdin biz kucağa alamıyoz büyükten dolayı ondan alışmadı herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…