2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    217
Selam kızlar. Günümüz gecemiz karışmış durumda. Saat 4 ten beri uyumadı. Tam uyuttum dışardan gelen seslere tekrar uyandı. Hunilenmem yakındır

Enjektörle verdim vermez olaydım memeden ayrılmayan çocuk memeyi reddetmeye başladı yine, baya uğraştıracak birde göğüslerim yara çok uğraşamıyorum da oda dün emdi mesela gece yara diye zorlamadım mecbur şırıngayla verdim,. Kaşığa geçeyim diyorum bende

Selam kızlar bugün bende pertim sabaha karşı 4 ten sonra uyku yok diğer çocukları kalkıp okula hazırlayamadım bile yorgunluktan ah bi düzene girsek rutin oluştursak su an bu meme olayı beni bitirdi sürekli arayısta

Bende uykuya hasret kaldım gaz damlası aldım sabah verdim baktım ağlıyor uyumuyor komşuya geldim banyo yaptırmak için yaptırdık da uyudu

Aynen canım onu da bir dene, umarım çabucak geçer bu zor günler

Kızlar bebeği yıkamak gaz yapar mı sizce? Üşütürüz diye korkuyoruz, odanı için de UFO da yakıyoruz ama banyodan sonra çocuğum ağlayarak titriyor

Kızlar bebeği yıkamak gaz yapar mı sizce? Üşütürüz diye korkuyoruz, odanı için de UFO da yakıyoruz ama banyodan sonra çocuğum ağlayarak titriyor
Aklına gaz sancısını hafifletir canım. Belki suyu sevmiyordur ya da suyu sıcak mı yapıyorsunuz acaba? 37-38 derece su ideal.

Banyo daha çok gazını alır canım ev soğuksa UFO yakabilirsin suyu soğuk olduysa üşüyebilir

Aklına gaz sancısını hafifletir canım. Belki suyu sevmiyordur ya da suyu sıcak mı yapıyorsunuz acaba? 37-38 derece su ideal.
Suyun ısısını ölçerek yapıyoruz canım 37 derece olarak, Sudan korktu büyük ihtimalle, bugün yine küvete su doldurup içinde biraz durdurmayı düşünüyoruz

Banyo daha çok gazını alır canım ev soğuksa UFO yakabilirsin suyu soğuk olduysa üşüyebilir
Suyunu ısısını ölçüyoruz canım, ilk banyosu olunca Sudan korktu inşallah alışır, birde düzenli sıpaya götürmeyi düşünüyorum onunda faydası olur mu ki

Suyunu ısısını ölçüyoruz canım, ilk banyosu olunca Sudan korktu inşallah alışır, birde düzenli sıpaya götürmeyi düşünüyorum onunda faydası olur mu ki
Canım bize eve gelen ebe ilk banyosunu bu şekilde yaptırdı, bi müslin beze sarıp. O kadar hoşuna gitti ki, artık banyo yapmayı çok seviyor, kafasına duşu tutunca gözlerini kapıyor siz de bu tarz deneyebilirsiniz, aşırı mayışıyolar. Bebeklerin banyodan korkmaması içinmiş.

Suyun ısısını ölçerek yapıyoruz canım 37 derece olarak, Sudan korktu büyük ihtimalle, bugün yine küvete su doldurup içinde biraz durdurmayı düşünüyoruz
Canım ilk başlarda kuvetinde muslin bir örtüyle yıkadım. Suyu çok sevdi kızım. Şimdi kuvetti hazirlikti zamanım yok . Babasının kucağında yıkıyorum 5 dakikada. Çok daha pratik. Hergun olunca böylesi kolay oluyor

Kızlar bebeğim hemen her akşam 6 gibi basliyo ağlamaya ve asla sakinlesmiyo şuan için görünen gaz yok yada ben anlamıyorum acaba kızım kolik olabilirmi saat 11 kadar sürüyor bu durum

Filenin üstünde yıkıyorsanız üstüne müslin örtün yavaş yavaş bacaklarından suyu dökmeye başlayın o zaman korkmaz.

Kızlar bebeğim hemen her akşam 6 gibi basliyo ağlamaya ve asla sakinlesmiyo şuan için görünen gaz yok yada ben anlamıyorum acaba kızım kolik olabilirmi saat 11 kadar sürüyor bu durum
7-8 gibi başlıyor bizimki de 12.30a kadar ve memeyle kavgamız başladı şu 2 gündür

Ben kafasına tutarken çok korkuyorum ya. Kafasını ve yüzünü avcumla yıkıyorum. Baya baya duşu tutuyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…