2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Kızlar girmeye vakit bulamadım, kızım huzursuz uyumuyor. Havalar da çok sıcak 🥺
Yüzünde ve vücudunda kırmızı noktacıklar çıkmaya başladı. 2 gündür artmış durumda, kulaklarında da var. Kaşlarında minik döküntü de var gibi. Sürekli ıkınma ve kusma halinde ne yapacağımı bilmiyorum artık. 😔 Çok üzülüyorum. İsilik gibi kabarcık durumunu yaşayan arkadaşlar çözüm bulabildiniz mi?

Yüzünde ve vücudunda kırmızı noktacıklar çıkmaya başladı. 2 gündür artmış durumda, kulaklarında da var. Kaşlarında minik döküntü de var gibi. Sürekli ıkınma ve kusma halinde ne yapacağımı bilmiyorum artık. 😔 Çok üzülüyorum. İsilik gibi kabarcık durumunu yaşayan arkadaşlar çözüm bulabildiniz mi?
Valla sadece zıbınla tutuyorum neredeyse, güneşten koruyorum olabildiğince. Bizim bayağı azaldı kırmızı noktalar. Kafası soyuluyordu, o kendi kendine geçti, bir şey yapmadım soyulma için.

Valla sadece zıbınla tutuyorum neredeyse, güneşten koruyorum olabildiğince. Bizim bayağı azaldı kırmızı noktalar. Kafası soyuluyordu, o kendi kendine geçti, bir şey yapmadım soyulma için.
Ben de zıbın giydiriyorum sadece, yıkıyorum rahatlaması için de ama 2 gündür çok artmış durumda. Ağladığında daha da kızarıyor sanki. 🥲 umarım bir an evvel geçer

Kaşlarda pul pul dökülme ben de yaşadım, çözüm olarak pamukla zeytinyağı sürdüm yumusayip dökülüyor, ekstra yıkama sonrasi kremledikten sonra tarağı ile de tarayabilirsiniz. Saçında da varsa yıkamadan evvel zeytinyağı sürüp bir yarım saat bekletip, yıkandıktan sonra bu sekilde yapabilirsiniz.
Kırmızı döküntüler muhtemelen isiliktir, yıkamak rahatlatır. Ancak azalma görmezsiniz muhakkak yine de doktora götürün. Çok çok geçmiş olsun.

Mamayi değiştirebilirsiniz, probiyotikli mamalar var onlardan alabilirsiniz hipp combiotic, sma comfort gibi. Azıcık kulak çubuğuna zeytinyağı döküp hafif sürebilirsiniz. Cok cok geçmiş olsun, Rabbim şifa versin.
Aptamil vardı bende, doktor yavaş yavaş azaltarak mamayı kes dedi ama o zamana kadar dediklerinizden birini alsam daha iyi olacak

Aynı kabarcıklar kızım da da var bazen sönüyor sonra yine çoğalıyor sadece bı zibinla tutuyorum üstüne Müslim örtü okadar terletmiyorumda nasıl çıkıyor anlamadim

Kizlar bugün kendim için cildiye dr gittim kızım içinde güneş kremi öneriyomusunuz dedim her yaş grubu için güneş kremi öneriyoruz ne kadar sakinsanizda güneş etkiler dedi Biodermanın phototerm diye bı güneş kremi önerdi sizler aldinizmi yada hangisini düşünüyosunuz

Kizlar bugün kendim için cildiye dr gittim kızım içinde güneş kremi öneriyomusunuz dedim her yaş grubu için güneş kremi öneriyoruz ne kadar sakinsanizda güneş etkiler dedi Biodermanın phototerm diye bı güneş kremi önerdi sizler aldinizmi yada hangisini düşünüyosunuz
Siveno aldım ben canım ama daha kullanmadım bugün doktora soracam

Kızlar herkes 6cı hafta atağı mı yaşıyor? Kırkımıza 3 gün kaldı. Son 3 gündür gündüz uykusu uyumuyor. Yatağına koyduğum an ağlıyor. Bazen kucakta bile sakinleşmiyor. Gün içinde yemek bile yiyemez oldum. Ne zaman geçiyor bu? Lütfen bunu atlatan varsa beni rahatlatsın😭
Bizim biraz düzeldi ya şuan uyuyor. Ama hala uykusunda ıkınıyor, sesini duyunca hemen gidip pışpışlıyorum öyle öyle 1-2 saat uyuyor. Geçen hafta korkunçtu memelerim göbeğime inmişti emzirmekten 🙄

Sadece atlet zıbınla yatırıyorum canım, yüzünü yıkıyorum sıcaklık arttıkça, hergün banyo yaptırıyorum yüzüne şampuan filan değdirmeden bugün epey azalmış. Bir de boynunun altında vardı oraya azıcık pişik kremi sürdüm o söndürmüş. Ama yüzüne bir şey sürmüyorum

Bizim biraz düzeldi ya şuan uyuyor. Ama hala uykusunda ıkınıyor, sesini duyunca hemen gidip pışpışlıyorum öyle öyle 1-2 saat uyuyor. Geçen hafta korkunçtu memelerim göbeğime inmişti emzirmekten 🙄
Ben emzirmiyorum mama yiyor ama sürekli emmek istiyor, emziye de alışmadı. Kafayı yememe az kaldı

Benim kızkardeşim yurtdışında ona aldırdım ben burada var mıdır bilmiyorum. kendimde denedim çok da güzel ne göz yaktı ne bir alerjik reaksiyon yarattı. Uygun fiyatlı da bir şey.

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    82,3 KB · Görüntüleme: 24
Benim kızımda 2 gündür çok huysuz gaz çıkarıyor karnı yumuşak ona rağmen mızmız çok az uyuyor sanırım atak dönemi etkisi bu 🥹 isilik için ince giydirip hergün duş aldırıyorum bir de sudocrem efsane kurutuyor yüzündeki kırmızılıklar biranda artmıştı sudocrem sürdüm ince tabaka halinde akşama sadece pütürcük gibi kaldı, vücudundaki kırmızı yerlere de sürüyorum sürekli. Duştan sonra yüzüne sadece sudocrem sürüyorum artık. Sıfır kollu zıbınla duruyoruz yoksa kıpkırmızı olacaktı heryeri

Heryerim ağrıyor kızlar bu yorgunluk nasıl ve ne zaman geçer meraklar içindeyim 🥹 bebek uyusa veya birisi sevmeye alsa nerede uyuyabilirim hesaplarındayım kendimden geçtim valla ya. Kimse bu kadar zor olacağını söylememişti 😭 Dün koşa koşa kuaföre saçımı kestirmeye gittim ışık hızında eve döndüm son dönemde kendime ayırdığım tek vakit bu galiba, yardımcı kimse yoksa çok zormuş valla Allah hepimize kolaylık versin🙏😭

Heryerim ağrıyor kızlar bu yorgunluk nasıl ve ne zaman geçer meraklar içindeyim 🥹 bebek uyusa veya birisi sevmeye alsa nerede uyuyabilirim hesaplarındayım kendimden geçtim valla ya. Kimse bu kadar zor olacağını söylememişti 😭 Dün koşa koşa kuaföre saçımı kestirmeye gittim ışık hızında eve döndüm son dönemde kendime ayırdığım tek vakit bu galiba, yardımcı kimse yoksa çok zormuş valla Allah hepimize kolaylık versin🙏😭
Benim de dizlerim çok ağrıyor sırtım filan emzirmekten sanırım. Geçen ben de bir kaş bıyık için gideyim dedim sıra var diye bekleyemeden döndüm ağlar filan diye onu bile yapamadım. Bize de yardımcı kimse yok yemek yapmak ,yemek, evi temiz tutmak çok zor. Zar zor duşa giriyorum iyice uykuya dalarsa. Sanırım yorgunluktan dilimde darmadağımda hep yaralar oluştu. Hepimizin işi zor annelik tamamen kendinden vazgeçmekmiş bir noktada. Sabır diliyorum herkese ben de 💕

Ben emzirmiyorum mama yiyor ama sürekli emmek istiyor, emziye de alışmadı. Kafayı yememe az kaldı
Emziği bizimki de tutmuyor uzun süre. Bazen almıyor suratını ekşitiyor öğürüyor. Geçen hafta ben full ağlıyordum napcam diye gerçekten çok iyi anlıyorum. Bizim de tamamen uyuyor diyemem ama geçen haftaya göre daha iyi , sabret inan başka yapacak bir şey yok. Gaz damlası kullanmıyorsan gaz damlası kullanmanı öneririm bir çıkarıyor diyorduk ama çıkardığının kat be kat fazlası varmış biraz da o rahatlattı

Herkes zaman hızlı geçecek diyordu ama kimse o zaman içinde ne yaşayacağımızı söylememişti😭

Emziği bizimki de tutmuyor uzun süre. Bazen almıyor suratını ekşitiyor öğürüyor. Geçen hafta ben full ağlıyordum napcam diye gerçekten çok iyi anlıyorum. Bizim de tamamen uyuyor diyemem ama geçen haftaya göre daha iyi , sabret inan başka yapacak bir şey yok. Gaz damlası kullanmıyorsan gaz damlası kullanmanı öneririm bir çıkarıyor diyorduk ama çıkardığının kat be kat fazlası varmış biraz da o rahatlattı
Bu ayda doğan bebekler hepmi böyle yoksa benmi unuttum öbürlerinde bu kadar zorlanmişmıydim düşünüyorum mercimek çorbası yaptım düşünüyorum yesemmi diye doğdu doğalı içmedim🙈

Back
X