- 28 Kasım 2024
- 619
- 880
- 18
- 33
- Konu Sahibi Mervenur277
- #32.521
Bızzt diye sıkıvercen memeni suratına görecek![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bızzt diye sıkıvercen memeni suratına görecek![]()
Elleri ayakları soğuk üşüyor bu çocuk yok burnunun ucu soğuk hasta olacak neden tek kat giydi şapkası nerde çorap giydir falan filanLohusalık sürecinizde en nefret ettğiniz cümle neydi kızlarbenimki “aç bu çocuk” ayy annemde kayınvalidemde ilk 15 gün sürekli bunu söylediler
Bende tam uyudu bende yatayım dedim birden çığlık çığlığa ağlamaya başladı evde emzik vardı güzel güzel emmeye başladı 3 dk sürmeden ona da ağladı ağzına bişey gitmedi tabii Bi bayılsa bende bayılacağım büyük oğlan uyuduBizimki pes etti artık . Koydum yatağına kolları açmış baygın haldeinşallah bir kaç saat uyur. Sürekli emdiği için deli gibi süt üretiyorum ya mastit olcam bu gidişle
Bizde de çok emdiği zamanlarda oluyor canım ben fazlasını çıkardığını düşünüyorum. Endişelenecek bir şey yok bence. İnstagramda görmüştüm ya bebek fazla emmiştir ya da reflüsü vardır diyor. Emzirdikten sonra hemen uzatmadım biraz kucağımda oyaladım sonra uzandırayım belki reflüdür dedim ama daha kucağımdayken yine kustu benim minikBugün de benim oğluş süt kustu biraz geri çıkardı yani. Fazla emzirmişim bugün sanırımSonra arandı baya ama 4 saat emzirmedim korktum yine kusar diye. Ama az önce tekrar emzirdim sorun yoktu. Sizde de oluyor mu ya
Bizde de arada oluyor canım ilk kustuğunda baya korkmuştum doktor kesik kesik kokulu vs kusmadığı sürece fazlasını kusar endişelenme her bebek kusabilir dedi, doyduklarını anlamıyorlar memede kalmak istedikleri için çok emiyorlar sonra kusuyorlar dediBugün de benim oğluş süt kustu biraz geri çıkardı yani. Fazla emzirmişim bugün sanırımSonra arandı baya ama 4 saat emzirmedim korktum yine kusar diye. Ama az önce tekrar emzirdim sorun yoktu. Sizde de oluyor mu ya
Ay bıktırdılarElleri ayakları soğuk üşüyor bu çocuk yok burnunun ucu soğuk hasta olacak neden tek kat giydi şapkası nerde çorap giydir falan filanbilimsel açıklama yapınca aman biz şu kadar çocuk büyüttük biz bilmiyoruz zaten triplerine giriyorlar bezdumm
Aynen… Birde insanların gelip benim sütüm fışkırıyordu demesi, kvnin üstündeki komşu doğum yaptı (3.çocuğu) ayy bir görsen nasıl emiyor diyor ben çok zorlandım başlarda sütüm de yeterli değildi daha yeni yeni düzelmeye başladı zaten kötü olan birşeyi moral bozarak daha da kötü yaptılar sağolsunlarLohusalık sürecinizde en nefret ettğiniz cümle neydi kızlarbenimki “aç bu çocuk” ayy annemde kayınvalidemde ilk 15 gün sürekli bunu söylediler
Bizim 1 kez oldu öyle, ama gün içerisinde normal 1-2 kere kusması oluyor yeni yeni başladı. Sanırım fazla geldiğinde oluyor, ama çok sık ağızdan burundan fışkırmalı kusma oluyorsa reflü belirtisiymiş. Emzirirken ve yatırırken hafif eğimli yatırmayı denedin mi ?Benim oğlumda çok kusuyor kızlar hatta ağzından burnundan fışkırır gibi kusuyor bundan dolayı doktora götürdüm kilo alımı iyi muhtemelen ya fazla alıyor sütü yada gaz çıkarırken ağızdan sütle çıkıyor dedi en kötü ihtimal reflü benim kızımda çok kustu hatta nerdeyse bı yaşına kadar kusmustu artık içimiz bulanmisti kusmasindan buda böyle olacak galiba
Aç bu çocuk demişken
ilk 2 hafta uyandırcaz diye uğraştık şimdi de uyutmaya uğraşıyoruzYine bugün bir şeyler var denek ki sabah 7den beri sadece 3 saat uyudu ya sen daha 28 günlüksün yat uyu işte
Siz kv aynı memlekette misinizAynen… Birde insanların gelip benim sütüm fışkırıyordu demesi, kvnin üstündeki komşu doğum yaptı (3.çocuğu) ayy bir görsen nasıl emiyor diyor ben çok zorlandım başlarda sütüm de yeterli değildi daha yeni yeni düzelmeye başladı zaten kötü olan birşeyi moral bozarak daha da kötü yaptılar sağolsunlar
Ahahshsh bizimki de babasının burnunu emiyor ve tepki aynıEmzirip gaz çıkarsın diye babasına kitledim bugün, adamın burnunu emmeye çalışıyorduaç bu aç diyor heee aç
Gerçekten ben sinirlendim burada seni düşünemiyorum… Ne gerizekalı düşüncesiz insanlar varAynen… Birde insanların gelip benim sütüm fışkırıyordu demesi, kvnin üstündeki komşu doğum yaptı (3.çocuğu) ayy bir görsen nasıl emiyor diyor ben çok zorlandım başlarda sütüm de yeterli değildi daha yeni yeni düzelmeye başladı zaten kötü olan birşeyi moral bozarak daha da kötü yaptılar sağolsunlar
Bizde de çok emdiği zamanlarda oluyor canım ben fazlasını çıkardığını düşünüyorum. Endişelenecek bir şey yok bence. İnstagramda görmüştüm ya bebek fazla emmiştir ya da reflüsü vardır diyor. Emzirdikten sonra hemen uzatmadım biraz kucağımda oyaladım sonra uzandırayım belki reflüdür dedim ama daha kucağımdayken yine kustu benim miniko yüzden ben reflüye ihtimal vermedim
Bizim de öyle fazla geldi herhalde… Sonra bir daha olmadı gün içinde zaten. Sağolun canım kızlarBizde de arada oluyor canım ilk kustuğunda baya korkmuştum doktor kesik kesik kokulu vs kusmadığı sürece fazlasını kusar endişelenme her bebek kusabilir dedi, doyduklarını anlamıyorlar memede kalmak istedikleri için çok emiyorlar sonra kusuyorlar dedi
Sen emzir o zaman desene. Benimki çocuk olduktan sonra memem kaşınmaya başladı dedi. Elinizden gelse emzireceksiniz süt gelecek herhalde dedim Bida bir şey diyemediSiz kv aynı memlekette misiniz
Benimki şükür öyle şeyler demez ama yine de iyide olsa birinin ben sormadan akıl vermesi beni sinir ediyo
Kucakta uyumakta sıkıntı yok ama yatağa koydığum an gözleri açıyorilk 2 hafta uyandırcaz diye uğraştık şimdi de uyutmaya uğraşıyoruzkısır bir döngüyü yaşıyoruz