- 20 Ocak 2020
- 5.232
- 2.553
- 173
- 31
- Konu Sahibi Mervenur277
- #32.481
Bizimde hala değerlendirilme bekleniyor yazıyor haziranın 29 da yatması lazım5000 tl hala yatmadı bana ne zaman yatacak acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizimde hala değerlendirilme bekleniyor yazıyor haziranın 29 da yatması lazım5000 tl hala yatmadı bana ne zaman yatacak acaba
Ben dün kullanmaya başladım. Çok sevdi Mercan. Zaten yenidoğana uygun diye biliyorum. Kullanmaya devamKızlar ana kucağını kullanan varmı çok mu erken kullanıyorum bebeğim çok sevdi koyunca sakinleşiyor uyuyor ordan alıp yatağına koyuyorum en alt kademesini kullanıyorum hafif yatay vaziyette oluyor
Bizimki 3kg ustune uygundur diyor, biz hastaneden ciktigimizdan beri kullaniyoruz.Kızlar ana kucağını kullanan varmı çok mu erken kullanıyorum bebeğim çok sevdi koyunca sakinleşiyor uyuyor ordan alıp yatağına koyuyorum en alt kademesini kullanıyorum hafif yatay vaziyette oluyor
Aynen bizimkide çok sevdi en alt kademede sorun olmaz diye düşünüyorumBen dün kullanmaya başladım. Çok sevdi Mercan. Zaten yenidoğana uygun diye biliyorum. Kullanmaya devam![]()
Doğduğu günden beri kullanıyorum bazen onda uyuyorKızlar ana kucağını kullanan varmı çok mu erken kullanıyorum bebeğim çok sevdi koyunca sakinleşiyor uyuyor ordan alıp yatağına koyuyorum en alt kademesini kullanıyorum hafif yatay vaziyette oluyor
Boynu eğiliyor diye yatağına bırakıyorum canım benDoğduğu günden beri kullanıyorum bazen onda uyuyor
Ayarlıyorum balım ben kademeli benim ana kucağı seninki nasıl kiBoynu eğiliyor diye yatağına bırakıyorum canım ben
Of bir de bu var değil miÇok doğru bende yapıyorum gazi azaldı ama şimdi kaka sayısı 1 e düştü baya kıvamlı olduonun sancısı gazdan beter etti yavrumu
Banka hesap bilgileri falan nereye giriliyor onla ilgili bişry göremedim hiç. Bende de değerlendirme bekliypr yazıyor başından beriNe zaman basvurdun canm sen? Sanırım Nisan dogumlular almış bu ay
Ben hala başvurumu yapmadım ya. Konuşuldu daha önce ama bana özet geçebilir misiniz nasıl nereye başvuru yapıyorduk?Banka hesap bilgileri falan nereye giriliyor onla ilgili bişry göremedim hiç. Bende de değerlendirme bekliypr yazıyor başından beri
İlk öğretmenim ailem diye bi uygulama var onu indir. E devlet şifresi ile giriş yapılıyo. Orda çocuk ekliyosun otomatik alıyo e devletten bilgileri. Rehber kısmında da başvuru yeri varBen hala başvurumu yapmadım ya. Konuşuldu daha önce ama bana özet geçebilir misiniz nasıl nereye başvuru yapıyorduk?![]()
10 mayıs gibi başvurdum canımNe zaman basvurdun canm sen? Sanırım Nisan dogumlular almış bu ay
Benimkide kademeli ama tam yatay değil en alttakiAyarlıyorum balım ben kademeli benim ana kucağı seninki nasıl ki
Hesaba değil Halkbankasina isme yatiyormus canmBanka hesap bilgileri falan nereye giriliyor onla ilgili bişry göremedim hiç. Bende de değerlendirme bekliypr yazıyor başından beri
Teşekkür ederimİlk öğretmenim ailem diye bi uygulama var onu indir. E devlet şifresi ile giriş yapılıyo. Orda çocuk ekliyosun otomatik alıyo e devletten bilgileri. Rehber kısmında da başvuru yeri var
Elleri boş gelmesin bir zahmet ama ben böyle durumlarda yemeksepetinde favori pastanemden tatlı ve börek sipariş ediyorum canım. Kendi evimi temizleme ve yemek yapma zamanı zar zor buluyorum misafirlere bir şey hazırlayacak değilim yani.Ben deliricem bebek gormeye gelicek komşular az önce haber gönderdiler ev perişan bebek durmuyo eşim anasının evinde tadilat varmış yardıma memlekete gitti kızım gezide bebek zerre durmuyo gerçekten ağlamak istiyorum ne hazırlayıp koyucam milletin önüne
Canım müsait değilim deseydin keşke, bişey koymanada gerek yok ansızın geliyorlar sonuçtaBen deliricem bebek gormeye gelicek komşular az önce haber gönderdiler ev perişan bebek durmuyo eşim anasının evinde tadilat varmış yardıma memlekete gitti kızım gezide bebek zerre durmuyo gerçekten ağlamak istiyorum ne hazırlayıp koyucam milletin önüne