- 20 Ocak 2020
- 5.174
- 2.522
- 173
- 31
- Konu Sahibi Mervenur277
- #32.841
1 ayda aldığı kilo canım 3650 doğmuştu şuan 48001 ayda mı aldığı kilo mu canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 ayda aldığı kilo canım 3650 doğmuştu şuan 48001 ayda mı aldığı kilo mu canım
Bizimki 2 cm uzamış 52 ydi 54 olmuş arka arkaya birileri geldi ebenin odasına benim takip kaynadı bişey soramadımBizimde 1 ayda 1200 aldı sütüm az olmasına rağmen. 4 cm uzamış birde
Bizimki de akşamdan beri uyumuyor, meme istiyor sonra da memeyle Bi kavga ediyor anlamıyorum, inşallah uyur uykusuzumValla az önce emdi kustu geri emiyor :) hayır kusuyorsun niye emiyorsun yazık süte :) Ne zaman düzelir bu durum bilmiyorum ama umarım çok uzun sürmez gerçekten hiçbir iş yapamaz durumda oluyor çünkü insan
İyi maşallah canım1 ayda aldığı kilo canım 3650 doğmuştu şuan 4800
Mustela işe yaramazsa onu deneyeyim canım teşekkür ederim.Bizim de arada oluyor makatta, e-bebek in kendi markasının pişik kremi var organik içerikli o çok iyi geldi. Pişik görünce sürüyorum hemen yatıştırıyor sudokremle birlikte dönüşümlü kullanıyorum. Çözemezsen bunu da denersin belki
Sorabilirseniz çık iyi olur benim içinCanım benim tanıdıktı doktorum, o nedenle bakır takıldı, ve sormadı bile bana hormonlu mu olsun diye. Ama rutinde nasıldır inanın bilmiyorum. İsterseniz sorabilirim.
Teşekkür ederimBen 2 defa mirena yani hormonlu spiral taktırdım vücudum kabul etmiyor kayıyor. Bakır taktırdım o yüzden o da çok kanama yaptı onuda çıkartırdım. Bir sorun yoksa sizde bence hormonlu olanı kullanın kanamanız azalıyor bakıra göre koruyuculuğu daha güzel regl ağrılarınız azalıyor ve rahim içinde oluşabilecek kötü huylu şeyleri minimal düzeyde tutuyor. Dr ilaçlı için rapor çıkarıyor siz yinede biraz ücret ödeyip eczaneden alıyorsunuz doktorunuz takıyor.
40 günlük bebekte 3-4 saat demıstı doktor. Sizinki de hemen hemen bu sekılde olabılırArkadaşlar olur da gece kendi uyanmazsa kaç saat kadar uyumasına müsade ediyosunuz. Dün 1 ay kontrolümüz vardı ama unuttum sormayı. Kilo alımı falan iyi.
Valla ben doğduğundan beri hiç saate bakmadım ne zaman uyandıysa o zaman emzirdim bugün 12 yi geçmişti uyuduğu tam bakmadım saate 4 de ses verdi ona uyandım ses vermese daha uyurduk herhalde aklıma gelirse bende bugün sorarım doktoraArkadaşlar olur da gece kendi uyanmazsa kaç saat kadar uyumasına müsade ediyosunuz. Dün 1 ay kontrolümüz vardı ama unuttum sormayı. Kilo alımı falan iyi.
Valla 3 saatte bir geceleri 2 saatte bir gündüzleri diyorlar bende öyle yapıyorum bazen bende uyuyakalırsam sapma olabiliyor 1-2 saat ama genelde uyumadığı için sorun olmuyorArkadaşlar olur da gece kendi uyanmazsa kaç saat kadar uyumasına müsade ediyosunuz. Dün 1 ay kontrolümüz vardı ama unuttum sormayı. Kilo alımı falan iyi.
AminBizimki de akşamdan beri uyumuyor, meme istiyor sonra da memeyle Bi kavga ediyor anlamıyorum, inşallah uyur uykusuzum![]()
Bizim doktor 6 saate kadar uyuyabilir filan dedi ama pazartesi 1. Ay kontörlünde ama açıkçası bana çok geliyor 3-4 saatte bir uyandırıyorumArkadaşlar olur da gece kendi uyanmazsa kaç saat kadar uyumasına müsade ediyosunuz. Dün 1 ay kontrolümüz vardı ama unuttum sormayı. Kilo alımı falan iyi.
Günaydıın,Kızlar günaydın. Bebisler uyanıkken nasıllar? Yani bizim genelde 4 5 arası uyanış en geç 12 de ilk derin uyuma oluyor ama o arada sürekli bir mızmızlik. Sohbet şarkı kartlar sesli kitaplar vs ile zaman gecirmeye çalışıyorum ama geneli mizmizlama... Ne istediği belli değil. Ayy fenalardayim
Aynısını yapıyorum. Beşiğin tam gorecegi kısma siyah beyaz kartlarini aynasını yerlestirdim. Yokkk onlarlada kavgalıGünaydıın,
Bizimkisi yeni uyandıysa, uykusunu almış ve karnı toksa genelde sakin. Park yatağın kenarına siyah beyaz resimler astık, ayna filan da var. Onlarla kendince konuşuyo, onlara bağırıyo filan.emzik verince daha sakinliyo.
Bizimki max 3-4 şarkı dinleyebiliyo, sonra çok yoruluyo ve bağırmaya başlıyo. Belki sizinki de çok yoruluyordur, biraz yatağında kendi başına dikkatini çeken bi oyuncak veya siyah beyaz resim ile bırakıp uzaktan gözleyin bakalım.
Günaydın, benim kızım tam bir cadıKızlar günaydın. Bebisler uyanıkken nasıllar? Yani bizim genelde 4 5 arası uyanış en geç 12 de ilk derin uyuma oluyor ama o arada sürekli bir mızmızlik. Sohbet şarkı kartlar sesli kitaplar vs ile zaman gecirmeye çalışıyorum ama geneli mizmizlama... Ne istediği belli değil. Ayy fenalardayim